Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 37   засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії;

Дата: 02.05.2024 11:25
Кількість переглядів: 27

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 37

 

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань

соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії;

 

08.02.2024 року Розпочато  о 15:20

м.Сквира                                                                                           Закінчено о 15:37

великий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії

Голова комісії: Бондарчук Катерина Федорівна

Секретар: Гоменюк Ірина Григорівна

Біляк Віктор Федорович

ВСЬОГО: 3 депутати

 

ВІДСУТНІ:

Заступник голови комісії: Заболотний Олександр Вікторович

Член комісії                  Мазур Тетяна Петрівна

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., міська голова;

  2. Риченко С.П., начальниця відділу освіти Сквирської міської ради.

 

ВЕЛА ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії – Бондарчук К.Ф.

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. - розпочати роботу засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Розпочати роботу  засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії від 08.02.2024 року».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. ознайомила присутніх з порядком денним  засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії від 08.02.2024 року:

  1. (15.) Про звіт  постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії. 

Доповідає: Бондарчук К.Ф., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури та релігії.

2. (26.) Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки.

Доповідає: Бачинська В.П., заступниця міської голови.

3. (27.) Про затвердження Програми організації харчування у закладах  освіти Сквирської міської ради на 2024-2027 роки.

Доповідає: Риченко С.П., начальниця відділу освіти Сквирської міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. поставила на голосування пропозицію: порядок денний  засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії від 08.02.2024 року - прийняти за основу та затвердити в цілому, оскільки інших пропозицій не надходило.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний  засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії  від 08.02.2024 року - прийняти за основу та затвердити в цілому, оскільки інших пропозицій не надходило».

 

1. СЛУХАЛИ: 1. (15.) Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії.

ДОПОВІЛА: Бондарчук К.Ф., голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури та релігії.

Ознайомила з проєктом рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо роботи постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії: Левіцька В.П., Бондарчук К.Ф., Гоменюк І.Г.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. поставила на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про звіт постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

2. СЛУХАЛИ: 2. (26.) Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки.

ДОПОВІЛА: Левіцька В.П., міська голова.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки: Бондарчук К.Ф., Левіцька В.П.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. поставила на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії російської федерації проти України та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих (померлих) на 2022 – 2025 роки» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

3. СЛУХАЛИ: 3.(27.) Про затвердження Програми організації харчування у закладах  освіти Сквирської міської ради на 2024-2027 роки.

ДОПОВІЛА: Риченко С.П., начальниця відділу освіти Сквирської міської ради..

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження Програми організації харчування у закладах  освіти Сквирської міської ради на 2024-2027 роки».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо організації харчування у закладах  освіти Сквирської міської ради: Левіцька В.П., Риченко С.П., Бондарчук К.Ф., Гоменюк І.Г.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. поставила на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження Програми організації харчування у закладах  освіти Сквирської міської ради на 2024-2027 роки» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження Програми організації харчування у закладах  освіти Сквирської міської ради на 2024-2027 роки» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Бондарчук К.Ф. поставила на голосування пропозицію: закрити роботу  засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії від 08.02.2024 року.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії:

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Закрити роботу засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, культури та релігії від 08.02.2024 року.

 

 

Голова постійної комісії

з питань соціального захисту,

освіти, охорони здоров'я, культури та релігії Катерина БОНДАРЧУК

 

Секретар постійної комісії з питань

соціального захисту, освіти, охорони здоров'я,

культури та релігії Ірина ГОМЕНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора