Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сквирської міської ради VIII скликання Юлії ПОСТУПАЛЕНКО за 2023рік

Дата: 28.03.2024 13:09
Кількість переглядів: 36

ЗВІТ

депутата Сквирської міської ради VIII скликання Юлії Поступаленко про роботу за 2023 рік.

 

За результатами місцевих виборів 2020 року мене обрано депутатом Сквирської міської ради VІІІ скликання.

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» я набула повноважень після відкриття першої сесії Сквирської міської ради VIII скликання в листопаді 2020 року. 

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян. Рада визначає орієнтовні строки проведення звітів депутатів місцевої ради перед виборцями.

Рішенням Сквирської міської ради від 14.02.2024р. №10-44-VIII було визначено орієнтовні строки звітування депутатів до 31 березня 2024 року за 2023 рік.

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради зобов'язана брати участь у роботі ради, постійних комісій та інших її органів, до складу яких він входить, всебічно сприяти виконанню їх рішень.

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Участь в комісіях:

Член постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики,  законності та правопорядку 

Партійний статус:

Безпартійна

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» у виборчому окрузі депутат місцевої ради зобов'язаний підтримувати зв’язок з виборцями, громадськими організаціями, трудовими колективами підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади, розташованими на відповідній території.

За звітний період зв’язок з виборцями підтримувала через систематичні зустрічі, загалом більше 50.

Вела прийом громадян щоденно з 08.00 до 17.00 за адресою м. Сквира,  вул. К.Болсуновського, 18 та в інший час за попередньою домовленістю.

За звітний період, сприяла вирішенню нагальних питань громади, підтримувала відповідні звернення та рішення ради.   

Під час прийомів громадян на окрузі здебільшого обговорювались питання матеріальної допомоги, наявності відповідних Програм в  громаді, порушувались питання порядку отримання субсидій. Як депутат, проводила роз’яснювальну роботу щодо порядку отримання матеріальної допомоги з обласного та місцевих бюджетів, складала, за необхідності, відповідні Акти обстеження матеріально-побутових умов.

При зустрічах з колективами підприємств, установ здебільшого обговорювались питання, пов’язані зі збільшенням робочих місць та покращення благоустрою громади.

У продовж всього звітного періоду долучалась до  заходів на території Сквирщини, участь у прийнятті рішень Сквирської міської ради.

Займаюсь спільно з небайдужими людьми допомогою та підтримкою соціально-вразливих категорій населення, одиноких людей літнього віку та громадян з інвалідністю.

Щороку поповнюємо ліси новими саджанцями дубів, модрини, ялини та ін.

Цього року дану екоакцію підтримали інші депутати та Молодіжна рада, за що їм щира подяка.

Спільно з Молодіжною радою Сквири заклали "Капсулу часу" для майбутніх поколінь.

Як депутат і керівник сервісного центру збільшую кількість робочих місць для сквирян в Пенсійному фонді.  На сьогодні працевлаштовано 42 особи.

 

Підтримуємо в належному стані місцеву історичну пам'ятку, де проживав К.В.Болсуновський, розбудовуємо навколо сквер.

Основним своїм завданням, як депутата Сквирської міської ради, вважаю належне представництво жителів громади, захист їх прав і законних інтересів, ефективну роботу та забезпечення сталого розвитку громади Сквирщини.

Дякую виборцям за високу довіру, колегам за співпрацю!

 

З повагою 

Депутат Сквирської міської ради                    Юлія ПОСТУПАЛЕНКО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора