Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опитування для вивчення громадської думки щодо розвитку централізованого водопостачання в населених пунктах Сквирської громади

Дата: 19.01.2024 11:28
Кількість переглядів: 47

Міська голова Валентина Левіцька розпорядженням №88 - ОД створила робочу групу із розробки Стратегії розвитку системи питного водопостачання та санітарії Сквирської міської територіальної громади.
Станом на 16.01.2024 року проведено два засідання робочої групи на яких схвалено План організації діяльності з розробки Стратегії розвитку системи питного водопостачання та санітарії Сквирської міської територіальної громади. Проводиться збір статистичної інформації щодо наявної системи водопостачання та водовідведення, розроблено анкету та прийнято рішення провести опитування з метою вивчення громадської думки щодо розвитку централізованого водопостачання в населених пунктах громади, які буде враховано при підготовці аналітичного звіту.
Опитування анонімне та буде проходити в період з 19.01.2024 до 23.02.2024 року.
Взяти участь в опитуванні можна в приміщенні ЦНАПу за адресою м.Сквира вул.Якушкіна, 3А , старостинських округах або заповнити форму перейшовши за посиланням:

Опитування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора