Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирської міської ради VIII скликання Тамари НЕЧИТАЙЛО за 2023рік

Дата: 25.03.2024 14:06
Кількість переглядів: 47

Звіт 

депутата Сквирської міської ради VIIIскликання

НЕЧИТАЙЛО ТАМАРИ ІВАНІВНИ

 

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» подаю звіт про свою роботу як депутата Сквирської міської ради.

Я є член постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку. Взяла участь у всіх засіданнях ради (сесії) та постійної комісії ради:

- у 16 пленарних засіданнях сесії (100 %)

- у 13 з 14 засідань комісії, що відбулися (93%)

На засіданнях постійної комісії підтримувала проекти рішень щодо бюджету громади та внесення змін до нього, штатних розписів закладів комунальної власності громади, програм фінансової підтримки комунальних підприємств, програми заходів по організації благоустрою, програми ефективної роботи та  реформування житлово-комунального господарства з централізованого водопостачання та водовідведення на 2023 рік. 

Відстоювала питання функціонування Антонівського НВК, підвезення учнів, транспортного сполучення за маршрутом Сквира-Антонів.

 

Входжу у депутатську фракцію Політичної партії «Європейська солідарність» в міській раді Разом із колегами Політичної партії "Європейська Солідарність" ініціювала проєкти рішень щодо 6 запитів і звернень до центральних органів влади:

- щодо захисту місцевого самоврядування;

- про захист підприємництва (ЗП 8401);

- про підтримку волонтерів;

- про упорядкування виплат військовослужбовцям, підвищення стандартів оплати праці військових (повернення доплат 30 тис грн);

- звернення про припинення оренди для рпц;

- про недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів (про розподіл ПДФО від військових надходжень між місцевими громадами і державою).

 

Постійно здійснюю депутатський прийом громадян за місцем проживання (с.Антонів), складння актів, інформування жителів про прийняті міською радою рішення.

Пріоритетним завданням у 2023 році була допомога військовим ЗСУ. 

Долучалась до усіх ініціатив міської ради, старостинського округу №10, співпрацювала з волонтерськими організаціями Сквирської громади в таких питаннях як:

- формування продуктових наборів для земляків-воїнів ЗСУ,

- передача гуманірних грузів постраждалим жителям Херсонщини;

- участь у благодійній акції Сквирської міської ради "Подаруй дитині свято" до Дня Святого Миколая;

- перераховувала кошти на допомогу ЗСУ.

 

Ще хочеться згадати і про постійну допомогу для наших жителів, що мають захворювання, від депутата Київської обласної ради від ПП «Європейська Солідарність» Леоніда Глиняного, з яким разом з колегами надавали допомогу сім’ям, які мають хворих дітей та пораненим військовим.

Наша основна мета — перемога України! Тож продовжую підтримувати ініціативи допомоги військовим, працюю над тим щоб Сквирська громада була в безпеці, економічно привабливою, комфортною для всіх її мешканців! 

 

Депутат міської ради                                          Тамара НЕЧИТАЙЛО


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора