Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Переглянути інформацію щодо наявності/відсутності податкового боргу можна за допомогою електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та Центрі обслуговування платників за місцем реєстрації.

Дата: 04.03.2024 11:35
Кількість переглядів: 23

   Переглянути інформацію щодо наявності/відсутності податкового боргу можна за допомогою електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та  Центрі обслуговування платників за місцем реєстрації.

   За більш детальною інформацією або індивідуальною консультацією з питань оподаткування рекомендуємо звертатися до Контакт-центру ДПС: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку, телефонуйте щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі) або звернувшись до чату Контакт-центру Податкової у месенджерах Viber та Telegram.

Фото без описутакож приєднатись до чату Контакт-центру Податкової можна безпосередньо на Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (zir.tax.gov.ua) натиснувши на кнопку Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора