Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024

Дата: 17.04.2024 15:38
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

В цьому році, проводиться XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

   У цьому році, вже вдруге, Конкурс направлений на привернення уваги до порушення прав українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

 Організатори Конкурсу: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом (основний організатор) з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

До участі у Конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти України, віком до 18 років. Також в цьому році запрошуються до участі школярі - громадяни України, що постійно або тимчасово проживають за межами України (спеціальна номінацію).

До оцінювання робіт конкурсантів будуть залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань. Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. Протягом 16 років у Конкурсі взяло участь понад 115 тисяч конкурсантів. Конкурс став найбільш масової громадською правопросвітницькою ініціативою України. У 2017 році Конкурс визнаний однією з Кращих 100 практик молодіжної роботи в Україні. У 2020 році Конкурс, як проєкт визнаний кращою практикою реалізації громадських ініціатив «ТОП100» (м. Київ). У 2020 та 2023 році переможцем Конкурсу «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці». Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету – [email protected], https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter; голова організаційного комітету - Сошников Антон Олександрович, 0955031091. Враховуючи вищевикладене, прошу: - сприяти розповсюдженню інформації про Конкурс, в т.ч. на інтернет-ресурсах, в засобах масової інформації та серед інших зацікавлених осіб.

Положення конкурсу тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора