Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська голова Валентина Левіцька провела зустріч з працівниками ТОВ «Сквирський комбінат хібопродуктів» по питанню роботи виконавчих органів Сквирської міської ради в 2023 році

Дата: 11.03.2024 14:09
Кількість переглядів: 39

   Міська голова Валентина Левіцька провела зустріч з працівниками ТОВ «Сквирський комбінат хібопродуктів» по питанню роботи виконавчих органів Сквирської міської ради в 2023 році.

   Валентина Левіцька привітала присутніх з Міжнародним жіночим днем 8 Березня, подякувала захисникам і захисницям за можливість працювати на мирній території. Проінформувала присутніх про обсяги проведеної роботи в 2023 році структурними підрозділами міськради та профільними комісіями. Виокремила найбільших платників податків до місцевого бюджету, серед яких ТМ «Сквирянка». Наголосила на необхідності всім присутнім долучатися та вносити пропозиції, які покращать розвиток Сквирської громади.

   За підсумками зустрічі присутні порушили питання життєдіяльності громади, зокрема: розвантаження проїзду по вул.Соборна в м.Сквира, вжиття заходів відносно безпритульних тварин, встановлення світлофора на перехресті вул.Тараса Шевченка та вул.Київської в м.Сквира, подальше відновлення чи демонтаж кінотеатру «Зірка», відновлення бювету по вул.Київська. На всі поставлені питання було надано відповіді.

   «Побудова нашої громади — це наш із вами спільний результат.

   А у співпраці — запорука нашого успіху» - на сам кінець наголосила Валентина Петрівна.

   Деталі звіту на сайті за посиланням: https://skvyrska-gromada.gov.ua/news/1706877083/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора