Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирськрї міської ради Король Інни Михайлівни

Дата: 22.03.2024 15:55
Кількість переглядів: 42

     Відповідно до ч.3 ст.11 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», депутат місцевої ради є відповідальним перед виборцями свого виборчого округу і їм підзвітним.

   Відповідно до ст.16 вказаного закону,депутат місцевої ради періодично,але не рідше одного разу на рік,зобов’язаний звітувати про свою роботу перед виборцями.

 Моя депутатська діяльність спрямована на захист інтересів громдян та виконання доручень виборців,у межах повноважень наданих мені чинним законодавством України.

   Намагаюсь весь час працювати так,щоб виправдати Вашу довіру. Як депутат Сквирської міської ради,обрана у відповідному окрузі від Київської обласної організації Політичної партії « Слуга народу»,представляю та захищаю інтереси,як своїх виборців,так і працюю з усіма жителями Сквирської міської територіальної громади,завжди готова допомагати кожному і кожній ів міру соїх можливостей та повноважень.

 Звіт депутата Сквирськрї міської ради  Король Інни Михайлівни

Член депутатської фракції Політичної партії «Слуга народу»,є членом постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту,депутатської етики,законності та порядку.Одним  із основних обов’язків своєї діяльності ,як депутата, є участь у засіданнях  постійної комісії та відвідування сесій. Протягом звітного періоду повноцінно брала участь у 14 з 17 засіданнях постійної комісії, до складу якої обрана, та 15 з 16 засіданнях сесій Сквирської міської ради VIII скликання. 

 Відповідно до планів роботи постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку та плану роботи Сквирської міської ради, комісія всебічно аналізувала та вносила пропозиції щодо поліпшення інформаційних довідок та проєктів рішень з таких питань: «Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2023 рік», «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік», про звіти про виконання бюджету та внесення змін до бюджету на 2023 рік, «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік», «Про стан запобігання злочинності  та утвердження законності на території Сквирської міської територіальної громади», «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Збройних сил України, реалізації заходів та робіт з територіальної оборони на 2023 рік», «Про затвердження Програми фінансової підтримки Збройних Сил України, реалізації заходів та робіт з територіальної оборони на 2024 рік», «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Сквирської міської ради VІІІ скликання» та ін.

Комісія постійно здійснювала контроль за дотриманням депутатами, міською головою та іншими посадовими особами норм Регламенту Сквирської міської ради.              

    За звітний період підготувала 52 Акти депутата Сквирської міської ради,під час написання яких,відбуваються бесіди з виборцями, обговорення проблем та пропозицій.  Впродовж 2023 року надходили звернення мешканців, щодо ремоту доріг, прибудинкових територій, ремонту водогону. Відповідні депутатські звернення були  спрямовані до відповідальних виконавчих органів міської ради. Брала участь у засіданнях «Номінаційного комітету», де відбиралися проекти що були подані для участі в Громадському бюджеті.  Вірю, що 2024 рік  стане обовязково для нашої країни Переможним, а ми будемо працювати далі і своїми справами наближати довоочікувану Перемогу.

                                               Дякую за довіру!

             Інна Король                                                 __________

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора