Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №48 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку.

Дата: 13.02.2024 11:19
Кількість переглядів: 21

 

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ №48

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань

планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку.

 

12.02.2024 року Розпочато о 1710

м. Сквира Закінчено  о 1725

малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку

Голова комісії: Чмирь Максим Миколайович

Заступник голови комісії: Левадній Роман Олександрович

Секретар комісії: Грищенко Олена Григорівна

Члени комісії: Нечитайло Тамара Іванівна

Рогоза Надія Анатоліївна

Горбалінський Микола Дмитрович

 

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку – Чмирь М.М..

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку – Чмирь М.М.: розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку від 27.12.2023.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку Чмирь М.М. ознайомив присутніх з порядком денним засідання, який також роздано всім членам комісії на руки:

1. (1.) Про звіт  постійної комісії Сквирської міської ради з питань бюджету та фінансів,  соціально-економічного розвитку за 2023 рік

Доповідає: Чмирь М.М., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку Чмирь М.М. поставив на голосування пропозицію: взяти за основу порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку від 12.02.2024 року.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Взяти за основу порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку від 12.02.2024 року».

 

1. СЛУХАЛИ: 1. (1.) Про звіт  постійної комісії Сквирської міської ради з питань бюджету та фінансів,  соціально-економічного розвитку за 2023 рік.

 

ДОПОВІВ:  Чмирь М.М., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо звіту постійної комісії Сквирської міської ради з питань бюджету та фінансів,  соціально-економічного розвитку за 2023 рік: Чмирь М.М., Грищенко О.Г., Левадній Р.О., Горбалінський М.Д..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку Чмирь М.М. поставив на голосування пропозицію: «Проєкт рішення «Про звіт  постійної комісії Сквирської міської ради з питань бюджету та фінансів,  соціально-економічного розвитку за 2023 рік» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про звіт  постійної комісії Сквирської міської ради з питань бюджету та фінансів,  соціально-економічного розвитку за 2023 рік» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

 

 

 

 

 

 

ВИСТУПИЛИ:

М.Чмирь, який наголосив про те, що на постійну комісію з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку покладені обов’язки контролю коштів, які виділяють з місцевого бюджету, в тому числі і на ремонт укриттів.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо кількості виділених коштів на закінчення ремонту укриттів: Горбалінський М.Д,, Грищенко О.Г., Сергієнко Л.В.,     Чмирь М.М., Левадній Р.О., Рогоза Н.В..

Голова комісії Чмирь М.М. звернувся з пропозицією до Горбалінського М.Д.: «Чи не заперечує він, щоб дати йому доручення від постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку,  зробити депутатські запити та вивчити  питання про потребу коштів на закінчення ремонту укриттів у шкільних закладах і прозвітувати на наступному  засіданні?»

Горбалінський М.Д. дав згоду на пропозицію голови комісії.

Грищенко О.Г. зауважила, що доручення давати необов’язково, він це має право зробити, як депутат.

Чмирь М.М. наголосив: «Запит депутат може робити, а може і не робити. А коли дає доручення комісія, то він зобов’язаний це зробити.»

Комісія підтримала пропозицію Чмиря М.М..

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку Чмирь М.М.: закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку від 12.02.2024.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку від 12.02.2024.

 

 

 

Голова постійної комісії

Сквирської міської ради з питань

планування бюджету та фінансів,

соціально-економічного розвитку, секретар комісії            Максим ЧМИРЬ

 

Секретар комісії Олена ГРИЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора