Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Сквирщині 24 лютого виникло дві пожежі в екосистемах

Дата: 26.02.2024 08:43
Кількість переглядів: 49

На Сквирщині 24 лютого виникло дві пожежі в екосистемах

Так, о 17 год. 47 хв.  до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення  про пожежу в м. Сквира по вул.. Кібенка. На місце виклику було направлено черговий караул 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира. По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить очерет та травʼяний настил на площі 1га.

 

Також, 18 год. 32 хв. до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення  про пожежу в с. Доматнівка по вул.. Мічуріна. На місце виклику було направлено черговий караул 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира. По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить травʼяний настил та чагарники на площі 0,8 га.

 

 Пожежі ліквідовано. Потерпілих та травмованих не виявлено.

 

Головне управління ДСНС України у Київській області вкотре закликає громадян не спалювати сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії призводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах та наголошуємо сума штрафу для громадян розміром від 3060 до 6120 гривень, а для посадових осіб — від 15 300 до 21 420 гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора