Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутатів Сквирської міської ради VІІІ скликання від політичної партії «Сила і честь» Тибулевича Вадима Вікторовича, Мазур Тетяни Петрівни, Кучинського Ігоря Вячеславовича за 2023 рік

Дата: 29.03.2024 08:06
Кількість переглядів: 35

ЗВІТ

депутатів Сквирської міської ради VІІІ скликання

від політичної партії «Сила і честь»

Тибулевича Вадима Вікторовича, Мазур Тетяни Петрівни,

Кучинського Ігоря Вячеславовича

за 2023 рік

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламенту Сквирської міської ради VІІІ скликання, інших документів, за якими виконуються самоврядні функції органів місцевого самоврядування, подаємо звіт про депутатську діяльність у громаді за 2023 рік.

Наша фракція у Сквирській міській раді від політичної партії «Сила і честь» відстоює інтереси виборців, спрямовані на соціальний захист населення, відстоювання національних інтересів держави, підтримку Збройних Сил України, раціональне використання найбільшого багатства – земельних ресурсів, розвиток промисловості, сільського господарства, надання належних послуг у сферах охорони здоров’я, освіти та на інші важливі питання, актуальні тепер, в умовах російсько-української війни.

Ми є членами таких постійних комісій Сквирської міської ради:

Тибулевич Вадим Вікторович – з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури,

Мазур Тетяна Петрівна – з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури та релігії,

Кучинський Ігор Вячеславович – з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Ми брали участь у засіданнях постійних депутатських комісій та пленарних засіданнях сесій Сквирської міської ради.

Протягом року за місцем основної роботи ми проводили прийом виборців, підтримували акції, що стосувалися надання допомоги Збройним Силам України, реагували на звернення соціально-побутового характеру.

 

Тибулевич В.В. на засіданнях постійної депутатської комісії підтримував розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельних ділянок комунальної власності, затвердження проєктів землеустрою і технічної документації щодо встановлення меж в натурі та передачу земельних ділянок комунальної власності у власність громадянам, інші важливі питання, які регулюють земельні відносини. Звертав увагу на санітарне очищення населених пунктів Сквирської міської територіальної громади, впорядкування місць накопичення твердих побутових відходів, екологічне благополуччя.

 

Мазур Т.П. підтримала Програму впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань у Сквирській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки, Програму інфекційного контролю та профілактики інфекцій закладів охорони здоров’я комунальної власності громади на 2024-2025 роки, придбання для Сквирської центральної міської лікарні стаціонарної рентгенологічної системи, лапароскопічних інструментів для проведення хірургічних втручань, операційної лампи для облаштування операційного блоку та ультразвукового скальпелю, операційного стола, навчання реабілітологів, ультразвукового скальпелю, додаткового обладнання до наявної ендоскопічної стійки – відеоколоноскопа, 4 електричних медичних пересувних аспіраторів, гематологічного аналізатора, коагулометра. Голосувала за погодження штатних розписів та змін до них КНП СМР «Сквирська центральна міська лікарня» та КНП СМР «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Мазур Т.П. підготувала документи на проходження реабілітації 5 учасникам бойових дій (учасникам АТО/ООС, воїнам ЗСУ – нинішнім захисникам України, які дістали травми на фронті внаслідок російсько-української війни), посприяла тяжкохворим в отриманні 2 протипролежневих матраців, 3 інвалідних візків, милиць, ходунків, постійно здійснює контроль руху  рецептів за програмою «Доступні ліки».

Депутат була активною у підтримці питань, що стосувалися пріоритетного вирішення у закладах освіти, культури громади, учасників АТО/ООС, членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих).

 

Кучинський І.В. – учасник бойових дій, воїн Збройних Сил України. В 2022 році був поранений, протягом 2023 року тривалий час перебував на реабілітації, тому не мав можливості брати участі в усіх засіданнях постійних депутатських комісій та сесій. Проте він проявляє принципову позицію у громадському житті, є цілеспрямованим та активним.

Ми, члени фракції від політичної партії «Сила і честь» Сквирської міської ради, спрямовуємо свою роботу на вирішення питань життєзабезпечення нашої громади. 

 

25.03.2024                                                                      

Голова осередку партії Сила та Честь                      Вадим ТИБУЛЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора