Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ До уваги мешканців м. Сквира та с. Кононівка Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області

Дата: 01.04.2024 15:18
Кількість переглядів: 46

   Сквирська міська рада повідомляє громадськість про початок розробки містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Сквира (коригування), спільно з с. Кононівка та плану зонування території м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області.

   У зв'язку з розробкою містобудівної документації пропонуємо усім зацікавленим мешканцям м. Сквира, с. Кононівка та іншим мешканцям Сквирської міської територіальної громади (фізичним та юридичним особам, приватним підприємцям) подавати до Сквирської міської ради пропозиції для їх урахування під час розроблення містобудівної документації для потреб громади.

   Пропозиції громадськості подавати до Сквирської міської ради у письмовому вигляді в період з 05.04.2024 року по 05.05.2024 року за адресою:  Київська область, Білоцерківський район, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, а також на електронну адресу Сквирської міської ради - [email protected].

   Пропозиції громадськості повинні грунтуватись на підставах чинного законодавства України, за умов дотримання законних прав та інтересів фізичних і юридичних осіб, суспільних інтересів та діючих в Україні державних будівельних, санітарних та протипожежних норм і правил.

   В письмових пропозиціях необхідно зазначати прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи, місце проживання, телефон, дату подання пропозиції та особистий підпис.  Юридичні  особи можуть подавати пропозиції зазначаючи найменування та місцезнаходження юридичної  особи. Анонімні пропозиції не підлягатимуть розгляду.

   Пропозиції громадськості мають право подавати усі громадяни України, які досягли 18-ти літнього віку, незалежно від статі, національної, релігійної чи  іншої приналежності, творчі, громадські, професійні об'єднання громадян, колективи, тощо.

   Пропозиції які будуть подані після встановленого терміну не підлягатимуть розгляду.

   Всі пропозиції, які надійдуть до міської ради будуть передані розробнику містобудівної документації для їх подальшого опрацювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора