Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сквирська міська рада (організатор) оголошує конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади

Дата: 29.03.2024 14:49
Кількість переглядів: 43

Сквирська міська рада (організатор)

оголошує конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади

Перелік об’єктів конкурсу на 29 квітня 2024 року наведений в додатку

 

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводиться відповідно статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішень виконавчого комітету Сквирської міської ради від 13.01.2022 року    №20/2 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади» та від 26.03.2024 року № 32/7 «Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади».

Умови проведення та перелік об’єктів конкурсу затверджені рішенням виконавчого комітету Сквирської міської ради від 13.01.2022 року № 20/2 «Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади», розмішені на офіційному сайті Сквирської міської ради https://skvyrska-gromada.gov.ua

Засідання конкурсного комітету відбудеться 29 квітня 2024 року. Початок засідання об 11:00 год. в приміщені Сквирської міської ради за адресою: м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, 3 поверх, малий зал засідань ради.

Документи на участь в конкурсі, який відбудеться 29 квітня 2024 року, подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах), з надписом «На конкурс 29 квітня 2024 року» за адресою: 09001, м. Сквира, вул.Карла Болсуновського, 28, кабінет 25 (відділ економічно-інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку). Графік прийому документів: понеділок - п’ятниця з 8:00 до 16:30, обідня перерва з 12:00 до 12:30. Кінцевий термін подання документів до 15.04.2024 включно.

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає окремо щодо кожного об’єкта конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.2008 №1081, за формою згідно з додатками 1-4.

1. Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

2. Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті.

3. Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту.

4. Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору (дозволу).

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою «№ 1», який містить документи для участі у конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

У разі подання перевізником-претендентом документів для участі в кількох конкурсах, що проводяться на одному засіданні, ним робиться однакова відмітка на конвертах № 1 і 2, які стосуються одного і того ж конкурсу, що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.

            Додаткову інформацію щодо умов проведення конкурсу Ви можете отримати у відділі економічно-інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Сквирської міської ради за адресою: 09001, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, кабінет № 25. Контактний телефон:  (04568) 5-36-05.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перелік об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах

 загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади

№ з/п

Назва маршруту

Траса слідування
(населені пункти)

№ рейсу

Протяжність маршруту

Періодичність виконання перевезень

Порядок здійснення рейсів

Клас автобусів

Мінімальна кількість автобусів для виконання рейсів (без врахування резерву)

Місць для сидіння пасажирів (від…)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1

Сквира АС –

с. Дулицьке

Сквира АС – с. В.Єрчики - с. Буки –с. Чубинці – с.Таборів - с.Дулицьке

01

23,0

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

2

Сквира АС –

с. Красноліси

Сквира АС – с. В.Єрчики – с. Буки – с. Рогізна – с. Красноліси

02

31,0

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

3

Сквира АС –

с. Нова Пустоварівка

Сквира АС – Дослідне господарство –с. Тхорівка – с. Пустоварівка –с. Тарасівка –с. Н.Пустоварівка

05

27,9

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

4

Сквира АС –

с. Кривошиїнці

Сквира АС – с.Селезенівка –

с. Цапіївка – с.Кривошиїнці

06

15,8

Постійно, щоденно

Самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

5

Сквира АС –

с. Пустоварівка

Сквира АС – с. Тхорівка – с.Пустоварівка

08

18,3

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

6

Міський кільцевий

Площа Героїв Небесної Сотні (Укртелеком) – вул.Соборна – вул.Липовецька – вул.Віктора Кібенка – вул. Партизанська – вул.Тараса Шевченка – вул.Київська (АС «Сквира») – вул.Незалежності (до заводу Будматеріалів) – вул.Карла Болсуновського (спортивна школа) – провул. Якушкіна (ЦНАП) – площа Героїв Небесної Сотні (Укртелеком)

10

15,3

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

7

Сквира -с.Квітневе

Сквира- с.Домантівка- с.Квітневе

11

9,5

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

Начальниця відділу економічно-інвестиційної

діяльності та агропромислового розвитку                                                                                        Оксана СУСЛОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора