Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №32 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку

Дата: 02.05.2024 11:23
Кількість переглядів: 24

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ №32

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань

регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку

 

08.02.2024 року Розпочато о 15-20

Закінчено  о 15-50

м. Сквира малий зал засідань

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ПРИСУТНІ:

Голова комісії: Гриша Василь Васильович

Заступник голови комісії: Поступаленко Юлія Олександрівна 

Член комісії: Король Інна Михайлівна

ВІДСУТНІЙ:

Член комісії: Кучинський Ігор Вячеславович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Власюк Т.Г., секретар міської ради;

  2. Пилюта О.П., в.о. начальниці відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства міської ради;

  3. Назимчук Віталій Володимирович, заступник начальника ВП №1 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області, майор поліції.

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію: «Відкрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань депутатської етики, законності та правопорядку.»

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Відкрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань депутатської етики, законності та правопорядку.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії від 18.08.2023 року (додається):

  1. (8.) Про затвердження Положення про звітування Сквирського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Сквирської міської ради.

Доповідає: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

2. (9.) Про затвердження Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сквирської міської ради.

Доповідає: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

3. (10.) Про звітування депутатів Сквирської міської ради VIII скликання за 2023 рік.

Доповідає: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

4. (14.) Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку за 2023 рік. 

Доповідає: Гриша В.В., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

5. (18.) Про внесення змін та доповнень до Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання.

Доповідає: Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради.

6. (23.) Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 14.09.2022 №17-24-VІІІ «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади та складу комісії».

Доповідає: Тернова М.В., начальниця відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства міської ради.

7. (26.) Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки.

Доповідає: Бачинська В.П., заступниця міської голови.

8. (28.) Про затвердження Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2024-2026 роки.

Доповідає: Рижков М.В., начальник ВП №1 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області, полковник поліції.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку - прийняти за основу».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку - прийняти за основу

 

1.СЛУХАЛИ: 8 (28.) Про затвердження Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2024-2026 роки.

ДОПОВІВ: Назимчук В.В., заступник начальника ВП №1 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області, майор поліції.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо затвердження Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2024-2026 роки: Гриша В.В., Власюк Т.Г..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про затвердження Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2024-2026 роки» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2024-2026 роки» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

2.СЛУХАЛИ: 6 (23) Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 14.09.2022 №17-24-VІІІ «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади та складу комісії».

ДОПОВІВ: Пилюта О.П., в.о. начальниці відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 14.09.2022 №17-24-VІІІ «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади та складу комісії»: Гриша В.В., Власюк Т.Г., Пилюта О.П..

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ Гриша В.В.: внести зміни в додаток проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 14.09.2022 №17-24-VІІІ «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади та складу комісії»», а саме, включити до складу комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади депутата постійної комісії Сквирської міської ради з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища.

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ Власюк Т.Г.: включити до складу аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади члена постійної комісії Сквирської міської ради з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища –  Ільченка Юрія Володимировича.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 14.09.2022 №17-24-VІІІ «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади та складу комісії» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення, враховуючи пропозиції Гриші В.В. та Власюк Т.Г..

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 14.09.2022 №17-24-VІІІ «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Сквирської міської територіальної громади та складу комісії» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення, враховуючи пропозиції Гриші В.В. та Власюк Т.Г.».

 

3.СЛУХАЛИ 2 (9.) Про затвердження Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сквирської міської ради..

ДОПОВІЛА: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо затвердження Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сквирської міської ради: Гриша В.В., Власюк Т.Г., Поступаленко Ю.О..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про затвердження Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сквирської міської ради» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сквирської міської ради» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

4.СЛУХАЛИ: 3 (10) Про звітування депутатів Сквирської міської ради VIII скликання за 2023 рік.

ДОПОВІЛА: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо звітування депутатів Сквирської міської ради VIII скликання за 2023 рік: Гриша В.В., Власюк Т.Г., Поступаленко Ю.О., Король І.М..

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про звітування депутатів Сквирської міської ради VIII скликання за 2023 рік» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про звітування депутатів Сквирської міської ради VIII скликання за 2023 рік» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

5.СЛУХАЛИ: 7 (26) Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки.

ДОПОВІЛА: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 25022-2025 роки: Власюк В.В., Гриша В.В..

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки.» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки.» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

6.СЛУХАЛИ: 5 (18) Про внесення змін та доповнень до Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання.

ДОПОВІЛА: Власюк Т.Г., секретар міської  ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо внесення змін та доповнень до Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання: Гриша В.В., Власюк Т.Г..

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ Гриша В.В.:  ст.116 Регламенту розділити на два пункти, а саме:

  1. Постійна комісія ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку в разі надходження до ради листів, заяв, звернень про порушення депутатом хоча б однієї з норм правил, викладених в статті 8 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» чи письмових повідомлень депутатів, розглядає наведені факти. 

  2. У разі пропуску депутатом Сквирської міської ради без поважних причин протягом року більше ніж половини пленарних засідань міської ради або засідань постійної комісії, членом якої він є, невиконання ним без поважних причин рішень і доручень Сквирської міської ради та її органів, Сквирська міська рада згідно із п. 5 ст. 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», п. 5 ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» може звернутися до виборців Сквирської міської територіальної громади з пропозицією про відкликання такого депутата Сквирської міської ради у встановленому законом порядку.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення», враховуючи пропозиції Гриші В.В..

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Сквирської міської ради VIII скликання» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення, враховуючи пропозиції Гриші В.В.»».

 

7.СЛУХАЛИ: 1 (8)Про затвердження Положення про звітування Сквирського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Сквирської міської ради.

ДОПОВІЛА: Власюк Т.Г., секретар міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо затвердження Положення про звітування Сквирського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Сквирської міської ради: Гриша В.В., Власюк Т.Г., Поступаленко Ю.О..

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про затвердження Положення про звітування Сквирського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Сквирської міської ради» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження Положення про звітування Сквирського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Сквирської міської ради» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

8.СЛУХАЛИ: 4 (14) Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку за 2023 рік. 

ДОПОВІВ: Гриша В.В., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію проєкт рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку за 2023 рік. » - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку за 2023 рік. » - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію: закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Гриша В.В. оголосив засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку закритим.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань регламенту, депутатської етики,

законності та правопорядку Василь ГРИША

 

Секретар постійної комісії Сквирської міської ради

з питань регламенту, депутатської етики,

законності та правопорядку Інна КОРОЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора