Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження міської голови 2024 рік №3-ОД «Про доступ працівників Управління (Центру) надання адміністративних послуг Сквирської міської ради до Централізованого банку даних осіб з інвалідністю»

Кількість переглядів: 15
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Розпорядження міської голови 2024 рік
Дата: 08.01.2024
Номер документу: 3-ОД
Назва документу: Про доступ працівників Управління (Центру) надання адміністративних послуг Сквирської міської ради до Централізованого банку даних осіб з інвалідністю
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

Сквирська МІСЬКА РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 08 січня 2024 року                                 м. Сквира                                               3-ОД

 

Про доступ працівників Управління

(Центру) надання адміністративних послуг

Сквирської міської ради

до Централізованого банку даних

осіб з інвалідністю

 

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42, ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про централізований банк даних з проблем інвалідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 121, враховуючи лист Міністерства соціальної політики України від 14.12.202320217/0/2-23/51

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

1. Визначити перелік посадових осіб Управління (Центру) надання адміністративних послуг Сквирської міської ради, яким надається доступ до Централізованого банку даних осіб з інвалідністю, згідно з додатком.

 

2. Працівникам, зазначеним у додатку, у межах наданих повноважень суворо дотримуватись вимог чинного законодавства, внутрішніх документів у сфері електронних довірчих послуг та захисту державних інформаційних ресурсів.

 

3. Визначити начальника відділу – заступника начальника управління – адміністратора відділу адміністративних послуг Управління (Центру) надання адміністративних послуг Сквирської міської ради Юрія Ільченка відповідальним працівником щодо здійснення контролю за використанням підписувачами засобів кваліфікованого електронного підпису та зберігання ними особистих ключів.

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету Сквирської міської ради Наталію Згардівську.

 

 

 

Міська голова                                              Валентина ЛЕВІЦЬКА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора