Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирської міської ради VIII скликання Миколи СИВОРАКШІ за 2023рік

Дата: 22.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 47

Звіт депутата Сквирської міської ради VIII скликання

СИВОРАКШІ МИКОЛИ ВАСИЛЬОВИЧА

 

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» подаю звіт про свою роботу як депутата Сквирської міської ради.

Я є головою постійної комісії Сквирської міської ради з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища та членом депутатської фракції Політичної партії «Європейська солідарність» в міській раді.

          Взяв участь у засіданнях сесій та постійної комісії ради:

Як голова постійної комісії, за три роки депутатства забезпечив розгляд 281 питання, з яких внесено на розгляд сесій  136 проєктів рішень з профільних питань та 10 Програм.

Брав активну участь у розробці та затвердженні цільових програм, положень та інших документів, пов`язаних з питанням житлово-комунального господарства та комунальної власності громади.

Так, у 2023 році погоджено та затверджено  Програму будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Сквирської міської територіальної громади на 2022-2027 роки в новій редакції, Програму ефективної роботи та реформування житлово-комунального господарства Сквирської міської територіальної громади з централізованого водопостачання та водовідведення на 2024-2025 роки та Програму ефективної роботи та реформування житлово-комунального господарства Сквирської міської територіальної громади з централізованого водопостачання та водовідведення на 2024-2025 роки.

 Серед питань, які розглядалися мною, як головою комісії у 2023 році, є також питання виконання таких програм:

  • виконання Програми розвитку та підтримки комунального  некомерційного підприємства  «Сквирська центральна районна лікарня» на 2021- 2022 роки.
  • виконання Програми енергозбереження та енергоефективності Сквирської міської територіальної громади на 2022-2026 роки у 2022 році
  • виконання Програми заходів по організації благоустрою Сквирської міської територіальної громади на 2022-2027 роки

Як голова комісії, також працював над вирішенням питання щодо прийняття до комунальної власності громади тих чи інших об’єктів:

  • Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває на балансі комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквирська центральна аптека №25» (код ЄДРПОУ 01977926) на баланс Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961).
  • Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває на балансі комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквирська центральна аптека №25» (код ЄДРПОУ 01977926) в оперативне управління та на баланс комунальної установи Сквирської міської ради «Трудовий архів Сквирської міської територіальної  громади»
  • Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває в оперативному управління та на балансі відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 44153671), на баланс Сквирської міської ради
  • Про надання дозволу на приватизацію нежитлової будівлі, розташованої за адресою: вул.Соборна, 24, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область.
  • Про надання дозволу на зняття з балансу Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961) житлових будинків, що перебувають у власності громадян.
  • Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває в оперативному управлінні та на балансі відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства  Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 44153671) на баланс відділу освіти Сквирської міської ради
  • Про надання згоди на прийняття  до комунальної власності Сквирської міської територіальної громади в особі Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961) мережу газового постачання по селу Каленна Білоцерківського району Київської області та передачу її на праві господарського відання ТОВ «Газорозподільчі мережі України» в особі Київської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України»
  • Про прийняття до комунальної власності Сквирської міської територіальної громади майна, що знаходиться за адресою: вул.Центральна, 1а, с.Малі  Лисівці, Білоцерківський район, Київська область.

Разом з депутатами Політичної партії "Європейська Солідарність" ініціював проєкти рішень:

- щодо захисту місцевого самоврядування;

- про захист підприємництва (ЗП 8401);

- про підтримку волонтерів;

- про упорядкування виплат військовослужбовцям, підвищення стандартів оплати праці військових (повернення доплат 30 тис грн);

- звернення про припинення оренди для рпц;

- про недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів (про розподіл ПДФО від військових надходжень між місцевими громадами і державою).

Пріоритетним завданням у 2023 році була допомога військовим ЗСУ. Депутати та й я, зокрема, долучались до усіх ініціатив міської ради щодо виділення коштів військовим, співпрацювали з волонтерськими організаціями Сквирської громади.

     Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності є комунікація з виборцями, людьми всіх категорій незалежно від віку і зайнятості, з усіма мешканцями міської територіальної  громади, забезпечення своєчасного вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують скарги, і внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення. Постійно веду депутатський прийом громадян за місцем проживання та роботи.

Завершуючи звіт, хочу подякувати за довіру та можливість працювати на благо нашої громади. Вірю, що 2024 рік стане обов’язково для нашої країни Переможним, а ми будемо працювати й далі та своїми справами наближати довгоочікувану Перемогу!

 

 

Депутат Сквирської міської ради VIII скликання,

член фракції ПП «Європейська солідарність»

в Сквирській міській раді                                          Микола СИВОРАКША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора