Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирської міської ради VIII скликання Тетяни ВЛАСЮК за 2023рік

Дата: 01.03.2024 15:17
Кількість переглядів: 71

Звіт депутата

Сквирської міської ради VIIIскликання

Власюк Тетяни Григорівни

 

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» подаю звіт про свою роботу як депутата Сквирської міської ради.

Я є депутатом, обраним за списками Політичної партії «Європейська солідарність».

18 листопада 2020 року обрана секретарем Сквирської міської ради. Відповідно до своїх обов'язків здійснюю підготовку сесій ради, питань, що вносяться на розгляд ради, координую роботу постійних комісій ради, формую план роботи ради та контролюю його виконання, здійснюю контроль за доведення рішень ради до виконавців і населення, організовую контроль за їх виконанням, інші питання, повязані з роботою ради

У 2023 році взяла участь у засіданнях усіх сесій та постійних комісій Сквирської міської ради:,

 -        у 16 з 16 пленарних засіданнях (100 %)

-         у 64 з 62 засідань комісій, що призначались (97%).

Всього у 2023 році міською радою розглянуто та прийнято рішень 947 питань, з яких  574 - питання регулювання земельних відносин, 20 - бюджетні питання, 274 - стосувались інших сфер життєдіяльності громади. Серед прийнятих рішень 15 - затвердження та хід виконання цільових програм (11 - зміни до раніше прийнятих програм), 4 звернення депутатів міської ради до керівництва держави та області.

 

Пріоритетним завданням у 2023 році була допомога військовим ЗСУ. На жаль, війна зупинила багато планів. З початком повномасштабного вторгнення, одразу створили штаб і напрацьовували план оборони громади за різних сценаріїв. Для цього тісно співпрацювали з військовими та добровольцями.  Також сприяли будівництву блокпостів та інших оборонних споруд. Брали участь проведенні навчання з домедичної допомоги, добровольців, які пізніше поповнили лави ЗСУ або інших силових структур.

Сприяла роботі штабів допомоги, створених міською радою. Її розподіляли і для підролзділів ЗСУ, і для внутрішньо переміщених людей, і для місцевих жителів, які перебувають у скрутному становищі. Відправляли в інші міста і села, що постраждали від війни.

Разом з працівниками міської ради регулярно віддаю частину заробітку на підтримку військових. За ці кошти придбали форму та спорядження для ДФТГ, станції зв’язку (старлінки) та засоби зв’язку для військових частин, тепловізори та інше обладнання для військових. Хочу зазначити, що нічого не робимо на власний розсуд – лише на замовлення військових частин, де воюють наші земляки. Неодноразово організовували збір та доставку гуманітарної допомоги військовим та цивільному населенню у зону бойових дій, звільнені та постраждалі території України. - продуктові набори ветеранам, сім’ям загиблих.

Основні питання, з яким звертаються громадяни під час прийомів та безпосередньо - це матеріальна допомога важкохворим на лікування і реабілітацію, допомога малозабезпеченим громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах, в тому числі ВПО.

Ще один великий блок питань, з яким звертаються жителі – це благоустрій території міста, громади, проведення ремонтів доріг. У звітному періоді вдалось реалізувати звернення жителів масиву вулиці Польова у місті Сквира щодо ремонту дорожнього покриття вул.Польова та встановлення нового дитячого майданчика, благоустрій та озеленення якого провели разом із жителями масиву та молоддю – учасниками об’єднання «Лідер».

Не дивлячись на війну, наші діти повинні відчувати турботу. Тому в пріоритеті було і залишається:

- підтримка талановитих дітей, спортсменів, учасників конкурсу «Здорові діти здорова нація»

- участь у благодійній акції Сквирської міської ради "Подаруй дитині свято" до Дня Святого Миколая;

- підтримка учасників спортивних змагань;

- подарунки для дошкільних закладів м. Сквира, встановлення дитячих майданчиків;

- перенесення та розвиток бібліотеки в нове приміщення та створення на її базі культурно-просвітницького центру.

Наша основна мета — перемога України! Тож продовжую підтримувати ініціативи допомоги військовим, працюю над тим щоб Сквирська громада була в безпеці, економічно привабливою для бізнесу, комфортною для всіх її мешканців!

 

Депутат Сквирської міської ради                                              Тетяна Власюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора