Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі громади, час збиратися на весняний благоустрій!

Дата: 02.04.2024 08:55
Кількість переглядів: 26

   Традиційно весняної пори ми проводимо весняні заходи  благоустрою та санітарної очистки  території  населених пунктів нашої громади.

   У 2024 році  розпорядженням Сквирської міської голови від 22.03.2024 № 44-ОД «Про проведення у 2024 році весняних заходів  благоустрою та санітарної очистки території Сквирської міської територіальної громади» затверджені відповідні заходи.

   Керівникам підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, власникам торговельних об’єктів та бізнесу провести благоустрій підпорядкованих їм об’єктів, а також прилеглих територій.

   Турбота про чистоту й благоустрій населеного пункту, справа кожного мешканця, особливо в ці весняні дні. Кожен з нас має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть, організатором невеликої акції там де проживає, чи працює. У власному дворику і за його межами, на вулиці біля під’їзду будинку чи установи можна організувати прибирання території, висадити кущі, дерева, квіти. Зокрема, показати на власному прикладі дітям потребу дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон.

   Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора