Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 56 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 02.05.2024 11:24
Кількість переглядів: 38

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 56

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури

 

08.02.2024 року                                                                                 початок о 15-20

м. Сквира                                                                                          закінчено о 15-49

малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури:

Голова комісії:                       Дорошенко Віктор Олександрович

Секретар комісії:                   Головня Олексій Миколайович

Член комісії:                          Коломієць Ігор Іванович

ВСЬОГО:                               3 депутати.

 

ВІДСУТНІ:

Заступник голови комісії:   Тибулевич Вадим Вікторович

член комісії:                           Губський Віктор Григорович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., Сквирська міська голова;
  2. Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради; 
  3. Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури;
  4. Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

ПРИСУТНІ ЗАПРОШЕНІ ГРОМАДЯНИ:

  1. Петровський Сергій Володимирович;
  2. Гіптенко Роман Анатолійович;
  3. Косінська Інна Іванівна.

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року.»

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року», який також всім роздано на руки:

  1. (12.) Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за 2023 рік.

Доповідає: Дорошенко В.О., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань  підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

2.           ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

2.01. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови орієнтовною площею 0,0850 га по вул. Перемоги, 20-А у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області.

2.02. Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «10.01 Для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на «10.07 Для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га по вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківського району Київської області.

2.03. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 35,8469 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок ).

2.04. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» загальною площею 0,0581 га товариству з обмеженою відповідальністю «Сквирський комбінат хлібопродуктів» по вул. Залізнична, 5А, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.05. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,9882 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Ковбасюку Віталію Володимировичу.

2.06. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «БОВКУН В.Є.».

2.07. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 47,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади селянському (фермерському) господарству ім. Шевченка.

2.08. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,4922 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянці Пижевській Наталії Миколаївні.

2.09. Про відмову у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу.

2.10. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов`язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с. Тхорівка).

2.11. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Болобосову Ігорю Дмитровичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок).

2.12. Про надання дозволу гр. Красножон Аллі Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0061 га по вул. Залізнична, 4-Ї у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Золотуха) Білоцерківського району Київської області.

2.14. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Селезенівка) Білоцерківського району Київської області.

2.15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дробушко Галині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 13 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області.

2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Ковальчуку В’ячеславу Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1121 га по вул. Городище, 66-А у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Колотуші Миколі Дмитровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Колгоспна, 9 у с. Горобіївка Білоцерківського району Київської області.

2.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Можарівській Аллі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0600 га по вул. Івана Франка, 85 у с. Руда Білоцерківського району Київської області.

2.19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Потерусі Наталії Гнатівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Горіхова, 17 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

2.20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Рибаку Віктору Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0960 га по вул. Григорія Сковороди, 25 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Смирновій Людмилі Юріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0965 га по вул. Абрикосовій, 3 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Григорчук Галині Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 5 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

2.23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Станіщуку Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0704 га по пров. Шкільний, 20 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки у приватну власність громадянці Ільченко Лілії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Василя Кучера, 16 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Слободянюку Руслану Станіславовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0580 га по вул. Захисників України, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.26. Про розгляд звернення ТОВ «Интер Строй Груп» (вх. №03-6518 від 24.01.2024) щодо виконання розчистки русла річки Роставиця в межах старостинського округу №2 Сквирської міської територіальної громади на благодійно-інвесторських умовах згідно проєктної документації виконаної спеціалістами Басейнового Управління Верхнього Дніпра.

2.27. Про розгляд заяви гр. Гіптенка Романа Анатолійовича (вх. №10-2024/2024 від 22.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

2.28. Про розгляд заяви ФОП Сегеди Лілії Дмитрівни (вх. №05-2024/4985 від 22.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

2.29. Про розгляд заяви ФОП Косінської Інни Іванівни (вх. №05-2024/4994 від 24.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

2.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Каспірович Анжеліці Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Ювілейна, 40 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

2.31. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року» - прийняти за основу.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року» - прийняти за основу».

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Паніматченко Л.Д.: доповнити порядок денний комісії питаннями:

№2.32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса».

№2.33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778).

№2.34. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію начальниці відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Паніматченко Л.Д.: доповнити порядок денний комісії питаннями:

№2.32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса».

№2.33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778).

№2.34. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності.

Доповідає: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: доповнити порядок денний постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року такими питаннями:

№2.32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса».

№2.33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778).

№2.34. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності.

Доповідає: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи доповнення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи доповнення.»

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.09. Про відмову у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу», а саме: «Відмовити громадянину Петровському Сергію Володимировичу у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням: 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства, загальною площею 50,0000 га, кадастровий номер 3224082100:03:021:0001 у зв’язку з відсутністю Державного акту на право постійного користування землею на ім’я Петровського Сергія Володимировича відповідно до п. “б” ч. 5 ст. 128 Земельного кодексу України».

Громадянин Петровський С.В. звернув увагу, що йому потрібне рішення про відмову у продажі земельної ділянки для того, щоб звернутися до суду.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Паніматченко Л.Д., Дорошенко В.О., Петровський С.В.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.27. Про розгляд заяви гр. Гіптенка Романа Анатолійовича (вх. №10-2024/3122 від 22.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту. (ксерокопія заяви додається)

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила із заявою громадянина Гіптенка Романа Анатолійовича (вх. №10-2024/3122 від 22.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту з цільовим призначенням (відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Державного Комітету України із земельних ресурсів від 23 липня 2010 року №548, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 01 листопада 2010 року №1011/18306):03.13 для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, яка розташована за адресою: м,Сквира, вулиця Соборна,11.

Також звернула увагу громадянина Гіптенка Р.А., що буде проведено інвентаризацію земельних ділянок комунальної власності під багатоквартирними будинками на території Сквирської міської територіальної громади, після чого можна звертатися щодо встановлення земельного сервітуту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію:

  1. Сквирській міській раді провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під багатоквартирним будинком за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, 11;
  2. Рекомендувати громадянину Гіптенку Роману Анатолійовичу після проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: м.Сквира» вул.Соборна,11 - повторно звернутися із заявою про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ:

1)    Сквирській міській раді провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під багатоквартирним будинком за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, 11;

2)    Рекомендувати громадянину Гіптенку Роману Анатолійовичу після проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: м.Сквира» вул.Соборна,11 - повторно звернутися із заявою про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.28. Про розгляд заяви ФОП Сегеди Лілії Дмитрівни (вх. №05-2024/4985 від 22.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту. (ксерокопія заяви додається)

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила із заявою ФОП Сегеди Лілії Дмитрівни (вх. №05-2024/4985 від 22.01.2024) про встановлення особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 0,0042 га, що розташована за адресою: м.Сквира, вул. Соборна,29, яка буде використовуватись для експлуатації та обслуговування вхідної групи до нежитлового приміщення (магазину) для провадження підприємницької діяльності, терміном на 5 років.

Також звернула увагу ФОП Сегеди Лілії Дмитрівни, що буде проведено інвентаризацію земельних ділянок комунальної власності під багатоквартирними будинками на території Сквирської міської територіальної громади, після чого можна звертатися щодо встановлення земельного сервітуту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію:

  1. Сквирській міській раді провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під багатоквартирним будинком за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, 29;
  2. Рекомендувати ФОП Сегеді Лілії Дмитрівні після проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: м.Сквира вул.Соборна,29 - повторно звернутися із заявою про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ:

  1. Сквирській міській раді провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під багатоквартирним будинком за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, 29;
  2. Рекомендувати ФОП Сегеді Лілії Дмитрівні після проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: м.Сквира вул.Соборна,29 - повторно звернутися із заявою про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.29. Про розгляд заяви ФОП Косінської Інни Іванівни (вх. №05-2024/4994 від 24.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту. (ксерокопія заяви додається)

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила із заявою ФОП Косінської Інни Іванівни (вх. №05-2024/4994 від 24.01.2024) про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (кав’ярні) для здійснення підприємницької діяльності, терміном на 10 років.

Також звернула увагу ФОП Косінської Інни Іванівни, що буде проведено інвентаризацію земельних ділянок комунальної власності під багатоквартирними будинками на території Сквирської міської територіальної громади, а потім вже можна звертатися щодо встановлення земельного сервітуту на частину земельної ділянки, яка використовується.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д., Косінська І.І., Голуб О.М.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію:

    1. Сквирській міській раді провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під багатоквартирним будинком за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, 11 (біля кав’ярні “grace coffee”);
    2. Рекомендувати ФОП Косінській Інні Іванівні після проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул.Соборна,11 в м.Сквира» - повторно звернутися із заявою про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ:

1)    Сквирській міській раді провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності під багатоквартирним будинком за адресою: м.Сквира, вул.Соборна, 11 (біля кав’ярні “grace coffee”);

2)    Рекомендувати ФОП Косінській Інні Іванівні після проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул.Соборна,11 в м.Сквира» - повторно звернутися із заявою про надання дозволу на розробку документації із землеустрою з метою встановлення земельного сервітуту.

 

  1. СЛУХАЛИ: 1. (12.) Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за 2023 рік.

ДОПОВІВ: Дорошенко В.О., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

Ознайомив з проєктом рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за 2023 рік».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за 2023 рік» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за 2023 рік» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.01. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови орієнтовною площею 0,0850 га по вул. Перемоги, 20-А у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови орієнтовною площею 0,0850 га по вул. Перемоги, 20-А у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови орієнтовною площею 0,0850 га по вул. Перемоги, 20-А у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови орієнтовною площею 0,0850 га по вул. Перемоги, 20-А у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.02. Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «10.01 Для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на «10.07 Для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га по вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «10.01 Для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на «10.07 Для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га по вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «10.01 Для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на «10.07 Для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га по вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється з «10.01 Для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на «10.07 Для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га по вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.03. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 35,8469 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 35,8469 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 35,8469 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 35,8469 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.04. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» загальною площею 0,0581 га товариству з обмеженою відповідальністю «Сквирський комбінат хлібопродуктів» по вул. Залізнична, 5А, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» загальною площею 0,0581 га товариству з обмеженою відповідальністю «Сквирський комбінат хлібопродуктів» по вул. Залізнична, 5А, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. оголосив про конфлікт інтересів з розгляду питання «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» загальною площею 0,0581 га товариству з обмеженою відповідальністю «Сквирський комбінат хлібопродуктів» по вул. Залізнична, 5А, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Повідомив, що братиме участь в голосуванні з цього питання, оскільки його голос є вирішальним.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» загальною площею 0,0581 га товариству з обмеженою відповідальністю «Сквирський комбінат хлібопродуктів» по вул. Залізнична, 5А, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» на «03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» загальною площею 0,0581 га товариству з обмеженою відповідальністю «Сквирський комбінат хлібопродуктів» по вул. Залізнична, 5А, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.05. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,9882 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Ковбасюку Віталію Володимировичу.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,9882 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Ковбасюку Віталію Володимировичу».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,9882 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Ковбасюку Віталію Володимировичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,9882 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Ковбасюку Віталію Володимировичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.06. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «БОВКУН В.Є.».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «БОВКУН В.Є.».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «БОВКУН В.Є.»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «БОВКУН В.Є.» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.07. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 47,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади селянському (фермерському) господарству ім. Шевченка.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 47,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади селянському (фермерському) господарству ім. Шевченка».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Коломієць І.І., Паніматченко Л.Д., Голуб О.М.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 47,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади селянському (фермерському) господарству ім. Шевченка» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 47,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади селянському (фермерському) господарству ім. Шевченка» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.08. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,4922 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянці Пижевській Наталії Миколаївні.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,4922 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянці Пижевській Наталії Миколаївні».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,4922 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянці Пижевській Наталії Миколаївні» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 11,4922 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянці Пижевській Наталії Миколаївні» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.10. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов`язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с. Тхорівка).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов`язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с. Тхорівка)».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов`язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с. Тхорівка)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов`язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с. Тхорівка)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.11. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Болобосову Ігорю Дмитровичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Болобосову Ігорю Дмитровичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)».

Пропонується:

«Передати фізичній особі – підприємцю Болобосову Ігорю Дмитровичу в оренду земельні ділянки водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням: 10.07 Для рибогосподарських потреб, загальною площею 25,7427 га, кадастровий номер 3224086601:01:054:0001, площею 35,8469 га, кадастровий номер 3224086600:08:008:0010, що знаходяться на території Сквирської міської територіальної громади (с. Самгородок) Білоцерківського району Київської області строком на 25 років, відповідно до ч.2 п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України.

Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області.»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Болобосову Ігорю Дмитровичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Болобосову Ігорю Дмитровичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.12. Про надання дозволу гр. Красножон Аллі Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0061 га по вул. Залізнична, 4-Ї у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу гр. Красножон Аллі Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0061 га по вул. Залізнична, 4-Ї у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу гр. Красножон Аллі Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0061 га по вул. Залізнична, 4-Ї у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу гр. Красножон Аллі Володимирівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0061 га по вул. Залізнична, 4-Ї у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Золотуха) Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Золотуха) Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Золотуха) Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Золотуха) Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.14. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Селезенівка) Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Селезенівка) Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Селезенівка) Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду орієнтовною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл» (с. Селезенівка) Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дробушко Галині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 13 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дробушко Галині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 13 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дробушко Галині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 13 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дробушко Галині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 13 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Ковальчуку В’ячеславу Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1121 га по вул. Городище, 66-А у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Ковальчуку В’ячеславу Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1121 га по вул. Городище, 66-А у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Ковальчуку В’ячеславу Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1121 га по вул. Городище, 66-А у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Ковальчуку В’ячеславу Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1121 га по вул. Городище, 66-А у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Колотуші Миколі Дмитровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Колгоспна, 9 у с. Горобіївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Колотуші Миколі Дмитровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Колгоспна, 9 у с. Горобіївка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Колотуші Миколі Дмитровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Колгоспна, 9 у с. Горобіївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Колотуші Миколі Дмитровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Колгоспна, 9 у с. Горобіївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Можарівській Аллі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0600 га по вул. Івана Франка, 85 у с. Руда Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Можарівській Аллі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0600 га по вул. Івана Франка, 85 у с. Руда Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Можарівській Аллі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0600 га по вул. Івана Франка, 85 у с. Руда Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Можарівській Аллі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0600 га по вул. Івана Франка, 85 у с. Руда Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Потерусі Наталії Гнатівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Горіхова, 17 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Потерусі Наталії Гнатівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Горіхова, 17 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Потерусі Наталії Гнатівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Горіхова, 17 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Потерусі Наталії Гнатівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Горіхова, 17 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Рибаку Віктору Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0960 га по вул. Григорія Сковороди, 25 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Рибаку Віктору Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0960 га по вул. Григорія Сковороди, 25 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Рибаку Віктору Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0960 га по вул. Григорія Сковороди, 25 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Рибаку Віктору Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0960 га по вул. Григорія Сковороди, 25 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Смирновій Людмилі Юріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0965 га по вул. Абрикосовій, 3 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Смирновій Людмилі Юріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0965 га по вул. Абрикосовій, 3 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Смирновій Людмилі Юріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0965 га по вул. Абрикосовій, 3 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Смирновій Людмилі Юріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0965 га по вул. Абрикосовій, 3 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Григорчук Галині Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 5 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Григорчук Галині Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 5 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Григорчук Галині Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 5 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Григорчук Галині Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 5 у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Станіщуку Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0704 га по пров. Шкільний, 20 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Станіщуку Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0704 га по пров. Шкільний, 20 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Станіщуку Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0704 га по пров. Шкільний, 20 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Станіщуку Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0704 га по пров. Шкільний, 20 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки у приватну власність громадянці Ільченко Лілії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Василя Кучера, 16 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки у приватну власність громадянці Ільченко Лілії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Василя Кучера, 16 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що пропонується:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з цільовим призначенням: 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 3224010100:01:070:0011, площею 0,1000 га за адресою: вул. Василя Кучера, 16, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область, що додається.

2. Прийняти у комунальну власність Сквирської міської ради земельну ділянку з цільовим призначенням: 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 3224010100:01:070:0011, площею 0,1000 га за адресою: вул. Василя Кучера, 16, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область та зареєструвати право комунальної власності на вказану земельну ділянку за Сквирською міською радою згідно вимог чинного законодавства України.

3. Відмовити у передачі громадянці Ільченко Лілії Василівні у приватну власність земельної ділянки комунальної власності, зазначеної в п. 1 цього рішення, відповідно до ч. 4 ст. 116 Земельного кодексу України, а саме: передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах норм, визначених цим Кодексом, провадиться один раз по кожному виду використання, у зв’язку з тим, що громадянка Ільченко Лілія Василівна використала право на безоплатну приватизацію земельної ділянки з цільовим призначенням 02.01. Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

4. Повідомити громадянку Ільченко Лілію Василівну про те, що відповідно до ч. 11 ст.120 Земельного кодексу України, якщо об’єкт нерухомого майна (жилий будинок (крім багатоквартирного), інша будівля або споруда), об’єкт незавершеного будівництва розміщений на земельній ділянці державної або комунальної власності, що не перебуває у користуванні, набувач такого об’єкта нерухомого майна зобов’язаний протягом 30 днів з дня державної реєстрації права власності на такий об’єкт звернутися до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування з клопотанням про передачу йому у власність або користування земельної ділянки, на якій розміщений такий об’єкт, що належить йому на праві власності, у порядку, передбаченому статтями 118, 123 або 128 Земельного кодексу України.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки у приватну власність громадянці Ільченко Лілії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Василя Кучера, 16 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки у приватну власність громадянці Ільченко Лілії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Василя Кучера, 16 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Слободянюку Руслану Станіславовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0580 га по вул. Захисників України, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Слободянюку Руслану Станіславовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0580 га по вул. Захисників України, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що є Зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба до проєкту рішення Сквирської міської ради «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Слободянюку Руслану Станіславовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0580 га по вул. Захисників України, 11 (колишня назва вул. Ватутіна) в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.» від 05.02.2023 р. №14-05/29, а саме:

«В технічній документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі відсутні обмеження щодо червоних ліній по вул. Захисників України в м. Сквира.

Проте, в технічній документації із землеустрою та на кадастровому плані ділянки необхідно урахувати обмеження (код. 06.01.4) - територія в "жовтих лініях" та обмеження (код. 06.01.5) - територія в лініях "регулювання забудови" шириною 3,0 м зі сторони вул. Захисників України в м. Сквира, згідно із додатком 6 до «Порядку ведення державного земельного кадастру», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 р. №1051.

Після урахування вищевказаних обмежень в технічній документації із землеустрою, замовник може повторно звернутись до Сквирської міської ради з метою затвердження технічної документації на черговій сесії ради.

Враховуючи вищезазначене, представлена технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, підлягає поверненню на доопрацювання». (копія додається)

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Враховуючи зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба, проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Слободянюку Руслану Станіславовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0580 га по вул. Захисників України, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Враховуючи зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба, проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Слободянюку Руслану Станіславовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0580 га по вул. Захисників України, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.26. Про розгляд звернення ТОВ «Интер Строй Груп» (вх. №03-6518 від 24.01.2024) щодо виконання розчистки русла річки Роставиця в межах старостинського округу №2 Сквирської міської територіальної громади на благодійно-інвесторських умовах згідно проєктної документації виконаної спеціалістами Басейнового Управління Верхнього Дніпра. (ксерокопія додається)

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила зі зверненням ТОВ «Интер Строй Груп» (вх. №03-6518 від 24.01.2024) щодо виконання розчистки русла річки Роставиця в межах старостинського округу №2 Сквирської міської територіальної громади на благодійно-інвесторських умовах згідно проєктної документації виконаної спеціалістами Басейнового Управління Верхнього Дніпра».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Левіцька В.П., Голуб О.М., Коломієць І.І., Дорошенко В.О.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Погодити очистку русла річки Роставиця в межах старостинського округу №2 Сквирської міської територіальної громади на благодійно-інвесторських умовах згідно проєктної документації, виконаної спеціалістами Басейнового Управління Верхнього Дніпра».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Погодити очистку русла річки Роставиця в межах старостинського округу №2 Сквирської міської територіальної громади на благодійно-інвесторських умовах згідно проєктної документації, виконаної спеціалістами Басейнового Управління Верхнього Дніпра».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Каспірович Анжеліці Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Ювілейна, 40 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Каспірович Анжеліці Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Ювілейна, 40 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що є Зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба до проєкту рішення Сквирської міської ради «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Каспірович Анжеліці Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Ювілейна, 40 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» від 05.02.2023 р. №14-05/28, а саме:

«В технічній документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі відсутні обмеження щодо червоних ліній по вул. Ювілейній в с. Шамраївка Сквирської міської територіальної громади.

Проте в технічній документації із землеустрою та на кадастровому плані ділянки необхідно урахувати обмеження (код. 06.01.4) - територія в "жовтих лініях" та обмеження (код. 06.01.5) - територія в лініях "регулювання забудови" шириною 3,0 м зі сторони вул. Ювілейної в с. Шамраївка, згідно із додатком 6 до «Порядку ведення державного земельного кадастру», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 р. №1051.

Після урахування вищевказаних обмежень в технічній документації із землеустрою, замовник може повторно звернутись до Сквирської міської ради з метою затвердження технічної документації на черговій сесії ради.

Враховуючи вищезазначене, представлена технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, підлягає поверненню на доопрацювання.» (копія додається)

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Враховуючи зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба, проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Каспірович Анжеліці Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Ювілейна, 40 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Враховуючи зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба, проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Каспірович Анжеліці Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Ювілейна, 40 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.31. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса»».

Звернула увагу, що пропонується:

«1.Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з цільовим призначенням:03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0020 га, кадастровий номер 3224010100:01:047:0048, за адресою: площа Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком», м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область, що додається.

2. Укласти договір про встановлення особистого строкового сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса» на земельну ділянку з цільовим призначенням: 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, код обмеження: 07.11 Право на розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм), вид права земельного сервітуту – право на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, за адресою: площа Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17, «Укртелеком» м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область, площею 0,0020 га, кадастровий номер 3224010100:01:047:0048, за рахунок земель населеного пункту міста Сквира, терміном на 5 років та встановити плату за сервітутне користування в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки землі. 

3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса» звернутись до відділу з питань земельних ресурсів та кадастру Сквирської міської ради для укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту на земельну ділянку, зазначену в п. 2 цього рішення, та зареєструвати його згідно вимог чинного законодавства України.»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельні ділянці площею 0,0020 га на площі Героїв Небесної Сотні, поруч з будівлею №17 «Укртелеком» в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з товариством з обмеженою відповідальністю «Київоблпреса»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778)».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування будівель закладів освіти загальною площею 1,2630 га по вул. Богачевського, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області, кадастровий номер 3224010100:01:060:0047, правокористувач - відділ освіти Сквирської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 02143778)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.34. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. оголосив, що розгляд питань порядку денного вичерпано.

Подякував членам постійної комісії та присутнім за плідну працю.

Поставив на голосування пропозицію: закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 08.02.2024 року.»

 

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                Віктор ДОРОШЕНКО

 

Секретар комісії                                                                            Олексій ГОЛОВНЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора