Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 54 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 02.05.2024 11:34
Кількість переглядів: 34

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 54

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

 

18.01.2024 року початок о 13-00

м. Сквира закінчено о 14-30 малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури:

Голова комісії: Дорошенко Віктор Олександрович

Секретар комісії: Головня Олексій Миколайович

Член комісії: Коломієць Ігор Іванович

ВСЬОГО: 3 депутати.

ВІДСУТНІ:

Заступник голови комісії: Тибулевич Вадим Вікторович

член комісії: Губський Віктор Григорович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., Сквирська міська голова;

  2. Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради; 

  3. Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради;

  4. Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури;

  5. Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

ПРИСУТНІ ЗАПРОШЕНІ:

  1. Шуляк Світлана Сергіївна м.Сквира;

  2. Герасюк Федір Михайлович м.Сквира;

  3. Деркачов Олександр Олександрович м.Сквира;

  4. Голова правління ПрАТ “АМВ” - Миколаєнко Василь Михайлович;

  5. Представник ТОВ “Лайфселл” - Репетій Ростислав Михайлович.

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року.»

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року», який також всім роздано на руки:

1. Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства».

Доповідає: Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради.

2. Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №37-5-VIII «Про затвердження Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Сквирській міській територіальній громаді».

Доповідає: Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради.

3. Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:10000 території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Голуб О.М., начальник відділу архітектури,    містобудування та інфраструктури міської ради.

4. Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:2000 території міста Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Голуб О.М., начальник відділу архітектури,    містобудування та інфраструктури міської ради.

5. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

5.1. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

5.2. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

5.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Київська, б/н, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок ).

5.5. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0687 га по вул. Соборна, 30 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Асламовичу Геннадію Вікторовичу.

5.6. Про надання дозволу гр. Абу Альхадж Нур Еддін Авадалах та гр. Шаіб Біляль на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення площею 9,0000 га по вул. Соборна, 1-Г в с. Чубинці Білоцерківського району Київської області.

5.7. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області громадянці Красножон Аллі Володимирівні.

5.8. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ».

5.9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0015 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Павловській Богдані Леонідівні.

5.10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0020 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Рибак Аллі Олегівні.

5.11. Про надання фізичній особі – підприємцю Шестункіній Наталії Володимирівні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (вид права земельного сервітуту – право на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності) площею 0,0252 га по вул. Космонавтів, б/н у с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області. 

5.12. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 17,0489 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «Рибак».

5.13. Про відмову у продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу.

5.14. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості загальною площею 1,1051 га, що розташована за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул.Самгородоцька, 7, кадастровий номер 3224010100:01:038:0005 громадянину Лободі Андрію Григоровичу.

5.15. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1418 га фізичній особі – підприємцю Манукіян Любові Василівні за межами с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області.

5.16. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Сутиріній Тетяні Євгеніївні на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Шаліївка).

5.17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 18,1418 га, що надається в оренду ФОП Манукіян Любові Василівні для рибогосподарських потреб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

5.18. Про надання релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання  «БЕТ ДАВІД» (НЕЗАЛЕЖНА) дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовною площею 0,1500 га по вул. Лівобережна, 32а, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.19. Про скасування рішення Сквирської міської ради від 26.09.2023               № 26.9-39-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2654 га, кадастровий номер 3224083200:04:011:0012, яка знаходиться в оренді у громадянина Приндюка Анатолія Миколайовича по вул. Шевченка, 8-Ц у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області».

5.20. Про скасування рішення Сквирської міської ради від 27.07.2023              № 31.65-37-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2336 га, кадастровий номер 3224010100:04:006:0036, яка знаходиться в оренді у громадянина Тарасенка Юрія Івановича та громадянина Шелепуна Юрія Володимировича по вул. Слобідська, 100а , м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область».

5.21. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1125 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2).

5.22. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1124 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2).

5.23. Про передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Корінній Катерині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0714 га по пров. Шовковичний, 1 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Беленку Петру Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров. Озерний, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Білик Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Миколи Гоголя, 8 у с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області.

5.26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Василенко Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Незалежності, 11 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

5.27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Вербіцькій Катерині Леонтіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0566 га по вул. Михайла Гордовенка, 40-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Войцехівському Олегу Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0545 га по вул. Максима Рильського, 73 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гавриленко Аллі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Покровська, 33 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

5.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Гавронському Леоніду Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 1000 га по вул. Слобідська, 23 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гребенюк Марії Андріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 43 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області.

5.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Карпенко Олені Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова , 1 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

5.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Козаченко Тетяні Костянтинівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 13 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

5.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Костильовій Жанні Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Лесі Українки, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Мазур Ніні Казимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0652 га по вул. Архітектурна, 15/1, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Садова, 18 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

5.37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Носач Раїсі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0762 га по вул. Кобзаря, 10 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Старіковій Галині Марсівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Піщана, 95 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Фальчуку Павлу Володимировичу та громадянці Фальчук Ларисі Ілларіонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 7 у с. Каленна Білоцерківського району Київської області.

5.40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу 1/2 частини земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні та відмову у передачі 1/2 частини земельної ділянки громадянці Юзефович Надії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 у с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області.

5.41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Майорко Наталії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0651 га по вул. Тараса Шевченка, 102 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фіялку Юрію Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2048 га по вул. Травнева, 33 у с. Руда Білоцерківського району Київської області.

5.43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Добровольській Любові Едуардівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0840 га по пров. Лівобережний, 25, у м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шуляк Світлані Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0811 га по пров. Сергія Мельниченка, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.45. Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Орлу Олександру Борисовичу.

5.46. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій площею 0,0200 га у с. Золотуха Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «лайфселл».

5.47. Про розгляд заяви ФОП Герасюка Федора Михайловича про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.05.2023 №25.9-33-VIII «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1843 га фізичній особі – підприємцю Герасюку Федору Михайловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)» щодо розміру орендної плати у зв’язку з непомірно високою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки та, як наслідок, високою орендною платою.

Доповідає: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року» - прийняти за основу.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року» - прийняти за основу».

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради Кваша І.С.: питання №1. «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства»» та № 2. «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №37-5-VIII «Про затвердження Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Сквирській міській територіальній громаді»» - зняти з розгляду порядку денного комісії і повернути на доопрацювання відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради, оскільки заступниця міської голови Сергієнко Л.В. не погодила ці проєкти рішень, в неї є зауваження до них та пропонує повернути їх на доопрацювання.

 

Секретар міської ради Власюк Т.Г. та міська голова Левіцька В.П. наголосили, що вищезазначені питання потрібно розглянути, оскільки ці проєкти рішень не суперечать чинному законодавству України.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Левіцька В.П., Кваша І.С., Власюк Т.Г.

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Паніматченко Л.Д.: ДОПОВНИТИ ПОРЯДОК ДЕННИЙ КОМІСІЇ ПИТАННЯМИ: 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 № 23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу».

  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

  4. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію начальниці відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Паніматченко Л.Д.: ДОПОВНИТИ ПОРЯДОК ДЕННИЙ ПИТАННЯМИ: 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 № 23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу».

  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

  4. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «ДОПОВНИТИ ПОРЯДОК ДЕННИЙ ПИТАННЯМИ: 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 № 23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу».

  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

  4. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи доповнення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи доповнення.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. запропонував спочатку розглянути питання, які стосуються присутніх громадян, а саме: №5.7., №5.8., №5.44., №5.46, №5.47.

Депутати підтримали пропозицію.

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.46. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій площею 0,0200 га у с. Золотуха Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій площею 0,0200 га у с. Золотуха Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл»».

Звернула увагу, що відповідно до наданих ТОВ «Лайфселл» графічних матеріалів, витягу з містобудівної документації Генерального плану – земельна ділянка накладається на земельну ділянку, яка запроєктована під житлову забудову, а тому земельну ділянку потрібно змістити та переробити документацію.

Запропонувала проєкт рішення повернути на доопрацювання відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Репетій Р.М. погодився із зауваженням та пропозицією Паніматченко Л.Д.; Дорошенко В.О. порадив ТОВ «Лайфселл» узгодити питання з відділом архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради та відділом з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій площею 0,0200 га у с. Золотуха Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл»» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій площею 0,0200 га у с. Золотуха Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл»» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.8. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ»».

Звернула увагу, що пропонується відмовити ПрАТ «АМВ» у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області, відповідно до п.1 ст. 134 Земельного кодексу України, а саме: земельні ділянки державної чи комунальної власності продаються або передаються в користування (оренду, суперфіцій, емфітевзис) окремими лотами на конкурентних засадах (на земельних торгах).

Також зазначила, що земельна ділянка ще не проінвентаризована. Оскільки сюди входить водний об’єкт, гідротехнічні споруди та прибережно-захисна смуга - на кожну ділянку необхідно окремо виготовляти документацію, оскільки ці земельні ділянки мають різне цільове призначення.

 

ВИСТУПИВ: голова правління ПрАТ “АМВ” Миколаєнко В.М.

Проінформував щодо намірів використання земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д., Левіцька В.П., Голуб О.М., Власюк Т.Г., Кваша І.С., Миколаєнко В.М.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. рекомендував голові правління ПрАТ “АМВ” Миколаєнко В.М. звернутися до відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради щодо узгодження питань.

 

Голова правління ПрАТ “АМВ” Миколаєнко В.М. погодився із висловленими зауваженнями та рекомендаціями та повідомив, що відкличе подану заяву про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ» .

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ»» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 36,0000 га ПрАТ «АМВ»» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шуляк Світлані Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0811 га по пров. Сергія Мельниченка, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шуляк Світлані Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0811 га по пров. Сергія Мельниченка, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. щодо «червоних ліній» та рекомендація повернути технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на доопрацювання.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Голуб О.М., Власюк Т.Г., Шуляк С.С.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. рекомендував громадянці Шуляк С.С. звернутися до землевпорядної організації, яка розробляла технічну документацію для вирішення питання щодо меж цієї земельної ділянки.

 

Громадянка Шуляк С.С. погодилася із зауваженнями начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. та рекомендацією голови постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенка В.О.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шуляк Світлані Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0811 га по пров. Сергія Мельниченка, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шуляк Світлані Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0811 га по пров. Сергія Мельниченка, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.7. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області громадянці Красножон Аллі Володимирівні.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області громадянці Красножон Аллі Володимирівні».

Звернула увагу, що вона з працівником відділу виїздили на місцевість щодо вивчення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира та зазначила, що відповідно до п.1 ст. 134 Земельного кодексу України, а саме: земельні ділянки державної чи комунальної власності продаються або передаються в користування (оренду, суперфіцій, емфітевзис) окремими лотами на конкурентних засадах (на земельних торгах).

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. пояснив Деркачову О.О., що є два варіанти: перший – це надання в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира через аукціон, або потрібно звернутися до міської ради із заявою щодо встановлення земельного сервітуту.

Рекомендував громадянину Деркачову О.О. звернутися до відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради та відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради для узгодження питання.

 

Громадянин Деркачов О.О. погодився із зауваженнями і рекомендацією та повідомив, що відкличе заяву щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області громадянці Красножон Аллі Володимирівні.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області громадянці Красножон Аллі Володимирівні» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області громадянці Красножон Аллі Володимирівні» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.47. Про розгляд заяви ФОП Герасюка Федора Михайловича про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.05.2023 №25.9-33-VIII «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1843 га фізичній особі – підприємцю Герасюку Федору Михайловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)» щодо розміру орендної плати у зв’язку з непомірно високою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки та, як наслідок, високою орендною платою.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила із заявою ФОП Герасюка Федора Михайловича від 21.12.2023, реєстраційний номер №05-2023/4938 - про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.05.2023 №25.9-33-VIII щодо розміру орендної плати в зв’язку з непомірно високою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки і як наслідок дуже високої орендної плати.

Звернула увагу, що ФОП  Герасюком Ф.М. до заяви надані всі необхідні документи. Нормативно-грошова оцінка земельної ділянки складає близько 24 млн. грн.

 

ФОП  Герасюк Ф.М. висловився, що не погоджується з розміром орендної плати в зв’язку з непомірно високою нормативно-грошовою оцінкою земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1843 га і як наслідок дуже високої орендної плати за неї.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо заяви ФОП Герасюка Федора Михайловича від 21.12.2023, реєстраційний номер №05-2023/4938 - про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.05.2023 №25.9-33-VIII щодо розміру орендної плати в зв’язку з непомірно високою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки і як наслідок дуже високої орендної плати; щодо ставок земельного податку для рибогосподарських потреб для фізичних осіб; щодо орендної плати за земельну ділянку комунальної власності водного фонду: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д., Герасюк Ф.М., Левіцька В.П., Власюк Т.Г., Голуб О.М., Кваша І.С., Коломієць І.І.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. зазначив, що відповідно до підпункту 1 пункту 5 статті 288. «Орендна плата» Податкового кодексу України - «Розмір орендної плати встановлюється у договорі оренди, але річна сума платежу:

288.5.1. не може бути меншою за розмір земельного податку:

для земельних ділянок, нормативну грошову оцінку яких проведено, - у розмірі не більше 3 відсотків їх нормативної грошової оцінки….»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію:

  1. Заяву ФОП Герасюка Федора Михайловича про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.05.2023 №25.9-33-VIII «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1843 га фізичній особі – підприємцю Герасюку Федору Михайловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)» щодо розміру орендної плати у зв’язку з непомірно високою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки та, як наслідок, високою орендною платою» - взяти до відома;

  2. Доручити фінансовому управлінню Сквирської міської ради до 01.05.2024 року розробити та внести на розгляд сесії проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2025 рік».

  3. Рекомендувати фінансовому управлінню Сквирської міської ради в графі «Вид цільового призначення земель» «Земельні ділянки водного фонду» 10.07 «Для рибогосподарських потреб» - переглянути та зменшити ставки податку (відсотки нормативної грошової оцінки) за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження) для фізичних осіб.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ:

  1. Заяву ФОП Герасюка Федора Михайловича про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.05.2023 №25.9-33-VIII «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1843 га фізичній особі – підприємцю Герасюку Федору Михайловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)» щодо розміру орендної плати у зв’язку з непомірно високою нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки та, як наслідок, високою орендною платою» - взяти до відома;

  2. Доручити фінансовому управлінню Сквирської міської ради до 01.05.2024 року розробити та внести на розгляд сесії проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2025 рік».

  3. Рекомендувати фінансовому управлінню Сквирської міської ради в графі «Вид цільового призначення земель» «Земельні ділянки водного фонду» 10.07 «Для рибогосподарських потреб» - переглянути та зменшити ставки податку (відсотки нормативної грошової оцінки) за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження) для фізичних осіб.

 

  1. СЛУХАЛИ: 1. Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства».

ДОПОВІЛА: Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства»».

Звернула увагу, що зміни вносяться з метою захисту інтересів Сквирської міської територіальної громади, забезпечення реалізації принципу платності використання земельних ділянок комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади, встановлення механізму відшкодування безпідставно збережених коштів за їх використання без державної реєстрації прав на них та недопущення втрат бюджетом Сквирської міської територіальної громади та впорядкування раніше прийнятого рішення, а саме:

  1. пункт 2 рішення змінити та викласти в наступній редакції «Доручити заступниці міської голови Сергієнко Людмилі Вікторівні»;

  2. в пункті 3 рішення слова «заступнику міського голови Черненку В.В.» замінити на слова «заступниці міської голови Сергієнко Людмилі Вікторівні»;

  3. в пункті 4.1. розділу 4 Порядку слова «відділ з питань земельних ресурсів, кадастру та архітектури» змінити на слова «відділ з питань земельних ресурсів та кадастру»;

  4. пункт 4.11 розділу 4 Порядку змінити та викласти в наступній редакції «Договір про добровільне відшкодування безпідставно збережених коштів підписується заступником міської голови».

 

Міська голова Левіцька В.П. звернула увагу, що це її пропозиція та попросила підтримати проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства»».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Власюк Т.Г., Кваша І.С.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №34-5-VIII «Про затвердження Порядку добровільного  відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної форми власності на території Сквирської міської територіальної громади з порушенням вимог законодавства»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2. Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №37-5-VIII «Про затвердження Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Сквирській міській територіальній громаді».

ДОПОВІЛА: Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №37-5-VIII «Про затвердження Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Сквирській міській територіальній громаді»».

Звернула увагу, що пропонується внести зміни в зв’язку із кадровими змінами, а саме:

  1. у додатку 1 до рішення по тексту слова «відділ з питань земельних ресурсів, кадастру та архітектури» в усіх відмінках замінити на слова «відділ з питань земельних ресурсів та кадастру» та викласти його в новій редакції.

  2. увести до складу комісії із здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель Сквирської міської територіальної громади:

Сергієнко Людмилу Вікторівну, заступницю міської голови, голову комісії;

Паніматченко Людмилу Дмитрівну, начальницю з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради, члена комісії;

Голуба Олександра Михайловича, начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради, члена комісії;

Тернову Марину Валентинівну, начальницю відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства міської ради, члена комісії;

вивести зі складу комісії – Черненка Віталія Валерійовича, заступника міської голови, голову комісії;

Іващенко Надію Василівну, головного спеціаліста відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та архітектури, члена комісії;

Степаненко Ольгу Василівну, начальницю відділу будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства, члена комісії.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №37-5-VIII «Про затвердження Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Сквирській міській територіальній громаді»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення Сквирської міської ради від 23.02.2021 року №37-5-VIII «Про затвердження Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Сквирській міській територіальній громаді»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 3. Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:10000 території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІВ: Голуб О.М., начальник відділу архітектури,    містобудування та інфраструктури міської ради.

Ознайомив з проєктом рішення «Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:10000 території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:10000 території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:10000 території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4. Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:2000 території міста Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІВ: Голуб О.М., начальник відділу архітектури,    містобудування та інфраструктури міської ради.

Ознайомив з проєктом рішення «Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:2000 території міста Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:2000 території міста Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження матеріалів топографо-геодезичного знімання у цифровій формі масштабу 1:2000 території міста Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.1. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.2. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Київська, б/н, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Київська, б/н, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що до цього проєкту рішення є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради. Голуба О.М., з якими вона не погоджується. 

 

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуб О.М. звернув увагу, що в технічній документації із землеустрою щодо земельної ділянки площею 0,2288 га по вул. Київська, б/н. в м. Сквира необхідно врахувати обмеження, що встановлені містобудівною документацією та державними будівельними нормами, а саме:

  1. з північного заходу по частині даної земельної ділянки проходить червона лінія (територія в межах червоних ліній – це обмеження 06.01.1, відповідно додатку 6 до «Порядку ведення державного земельного кадастру», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 р. №1051. 

  2. частина даної земельної ділянки знаходиться в межах лінії регулювання забудови – це обмеження 06.01.5, згідно з Додатком 6 до «Порядку ведення державного земельного кадастру», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 р. №1051.

Після урахування в технічній документації із землеустрою вищевказаних обмежень дана документація може бути затверджена на черговій сесії Сквирської міської ради.

Враховуючи вищезазначене, представлена технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, підлягає поверненню на доопрацювання. 

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Левіцька В.П., Голуб О.М., Кваша І.С., Власюк Т.Г., Паніматченко Л.Д., Дорошенко В.О.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Київська, б/н, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Київська, б/н, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)».

Звернула увагу, що до цього проєкту рішення є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради. Голуба О.М. про те, що потрібно проінвентаризувати 25 м прибережної захисної смуги водного об’єкту, з якими вона не погоджується. 

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо прибережної захисної зони, частина якої вже знаходиться в приватній власності під городами: Голуб О.М., Паніматченко Л.Д., Власюк Т.Г., Левіцька В.П.,  Кваша І.С., Коломієць І.І.

 

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуб О.М. звернув увагу, що технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок) відповідно до наданих ним зауважень має доопрацювати землевпорядник. Зазначив, що мають бути враховані земельні ділянки, що перебувають у приватній власності під городами.

 

Начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Паніматченко Л.Д. та начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради Кваша І.С. пояснили начальнику відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голубу О.М., що в документації чітко відокремлена прибережна смуга від земель в приватній власноссті.

 

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуб О.М. зняв свої зауваження до проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 25,7427 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Самгородок)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.5. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0687 га по вул. Соборна, 30 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Асламовичу Геннадію Вікторовичу.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0687 га по вул. Соборна, 30 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Асламовичу Геннадію Вікторовичу». Пропонується передати в оренду фізичній особі-підприємцю Асламовичу Геннадію Вікторовичу земельну ділянку комунальної власності з цільовим призначенням 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер 3224010100:01:057:0054, загальною площею 0,0687.га, за адресою: вул. Соборна, 30, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область, відповідно до п. 2 ст. 134 Земельного кодексу України строком на 5 (п’ять) років та встановити річний розмір орендної плати в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0687 га по вул. Соборна, 30 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Асламовичу Геннадію Вікторовичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0687 га по вул. Соборна, 30 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Асламовичу Геннадію Вікторовичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.6. Про надання дозволу гр. Абу Альхадж Нур Еддін Авадалах та гр. Шаіб Біляль на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення площею 9,0000 га по вул. Соборна, 1-Г в с. Чубинці Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу гр. Абу Альхадж Нур Еддін Авадалах та гр. Шаіб Біляль на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення площею 9,0000 га по вул. Соборна, 1-Г в с. Чубинці Білоцерківського району Київської області».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Левіцька В.П., Коломієць І.І., Паніматченко Л.Д., Власюк Т.Г.

 

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуб О.М. звернув увагу начальниці відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Паніматченко Л.Д., що в проєкті рішення необхідно зазначати функціональне використання земельної ділянки.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу гр. Абу Альхадж Нур Еддін Авадалах та гр. Шаіб Біляль на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення площею 9,0000 га по вул. Соборна, 1-Г в с. Чубинці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради з урахуванням зауважень начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуба О.М. та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу гр. Абу Альхадж Нур Еддін Авадалах та гр. Шаіб Біляль на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду з цільовим призначенням 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення площею 9,0000 га по вул. Соборна, 1-Г в с. Чубинці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради з урахуванням зауважень начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуба О.М. та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0015 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Павловській Богдані Леонідівні.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0015 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Павловській Богдані Леонідівні».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0015 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Павловській Богдані Леонідівні» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0015 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Павловській Богдані Леонідівні» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0020 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Рибак Аллі Олегівні.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0020 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Рибак Аллі Олегівні».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0020 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Рибак Аллі Олегівні» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту що розташована в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська у м. Сквира Білоцерківського району Київської області площею 0,0020 га (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності) фізичній особі – підприємцю Рибак Аллі Олегівні» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.11. Про надання фізичній особі – підприємцю Шестункіній Наталії Володимирівні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (вид права земельного сервітуту – право на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності) площею 0,0252 га по вул. Космонавтів, б/н у с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання фізичній особі – підприємцю Шестункіній Наталії Володимирівні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (вид права земельного сервітуту – право на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності) площею 0,0252 га по вул. Космонавтів, б/н у с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання фізичній особі – підприємцю Шестункіній Наталії Володимирівні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (вид права земельного сервітуту – право на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності) площею 0,0252 га по вул. Космонавтів, б/н у с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання фізичній особі – підприємцю Шестункіній Наталії Володимирівні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (вид права земельного сервітуту – право на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності) площею 0,0252 га по вул. Космонавтів, б/н у с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.12. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 17,0489 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «Рибак».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 17,0489 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «Рибак»».

Звернула увагу, що пропонується продати фермерському господарству «Рибак» земельну ділянку сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням: 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства, загальною площею 17,0489 га, кадастровий номер 3224085200:04:006:0003 яка знаходиться на території Сквирської міської територіальної громади (за межами с. Оріховець), що перебуває у нього в оренді згідно договору оренди землі від 10.08.2020 зареєстрованого в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 10.08.2021, номер запису 43515279 та була раніше надана йому у постійне користування згідно Державного акту на право постійного користування землею серія ІII-КВ №025307, виданого Сквирською районною радою народних депутатів 29 грудня 2001 року право оренди на яку було переоформлено з постійного користування розпорядженням Сквирської районної державної адміністрації №563 від 22 грудня 2004 року за нормативною грошовою оцінкою, а саме 777174,95 грн. (сімсот сімдесят сім тисяч сто сімдесят чотири гривні 95 копійок) згідно Витягу № НВ-9901812052024 із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок від 16.01.2024, із розстроченням платежу із сплати ціни земельної ділянки на 10 (десять) років.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д., Власюк Т.Г.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 17,0489 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «Рибак»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 17,0489 га на території Сквирської міської територіальної громади фермерському господарству «Рибак»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.13. Про відмову у продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу».

Звернула увагу, що пропонується відмовити громадянину Петровському Сергію Володимировичу у продажі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням: 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства, загальною площею 50,0000 га, кадастровий номер 3224082100:03:021:0001 у зв’язку з відсутністю Державного акту на право постійного користування землею.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у продажу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.14. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості загальною площею 1,1051 га, що розташована за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул.Самгородоцька, 7, кадастровий номер 3224010100:01:038:0005 громадянину Лободі Андрію Григоровичу.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості загальною площею 1,1051 га, що розташована за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул.Самгородоцька, 7, кадастровий номер 3224010100:01:038:0005 громадянину Лободі Андрію Григоровичу».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Головня О.М., Власюк Т.Г., Коломієць І.І.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості загальною площею 1,1051 га, що розташована за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул.Самгородоцька, 7, кадастровий номер 3224010100:01:038:0005 громадянину Лободі Андрію Григоровичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості загальною площею 1,1051 га, що розташована за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Сквира, вул.Самгородоцька, 7, кадастровий номер 3224010100:01:038:0005 громадянину Лободі Андрію Григоровичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 18,1418 га, що надається в оренду ФОП Манукіян Любові Василівні для рибогосподарських потреб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 18,1418 га, що надається в оренду ФОП Манукіян Любові Василівні для рибогосподарських потреб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д., Голуб О.М., Власюк Т.Г., Левіцька В.П.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 18,1418 га, що надається в оренду ФОП Манукіян Любові Василівні для рибогосподарських потреб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 18,1418 га, що надається в оренду ФОП Манукіян Любові Василівні для рибогосподарських потреб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.15. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1418 га фізичній особі – підприємцю Манукіян Любові Василівні за межами с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1418 га фізичній особі – підприємцю Манукіян Любові Василівні за межами с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що пропонується передати фізичній особі – підприємцю Манукіян Любові Василівні в оренду земельну ділянку водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням: 10.07 Для рибогосподарських потреб, загальною площею 18,1418 га, кадастровий номер 3224084900:01:033:0001, за межами с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області строком на 25 років, відповідно до ч.2 п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України.

Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області. 

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д., Власюк Т.Г.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1418 га фізичній особі – підприємцю Манукіян Любові Василівні за межами с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб загальною площею 18,1418 га фізичній особі – підприємцю Манукіян Любові Василівні за межами с. Мовчанівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.16. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Сутиріній Тетяні Євгеніївні на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Шаліївка).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Сутиріній Тетяні Євгеніївні на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Шаліївка)».

Звернула увагу, що пропонується передати фізичній особі – підприємцю Сутиріній Тетяні Євгеніївні в оренду земельні ділянки водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням: 10.07 Для рибогосподарських потреб, загальною площею 1,3829 га, кадастровий номер 3224087801:01:001:0007, площею 2,5140 га, кадастровий номер 3224087801:01:002:0007, площею 3,3155 га, кадастровий номер 3224087801:01:003:0001, що знаходяться на території Сквирської міської територіальної громади (с. Шаліївка) Білоцерківського району Київської області строком на 25 років, відповідно до ч.2 п.2 ст.134 Земельного кодексу України,  ст. 51 Водного кодексу України.

Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області. 

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Паніматченко Л.Д.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Сутиріній Тетяні Євгеніївні на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Шаліївка)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі –підприємцю Сутиріній Тетяні Євгеніївні на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Шаліївка)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.18. Про надання релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання  «БЕТ ДАВІД» (НЕЗАЛЕЖНА) дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовною площею 0,1500 га по вул. Лівобережна, 32а, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання  «БЕТ ДАВІД» (НЕЗАЛЕЖНА) дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовною площею 0,1500 га по вул. Лівобережна, 32а, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання  «БЕТ ДАВІД» (НЕЗАЛЕЖНА) дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовною площею 0,1500 га по вул. Лівобережна, 32а, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання  «БЕТ ДАВІД» (НЕЗАЛЕЖНА) дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовною площею 0,1500 га по вул. Лівобережна, 32а, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.19. Про скасування рішення Сквирської міської ради від 26.09.2023 №26.9-39-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2654 га, кадастровий номер 3224083200:04:011:0012, яка знаходиться в оренді у громадянина Приндюка Анатолія Миколайовича по вул. Шевченка, 8-Ц у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про скасування рішення Сквирської міської ради від 26.09.2023 №26.9-39-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2654 га, кадастровий номер 3224083200:04:011:0012, яка знаходиться в оренді у громадянина Приндюка Анатолія Миколайовича по вул. Шевченка, 8-Ц у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області»».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про скасування рішення Сквирської міської ради від 26.09.2023 №26.9-39-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2654 га, кадастровий номер 3224083200:04:011:0012, яка знаходиться в оренді у громадянина Приндюка Анатолія Миколайовича по вул. Шевченка, 8-Ц у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про скасування рішення Сквирської міської ради від 26.09.2023 №26.9-39-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2654 га, кадастровий номер 3224083200:04:011:0012, яка знаходиться в оренді у громадянина Приндюка Анатолія Миколайовича по вул. Шевченка, 8-Ц у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.20. Про скасування рішення Сквирської міської ради від 27.07.2023 № 31.65-37-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2336 га, кадастровий номер 3224010100:04:006:0036, яка знаходиться в оренді у громадянина Тарасенка Юрія Івановича та громадянина Шелепуна Юрія Володимировича по вул. Слобідська, 100а , м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про скасування рішення Сквирської міської ради від 27.07.2023 № 31.65-37-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2336 га, кадастровий номер 3224010100:04:006:0036, яка знаходиться в оренді у громадянина Тарасенка Юрія Івановича та громадянина Шелепуна Юрія Володимировича по вул. Слобідська, 100а , м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область»».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про скасування рішення Сквирської міської ради від 27.07.2023 № 31.65-37-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2336 га, кадастровий номер 3224010100:04:006:0036, яка знаходиться в оренді у громадянина Тарасенка Юрія Івановича та громадянина Шелепуна Юрія Володимировича по вул. Слобідська, 100а , м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про скасування рішення Сквирської міської ради від 27.07.2023 № 31.65-37-VIIІ «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності площею 0,2336 га, кадастровий номер 3224010100:04:006:0036, яка знаходиться в оренді у громадянина Тарасенка Юрія Івановича та громадянина Шелепуна Юрія Володимировича по вул. Слобідська, 100а , м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.21. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1125 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1125 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1125 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1125 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.22. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1124 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2).

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1124 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1124 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Старинцю Павлу Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,1124 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №2)» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.23. Про передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Корінній Катерині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0714 га по пров. Шовковичний, 1 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Корінній Катерині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0714 га по пров. Шовковичний, 1 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Корінній Катерині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0714 га по пров. Шовковичний, 1 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Корінній Катерині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0714 га по пров. Шовковичний, 1 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Беленку Петру Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров. Озерний, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Беленку Петру Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров. Озерний, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Беленку Петру Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров. Озерний, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Беленку Петру Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров. Озерний, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Білик Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Миколи Гоголя, 8 у с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Білик Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Миколи Гоголя, 8 у с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Білик Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Миколи Гоголя, 8 у с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Білик Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Миколи Гоголя, 8 у с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Василенко Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Незалежності, 11 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Василенко Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Незалежності, 11 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Василенко Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Незалежності, 11 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Василенко Людмилі Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Незалежності, 11 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Вербіцькій Катерині Леонтіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0566 га по вул. Михайла Гордовенка, 40-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Вербіцькій Катерині Леонтіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0566 га по вул. Михайла Гордовенка, 40-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Вербіцькій Катерині Леонтіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0566 га по вул. Михайла Гордовенка, 40-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Вербіцькій Катерині Леонтіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0566 га по вул. Михайла Гордовенка, 40-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Войцехівському Олегу Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0545 га по вул. Максима Рильського, 73 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Войцехівському Олегу Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0545 га по вул. Максима Рильського, 73 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Войцехівському Олегу Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0545 га по вул. Максима Рильського, 73 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Войцехівському Олегу Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0545 га по вул. Максима Рильського, 73 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гавриленко Аллі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Покровська, 33 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гавриленко Аллі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Покровська, 33 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гавриленко Аллі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Покровська, 33 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гавриленко Аллі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Покровська, 33 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Гавронському Леоніду Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 1000 га по вул. Слобідська, 23 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Гавронському Леоніду Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 1000 га по вул. Слобідська, 23 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Гавронському Леоніду Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 1000 га по вул. Слобідська, 23 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Гавронському Леоніду Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 1000 га по вул. Слобідська, 23 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гребенюк Марії Андріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 43 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гребенюк Марії Андріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 43 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гребенюк Марії Андріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 43 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гребенюк Марії Андріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 43 у с. Токарівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Карпенко Олені Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 1 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Карпенко Олені Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 1 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Карпенко Олені Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 1 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Карпенко Олені Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 1 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Козаченко Тетяні Костянтинівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 13 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Козаченко Тетяні Костянтинівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 13 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Козаченко Тетяні Костянтинівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 13 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Козаченко Тетяні Костянтинівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 13 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Костильовій Жанні Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Лесі Українки, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Костильовій Жанні Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Лесі Українки, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Костильовій Жанні Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Лесі Українки, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Костильовій Жанні Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Лесі Українки, 2 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Мазур Ніні Казимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0652 га по вул. Архітектурна, 15/1, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Мазур Ніні Казимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0652 га по вул. Архітектурна, 15/1, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Мазур Ніні Казимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0652 га по вул. Архітектурна, 15/1, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Мазур Ніні Казимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0652 га по вул. Архітектурна, 15/1, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Садова, 18 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Садова, 18 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Садова, 18 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Садова, 18 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Носач Раїсі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0762 га по вул. Кобзаря, 10 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Носач Раїсі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0762 га по вул. Кобзаря, 10 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Носач Раїсі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0762 га по вул. Кобзаря, 10 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Носач Раїсі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0762 га по вул. Кобзаря, 10 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Старіковій Галині Марсівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Піщана, 95 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Старіковій Галині Марсівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Піщана, 95 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Старіковій Галині Марсівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Піщана, 95 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Старіковій Галині Марсівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Піщана, 95 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Фальчуку Павлу Володимировичу та громадянці Фальчук Ларисі Ілларіонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 7 у с. Каленна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Фальчуку Павлу Володимировичу та громадянці Фальчук Ларисі Ілларіонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 7 у с. Каленна Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Фальчуку Павлу Володимировичу та громадянці Фальчук Ларисі Ілларіонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 7 у с. Каленна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Фальчуку Павлу Володимировичу та громадянці Фальчук Ларисі Ілларіонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 7 у с. Каленна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу 1/2 частини земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні та відмову у передачі 1/2 частини земельної ділянки громадянці Юзефович Надії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 у с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу 1/2 частини земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні та відмову у передачі 1/2 частини земельної ділянки громадянці Юзефович Надії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 у с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу 1/2 частини земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні та відмову у передачі 1/2 частини земельної ділянки громадянці Юзефович Надії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 у с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу 1/2 частини земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні та відмову у передачі 1/2 частини земельної ділянки громадянці Юзефович Надії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 у с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Майорко Наталії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0651 га по вул. Тараса Шевченка, 102 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Майорко Наталії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0651 га по вул. Тараса Шевченка, 102 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Майорко Наталії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0651 га по вул. Тараса Шевченка, 102 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Майорко Наталії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0651 га по вул. Тараса Шевченка, 102 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фіялку Юрію Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2048 га по вул. Травнева, 33 у с. Руда Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фіялку Юрію Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2048 га по вул. Травнева, 33 у с. Руда Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фіялку Юрію Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2048 га по вул. Травнева, 33 у с. Руда Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фіялку Юрію Петровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2048 га по вул. Травнева, 33 у с. Руда Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Добровольській Любові Едуардівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0840 га по пров. Лівобережний, 25, у м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Добровольській Любові Едуардівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0840 га по пров. Лівобережний, 25, у м.Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Добровольській Любові Едуардівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0840 га по пров. Лівобережний, 25, у м.Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Добровольській Любові Едуардівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0840 га по пров. Лівобережний, 25, у м.Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.45. Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Орлу Олександру Борисовичу.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Орлу Олександру Борисовичу».

Звернула увагу, що в проєкті рішення пропонується відмовити громадянину Орлу Олександру Борисовичу у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 2,0000 га з цільовим призначенням: 01.03. Для ведення особистого селянського господарства на території Сквирської міської територіальної громади, кадастровий номер 3224010100:04:008:0021 на підставі п.п. 5 п.27 розділу Х Перехідні положення Земельного кодексу України, а саме:  під час дії воєнного стану земельні відносини регулюються з урахуванням таких особливостей: безоплатна передача земель державної, комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації забороняється.

Також зазначила, що технічну документацію із супровідним листом було відправлено в ЦНАП Сквирської міської ради, яку Орел Олександр Борисович відмовився забирати.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Власюк Т.Г., Паніматченко Л.Д., Левіцька В.П., Коломієць І.І.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Орлу Олександру Борисовичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Орлу Олександру Борисовичу» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.48. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 № 23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу».

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 № 23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу»».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 № 23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25.04.2023 №23.36-32-VIII  «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02. Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 40,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Погольському Сергію Петровичу»» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 26,0478 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 13,3835 га по вул. Незалежності,137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5.51. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Паніматченко Л.Д., начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 02.03 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 44 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. подякував членам постійної комісії та присутнім за плідну працю.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 18.01.2024 року.»

 

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури Віктор ДОРОШЕНКО

 

Секретар комісії Олексій ГОЛОВНЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора