Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирської міської ради VIII скликання Василя ГРИШІ за 2023рік

Дата: 25.03.2024 15:11
Кількість переглядів: 39

ЗВІТ

депутата Сквирської міської ради VIII скликання

ГРИШІ ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА

про депутатську діяльність в 2023 році

 

В 2023 році мною, як депутатом Сквирської міської ради, всебічно аналізувались проєкти рішень міської ради, які вносились на розгляд сесій та інформації, що додавались до них.

Практично по всіх питаннях мною вносились пропозиції щодо змін та доповнень до проєктів рішень та інформаційних довідок. Зокрема, це стосувалось наступних питань: «Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2023 рік за І півріччя 2023 року», «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік», про затвердження звітів про виконання бюджету Сквирської міської територіальної громади за І квартал, за І півріччя, за 9 місяців 2023 року, та «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2022 року №02-28-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2023 рік»», «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік», «Про стан запобігання злочинності та утвердження законності на території Сквирської міської територіальної громади», «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Збройних сил України, реалізації заходів та робіт з територіальної оборони на 2023 рік», «Про затвердження Програми фінансової підтримки Збройних сил України, реалізації заходів та робіт з територіальної оборони на 2024 рік».

Неодноразово вносив пропозиції щодо удосконалення Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання, приведення його у відповідність до чинного законодавства України.

Був ініціатором виділення коштів в розмірі 5 млн. 2 тис. гривень з міського бюджету для купівлі дронів 72-гій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців (72 ОМБр). Ініціював до проєкту рішення з цього питання пропозицію щодо покладення контролю за вирішенням цієї проблеми на постійну комісію Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку, яку я очолюю, та постійну комісію Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку.

Коли вирішення питання затягнулось, ініціював скликання спільного засідання обох комісій, що прискорило процес надходження коштів для закупівлі дронів.

Постійно розглядав звернення жителів громади. З цією метою ініціював проведення ремонтів дорожнього покриття вулиці Корольова у місті Сквира та вулиці Польова в селі Терешки. Зараз вирішую питання щодо влаштування переїзду до вулиці Барвінкової.

Неодноразово втручався в питання ремонту колонки, що розташована на артезіанській свердловині біля Сквирської міської лікарні. Зараз також займаюсь вирішенням питанням щодо її ремонту.

Постійно піднімаю питання про завершення будівництва газогону до села Рогізна, вирішення питання про взяття на баланс газової мережі в селі Каленна, ремонту теплотраси Сквирської міської лікарні та інше.

Надавав допомогу 6 жителям громади у вирішенні фінансової допомоги з міського бюджету та благодійних фондів для поліпшення стану здоров’я.

У 2023 році склав 12 актів обстеження соціально-побутових умов жителів громади.

Постійно співпрацював у 2023 році з волонтером Жабенко Г.В. щодо допомоги Збройним силам України. Зокрема, надав 40 кг меду, 1,5 тис. грн. Також надав воїну ЗСУ Гриші І.І. 1 тис. гривень для придбання необхідного обладнання.

Як голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку прагнув контролювати дотримання посадовими особами міської ради та депутатами чинного законодавства України та Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання.

Підготував 11 дописів про жителів громади у газету «Вісник Сквирщини».

Дякую виборцям за довіру та можливість працювати на благо нашої громади, наближати довгоочікувану Перемогу!

 

 

Депутат Сквирської міської ради

VIII скликання                                                              Василь ГРИША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора