Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирської міської ради VIIIскликання Гуменюк Ірини Григорівни

Дата: 25.03.2024 15:04
Кількість переглядів: 30

Звіт

депутата Сквирської міської ради VIIIскликання

ГУМЕНЮК ІРИНИ ГРИГОРІВНИ

 

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» подаю звіт про свою роботу як депутата Сквирської міської ради.

Я є член постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури та релігії. Взяла участь у:

- у 8 із 16 пленарних засіданнях ради (сесії) (50 %)

- у 11 із 13 засідань комісії, що відбулися (85%)

На засіданнях постійної комісії відстоювала пропозиції щодо фінансово-господарської діяльності закладів охорони здоров’я, функціонування та розвитку таких важливих галузей як соціальний захист населення, освіта, охорона здоров’я.

На засіданнях комісії підтримала наступні рішення:

  • співфінансування на придбання стаціонарної рентгенологічної системи для КНП «Сквирська центральна міська лікарня», погоджено внесення змін до штатного розпису КНП СМР «Сквирська центральна міська лікарня» та КНП СМР «Сквирський міський центр первинної медикосанітарної допомоги»;
  • зміни до рішення міської ради від 22 грудня 2022 року «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2023 рік», якими було передбачено виділення коштів на придбання лапароскопічних інструментів для проведення хірургічних втручань, операційної лампи для облаштування операційного блоку та ультразвукового скальпелю для КНП СМР «Сквирська центральна міська лікарня» (травень), підтримала поточний ремонт підвалу під укриття у лікувальному корпусі лікарні (липень).
  • придбання операційного стола, навчання реабілітологів, поточний ремонт даху лікарні, внесення змін до Програми розвитку й підтримки КНП СМР «Сквирська центральна міська лікарня» на 20232024 роки, Програми розвитку та фінансової підтримки Сквирського МЦПМСД.
  • виділення для галузі охорони здоров’я громади коштів на придбання ультразвукового скальпелю, додаткового обладнання до наявної ендоскопічної стійки – відеоколоноскопа, 4 електричних медичних пересувних аспіраторів, гематологічного аналізатора, коагулометра.
  • Програму впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань у Сквирській міській територіальній громаді на 20242025 роки; Програму інфекційного контролю та профілактики інфекцій закладів охорони здоров’я комунальної власності громади на 2024-2025 роки.

Особливу увагу приділяла питанню  фінансування програм безкоштовного та пільгового забезпечення пільгових категорій населення медпрепаратами, виділення допомог на лікування через програму «Турбота».

 

Входжу у депутатську фракцію Політичної партії «Європейська солідарність» в міській раді Разом із колегами Політичної партії "Європейська Солідарність" ініціював проєкти рішень щодо 6 запитів і звернень до центральних органів влади:

- щодо захисту місцевого самоврядування;

- про захист підприємництва (ЗП 8401);

- про підтримку волонтерів;

- про упорядкування виплат військовослужбовцям, підвищення стандартів оплати праці військових (повернення доплат 30 тис грн);

- звернення про припинення оренди для рпц;

- про недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів (про розподіл ПДФО від військових надходжень між місцевими громадами і державою).

 

Постійно здійснюю депутатський прийом громадян за місцем проживання (с.Шамраївка), складння актів, інформування жителів про прийняті міською радою рішення.

Пріоритетним завданням у 2023 році була допомога військовим ЗСУ.

Долучалась до усіх ініціатив міської ради, старостинського округу №10, співпрацювала з волонтерськими організаціями Сквирської громади в таких питаннях як:

- формування продуктових наборів для земляків-воїнів ЗСУ,

- передача гуманірних грузів постраждалим жителям Херсонщини;

- перераховувала кошти на допомогу ЗСУ.

 

Ще хочеться згадати і про постійну допомогу для наших жителів, що мають захворювання, від депутата Київської обласної ради від ПП «Європейська Солідарність» Леоніда Глиняного, з яким разом з колегами надавали допомогу сім’ям, які мають хворих дітей та пораненим військовим.

Наша основна мета — перемога України! Тож продовжую підтримувати ініціативи допомоги військовим, працюю над тим щоб Сквирська громада була в безпеці, економічно привабливою, комфортною для всіх її мешканців!

 

Депутат міської ради                                          Ірина Гуменюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора