Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 59 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 02.05.2024 11:39
Кількість переглядів: 30

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 59

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури

 

04.04.2024 року                                                                                 початок о 09-00

м. Сквира                                                                                          закінчено о 09-42

малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури:

Голова комісії:                       Дорошенко Віктор Олександрович

Секретар комісії:                   Головня Олексій Миколайович

Члени комісії:                        Коломієць Ігор Іванович (зареєструвався о 9-13)

                                                  Губський Віктор Григорович

ВСЬОГО:                               4 депутати.

 

ВІДСУТНІЙ:

Заступник голови комісії:   Тибулевич Вадим Вікторович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради;
  2. Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури;
  3. Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;
  4. Рибак Віталіна Юріївна, директор Сквирського психоневрологічного інтернату;
  5. Редюк Олена Олександрівна, голова громадської організації “Спілка учасників АТО Сквирщини”;
  6. Момотенко Вікторія Станіславівна, учасник громадської організації “Спілка учасників АТО Сквирщини”.

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року.»

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року», який також всім роздано на руки:

  1. Про надання згоди на будівництво складу цукру ТОВ «Шамраївський цукор» по вул. Заводська, 27 в селі Руда Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради.

2. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

2.1. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади.

2.2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1008 га по вул. Київська, 42-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0802 га по вул. Київська, 42-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0936 га по вул. Київська, 42-В у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0905 га по вул. Залізнична, 32 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1568 га по вул. Залізнична, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Залізнична, 32-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 1,4566 га по вул. Залізнична, 57 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0888 га по вул. Дмитра Вінничука, 37-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1367 га по вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0629 га по вул. Петра Сувчинського, 70-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0452 га по вул. Павла Загребельного, 25-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0339 га по вул. Павленківська, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Київська, 27-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0403 га по вул. Лугова у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності (під проєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 0,3463 га по вул. Соборна, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5242 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси).

2.19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5533 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси).

2.20. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Заруднюку Руслану Олександровичу на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області.

2.21. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб товариству з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Агро» на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси).

2.22. Про відмову в передачі земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських потреб площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області громадській організації «Спілка учасників АТО Сквирщини».

2.23. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу.

2.24. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 19 жовтня 2021 року № 47/26-12-VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальчуку Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,0912 га по вул. Садова, 8 у с. Каленна, Київської області».

2.25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0075 га по вул. Центральна, б/н (в районі домоволодіння №22 по вул. Центральна) у с. Оріховець Білоцерківського району Київської області фізичній особі – підприємцю Борисенку Олександру Леонідовичу.

2.26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0017 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0028 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.28. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

2.29. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Промінь» загальною площею 3,5929 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Рогізна).

2.30. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Синявській Катерині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0974 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

2.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Ковальчук Марії Юхимівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 2394 га по вул. Городище, 66 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

2.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кушпель Наталії Станіславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по пров. Лікарський, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Осипчук Таїсії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 1, у с. Квітневе Білоцерківського району Київської області.

2.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Пижевській Надії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0950 га по вул. Марії Старицької, 26, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Стельнікову Володимиру Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 122, у с. Руда Білоцерківського району Київської області.

2.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності  у спільну часткову власність громадянину Кобилінському Сергію Андрійовичу 1/2 частки, громадянину Соколівському Олегу Станіславовичу 9/50 та 1/5 частки, та громадянину Берлоусу Дмитру Костянтиновичу 3/25 частки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шевчук Олені Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0763 га по вул. Чумацька, 108 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.40. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.41. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.42. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року» - прийняти за основу».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року» - прийняти за основу».

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ секретар міської ради Власюк Т.Г.: «В зв’язку із зауваженнями відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради - зняти з порядку денного наступні питання:

2.26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0017 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0028 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.28. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

2.30. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Синявській Катерині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0974 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «В зв’язку із зауваженнями відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради - зняти з порядку денного наступні питання:

2.26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0017 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0028 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.28. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

2.30. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Синявській Катерині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0974 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Зняти з порядку денного наступні питання:

2.26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0017 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0028 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

2.28. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

2.30. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Синявській Катерині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0974 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи пропозицію.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи пропозицію.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. задля того, щоб відпустити запрошених громадян, запропонував спочатку розглянути наступні питання:

    1. Про відмову в передачі земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області громадській організації « Спілка учасників АТО Сквирщини».
    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
    2. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
    3. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
    4. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

 

Члени комісії підтримали голову постійної комісії Дорошенка В.О.

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.22. Про відмову в передачі земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських потреб площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області громадській організації «Спілка учасників АТО Сквирщини».

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову в передачі земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських потреб площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області громадській організації « Спілка учасників АТО Сквирщини»».

Звернула увагу, що відповідно до чинного законодавства України всі вільні земельні ділянки йдуть через аукціон. Без аукціону водні об’єкти надаються в оренду за наявності дозволу на спеціальне використання, або, за наявності права власності на будівлі та споруди, які знаходяться на земельній ділянці.

Відмова, в зв’язку з тим, що не достатньо документів для передачі в оренду земельної ділянки без аукціону.

Голова громадської організації «Спілка учасників АТО Сквирщини» Редюк О.О. звернула увагу, що земельну ділянку «Спілка учасників АТО Сквирщини» просить для реабілітації та адаптації учасників бойових дій. Зауважила, що більшість учасників воює без ротації. Також зазначила, що стосовно аукціону – «Спілка учасників АТО Сквирщини» сподівається на підтримку, співпрацю та допомогу міської ради. Також додала, що Спілка – єдина в Київській області, яка виступила з такою ініціативою.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. звернув увагу, що Сквирська міська рада, розуміючи соціальне значення цього питання, за рахунок міського бюджету виготовила технічну документацію земельної ділянки водного фонду, тепер необхідно передати її в оренду відповідно до законодавства, тобто, через аукціон. Також додав, що на землях, які мають призначення водного фонду не можна будувати.

Голова громадської організації «Спілка учасників АТО Сквирщини» Редюк О.О. відповіла, що не планується ні капітальне будівництво, ні будівництво малих архітектурних форм, а мобільні пересувні тимчасові споруди, які не мають статусу об’єктів нерухомості - для проведення спортивних заходів.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Голуб О.М. порадив Спілці учасників АТО Сквирщини звернутися до Верховної Ради України стосовно врегулювання законодавчої частини з цього питання.

 

09-13 – зареєструвався депутат Коломієць І.І.

Всього присутні - 4 депутата.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію:

    1. Проєкт рішення «Про відмову в передачі земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських потреб площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області громадській організації «Спілка учасників АТО Сквирщини»» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».
    2. Земельну ділянку водного фонду площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області внести в перелік об’єктів для виставлення на аукціон.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Редюк О.О., Дорошенко В.О., Власюк Т.Г.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ:

  1. Проєкт рішення «Про відмову в передачі земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських потреб площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області громадській організації «Спілка учасників АТО Сквирщини»» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».
  2. Земельну ділянку водного фонду площею 12,0403 га на території Сквирської міської територіальної громади (м. Сквира) Білоцерківського району Київської області внести в перелік об’єктів для виставлення на аукціон.»

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що в проєкті рішення пропонується:

«1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням: 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053, за адресою: вул. Незалежності, 137, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область.

2. Відмовити Сквирському психоневрологічному інтернату (код ЄДРПОУ 03188814) у зміні цільового призначення земельної ділянки площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053, за адресою: вул. Незалежності, 137, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.03. Для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги», відповідно до ст. 20 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій».

3. Відділу з питань земельних ресурсів та кадастру Сквирської міської ради зареєструвати право комунальної власності Сквирської міської ради на земельну ділянку, зазначену в п.1 цього рішення, в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно згідно вимог чинного законодавства».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Рибак В.Ю., Власюк Т.Г., Дорошенко В.О., Голуб О.М.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. порадив директору Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. після чергової 47 сесії звернутися з пропозицією-клопотанням до Сквирської міської ради щодо розроблення проєкту землеустрою стосовно змін цільового призначення земельної ділянки та що заявник готовий виступити інвестором розробки проєкту землеустрою.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.40. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Рибак В.Ю., Власюк Т.Г., Дорошенко В.О.

Директор Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. повідомила, що в зв’язку з нововиявленими обставинами, заяву щодо передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - буде відкликано.

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «В зв’язку з тим, що заявник не отримав проміжну відповідь, проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «В зв’язку з тим, що заявник не отримав проміжну відповідь, проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.»

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.41. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Рибак В.Ю., Власюк Т.Г., Дорошенко В.О.

Директор Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. повідомила, що в зв’язку з нововиявленими обставинами, заяву щодо передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області - буде відкликано.

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «В зв’язку з тим, що заявник не отримав проміжну відповідь, проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «В зв’язку з тим, що заявник не отримав проміжну відповідь, проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.»

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.42. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Рибак В.Ю., Власюк Т.Г., Дорошенко В.О.

Директор Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. повідомила, що в зв’язку з нововиявленими обставинами, заяву щодо передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області - буде відкликано.

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «В зв’язку з тим, що заявник не отримав проміжну відповідь, проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «В зв’язку з тим, що заявник не отримав проміжну відповідь, проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.»

 

  1. СЛУХАЛИ: 1. Про надання згоди на будівництво складу цукру ТОВ «Шамраївський цукор» по вул. Заводська, 27 в селі Руда Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІВ: Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради.

Ознайомив з проєктом рішення «Про надання згоди на будівництво складу цукру ТОВ «Шамраївський цукор» по вул. Заводська, 27 в селі Руда Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

Також зазначив, що електронна система, в якій він працює і створює містобудівні умови - вимагає надання вищезазначеної згоди, якщо земельна ділянка була на законних підставах надана в оренду.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Губський В.Г., Голуб О.М.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання згоди на будівництво складу цукру ТОВ «Шамраївський цукор» по вул. Заводська, 27 в селі Руда Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання згоди на будівництво складу цукру ТОВ «Шамраївський цукор» по вул. Заводська, 27 в селі Руда Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.1. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1008 га по вул. Київська, 42-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1008 га по вул. Київська, 42-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Також зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення земельної ділянки, тобто, що саме на цій земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту), оскільки від цього залежить встановлення охоронних зон, тощо.

Також наголосив, що слід зробити проїзди до цих об’єктів.

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1008 га по вул. Київська, 42-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1008 га по вул. Київська, 42-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1008 га по вул. Київська, 42-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0802 га по вул. Київська, 42-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0802 га по вул. Київська, 42-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0802 га по вул. Київська, 42-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0802 га по вул. Київська, 42-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0802 га по вул. Київська, 42-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0936 га по вул. Київська, 42-В у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0936 га по вул. Київська, 42-В у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0936 га по вул. Київська, 42-В у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0936 га по вул. Київська, 42-В у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0936 га по вул. Київська, 42-В у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0905 га по вул. Залізнична, 32 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0905 га по вул. Залізнична, 32 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0905 га по вул. Залізнична, 32 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0905 га по вул. Залізнична, 32 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0905 га по вул. Залізнична, 32 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1568 га по вул. Залізнична, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1568 га по вул. Залізнична, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1568 га по вул. Залізнична, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1568 га по вул. Залізнична, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1568 га по вул. Залізнична, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Залізнична, 32-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Залізнична, 32-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Залізнична, 32-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Залізнична, 32-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Залізнична, 32-Б у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 1,4566 га по вул. Залізнична, 57 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 1,4566 га по вул. Залізнична, 57 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 1,4566 га по вул. Залізнична, 57 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 1,4566 га по вул. Залізнична, 57 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 1,4566 га по вул. Залізнична, 57 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0888 га по вул. Дмитра Вінничука, 37-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0888 га по вул. Дмитра Вінничука, 37-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0888 га по вул. Дмитра Вінничука, 37-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0888 га по вул. Дмитра Вінничука, 37-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0888 га по вул. Дмитра Вінничука, 37-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1367 га по вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1367 га по вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1367 га по вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1367 га по вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1367 га по вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0629 га по вул. Петра Сувчинського, 70-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0629 га по вул. Петра Сувчинського, 70-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0629 га по вул. Петра Сувчинського, 70-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0629 га по вул. Петра Сувчинського, 70-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0629 га по вул. Петра Сувчинського, 70-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0452 га по вул. Павла Загребельного, 25-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0452 га по вул. Павла Загребельного, 25-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0452 га по вул. Павла Загребельного, 25-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0452 га по вул. Павла Загребельного, 25-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0452 га по вул. Павла Загребельного, 25-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0339 га по вул. Павленківська, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0339 га по вул. Павленківська, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0339 га по вул. Павленківська, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0339 га по вул. Павленківська, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0339 га по вул. Павленківська, 32-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Київська, 27-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Київська, 27-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Київська, 27-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Київська, 27-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0900 га по вул. Київська, 27-А у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0403 га по вул. Лугова у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0403 га по вул. Лугова у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Зазначила, що є зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. до проєкту рішення, а саме: відсутня інформація про об’єкт.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. звернув увагу, що необхідно конкретно прописати функціональне призначення цієї земельної ділянки, тобто, що саме на земельній ділянці знаходиться (характеристика об’єкту).

Секретар міської ради Власюк Т.Г. зазначила, що зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуба О.М. слушне, а тому, п.1. проєкту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0403 га по вул. Лугова у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - слід доповнити інформацією щодо характеристики об’єкту.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0403 га по вул. Лугова у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,0403 га по вул. Лугова у м. Сквира Білоцерківського району Київської області», враховуючи зауваження - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності (під проєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності (під проєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності (під проєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності (під проєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 0,3463 га по вул. Соборна, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 0,3463 га по вул. Соборна, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 0,3463 га по вул. Соборна, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради площею 0,3463 га по вул. Соборна, 11 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5242 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси).

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5242 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)».

Депутат Губський В.Г. заявив про конфлікт інтересів при розгляді питання 2.18. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5242 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)». Також повідомив, що в голосуванні участі не братиме. (заява додається)

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5242 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «не голосували» - 1; (Губський В.Г.)

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5242 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5533 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси).

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5533 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)».

Депутат Губський В.Г. заявив про конфлікт інтересів при розгляді питання 2.19. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5533 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)». Також повідомив, що в голосуванні участі не братиме. (заява додається)

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5533 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «не голосували» - 1; (Губський В.Г.)

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб загальною площею 4,5533 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.20. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Заруднюку Руслану Олександровичу на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Заруднюку Руслану Олександровичу на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що пропонується передати фізичній особі – підприємцю Заруднюку Руслану Олександровича в оренду земельну ділянку водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням “10.07 Для рибогосподарських потреб”, кадастровий номер 3224082301:01:026:0001, що знаходиться на території Сквирської міської територіальної громади (с. Каленна) Білоцерківського району Київської області, загальною площею 11,1032 га, строком на 25 років, відповідно до ч.2 п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України. Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Заруднюку Руслану Олександровичу на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Заруднюку Руслану Олександровичу на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.21. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб товариству з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Агро» на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси).

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб товариству з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Агро» на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)».

Звернула увагу, що пропонується передати ТОВ «Сервіс-Агро» (код ЄДРПОУ 39509921) в оренду земельні ділянки водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами з цільовим призначенням “10.07 Для рибогосподарських потреб”: кадастровий номер 3224082800:03:005:0006, загальною площею 4,5242 га, кадастровий номер 3224082800:03:004:0007, площею 4,5533 га, що знаходяться на території Сквирської міської територіальної громади (с. Красноліси) Білоцерківського району Київської області строком на 25 років, відповідно до ч.2 п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України. Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області.

Депутат Губський В.Г. заявив про конфлікт інтересів при розгляді питання 2.21. «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб товариству з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Агро» на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)». Також повідомив, що в голосуванні участі не братиме. (заява додається)

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб товариству з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Агро» на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «не голосували» - 1; (Губський В.Г.)

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб товариству з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Агро» на території Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області (с. Красноліси)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.23. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.24. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 19 жовтня 2021 року №47/26-12-VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальчуку Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,0912 га по вул. Садова, 8 у с. Каленна, Київської області».

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 19 жовтня 2021 року №47/26-12-VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальчуку Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,0912 га по вул. Садова, 8 у с. Каленна, Київської області»».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 19 жовтня 2021 року №47/26-12-VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальчуку Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,0912 га по вул. Садова, 8 у с. Каленна, Київської області»» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 19 жовтня 2021 року №47/26-12-VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальчуку Володимиру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства площею 0,0912 га по вул. Садова, 8 у с. Каленна, Київської області»» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0075 га по вул. Центральна, б/н (в районі домоволодіння №22 по вул. Центральна) у с. Оріховець Білоцерківського району Київської області фізичній особі – підприємцю Борисенку Олександру Леонідовичу.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0075 га по вул. Центральна, б/н (в районі домоволодіння №22 по вул. Центральна) у с. Оріховець Білоцерківського району Київської області фізичній особі – підприємцю Борисенку Олександру Леонідовичу».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0075 га по вул. Центральна, б/н (в районі домоволодіння №22 по вул. Центральна) у с. Оріховець Білоцерківського району Київської області фізичній особі – підприємцю Борисенку Олександру Леонідовичу» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту площею 0,0075 га по вул. Центральна, б/н (в районі домоволодіння №22 по вул. Центральна) у с. Оріховець Білоцерківського району Київської області фізичній особі – підприємцю Борисенку Олександру Леонідовичу» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

ЗНЯТО З ПОРЯДКУ ДЕННОГО п. 2.26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0017 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

 

ЗНЯТО З ПОРЯДКУ ДЕННОГО п. 2.27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право сервітуту під розміщення вхідної групи до власного нежитлового приміщення (нежитлове приміщення №16) (код обмеження – 07.10 Інші земельні сервітути) за адресою: вул. Соборна, 11, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область орієнтовною площею 0,0028 га фізичній особі – підприємцю Гіптенку Роману Анатолійовичу.

 

ЗНЯТО З ПОРЯДКУ ДЕННОГО п. 2.28. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.29. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Промінь» загальною площею 3,5929 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Рогізна).

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Промінь» загальною площею 3,5929 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Рогізна)».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Промінь» загальною площею 3,5929 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Рогізна)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Малишевському Юрію Анатолійовичу та громадянці Фастовщук Катерині Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Промінь» загальною площею 3,5929 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Рогізна)» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

ЗНЯТО З ПОРЯДКУ ДЕННОГО п. 2.30. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Синявській Катерині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0974 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Ковальчук Марії Юхимівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 2394 га по вул. Городище, 66 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Ковальчук Марії Юхимівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 2394 га по вул. Городище, 66 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Ковальчук Марії Юхимівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 2394 га по вул. Городище, 66 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Ковальчук Марії Юхимівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0, 2394 га по вул. Городище, 66 у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кушпель Наталії Станіславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по пров. Лікарський, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кушпель Наталії Станіславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по пров. Лікарський, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кушпель Наталії Станіславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по пров. Лікарський, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кушпель Наталії Станіславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по пров. Лікарський, 4, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Осипчук Таїсії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 1, у с. Квітневе Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Осипчук Таїсії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 1, у с. Квітневе Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Осипчук Таїсії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 1, у с. Квітневе Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Осипчук Таїсії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Космонавтів, 1, у с. Квітневе Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Пижевській Надії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0950 га по вул. Марії Старицької, 26, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Пижевській Надії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0950 га по вул. Марії Старицької, 26, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Пижевській Надії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0950 га по вул. Марії Старицької, 26, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Пижевській Надії Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0950 га по вул. Марії Старицької, 26, у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Стельнікову Володимиру Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 122, у с. Руда Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Стельнікову Володимиру Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 122, у с. Руда Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Стельнікову Володимиру Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 122, у с. Руда Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Стельнікову Володимиру Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 122, у с. Руда Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Кобилінському Сергію Андрійовичу 1/2 частки, громадянину Соколівському Олегу Станіславовичу 9/50 та 1/5 частки, та громадянину Берлоусу Дмитру Костянтиновичу 3/25 частки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Кобилінському Сергію Андрійовичу 1/2 частки, громадянину Соколівському Олегу Станіславовичу 9/50 та 1/5 частки, та громадянину Берлоусу Дмитру Костянтиновичу 3/25 частки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Також звернула увагу, що є Зауваження начальника відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Олександра Голуба до проєкту рішення.

Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради Голуб О.М. ознайомив зі своїм зверненням від 04.04.2024 року №14-05/78 до проєкту рішення Сквирської міської ради «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності, яку передбачається передати у спільну часткову власність гр. Кобилінському Сергію Андрійовичу (1/2 частка), Соколівському Олегу Станіславовичу (19/50 частки), Берлоусу Дмитру Костянтиновичу (3/25 частки), з цільовим використанням - для будівництва і обслуговування для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області, а саме:

«За попереднім зверненням гр. Кобилінського Сергія Андрійовича, Соколівського Олега Станіславовича, Берлоус Дмитра Костянтиновича до Сквирської міської ради від 30.03.2023 р., що надійшло з Центру надання адміністративних послуг Сквирської міської ради (вх. № 05-2023/4186 з проханням затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність гр. Кобилінському С. А., Соколівському О. С., Берлоусу Д. К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області вже надавались зауваження Відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради від 20.06.2023 р. (вих. № 14-05/145) в якому зазначалось про необхідність урахувати обмеження щодо червоних ліній по вул. Миколи Гоголя, 7 в м. Сквира.

Проте дане зауваження не було враховане, і Вами було подано повторну заяву від 08.11.2023 року, що надійшла з Центру надання адміністративних послуг Сквирської міської ради (вх. № 05-2023/4823) з технічною документацією в якій не вилучено площу частини земельної ділянки яка знаходиться в межах червоної лінії по вул. Миколи Гоголя, 7 в м. Сквира, та відповідно проігноровано вимоги ст. 83 «Земельного кодексу України», ст. 16 та ст. 18 Закону України «Про автомобільні дороги», про недопустимість передачі земель у приватну власність в межах червоних ліній вулиць.

Наголошуємо на тому, що тільки після вилучення частини земельної ділянки, що знаходиться в межах червоної лінії вул. Миколи Гоголя в м. Сквира із складу земельної ділянки домоволодіння по вул. Миколи Гоголя, 7 в м. Сквира, решта земельної ділянки – до червоної лінії може бути погоджена для передачі у спільну часткову власність гр. Кобилінському С. А., Соколівському О. С., Берлоусу Д. К., а також замовники матимуть право на повторне звернення до Сквирської міської ради з метою затвердження технічної документації із землеустрою на черговій сесії ради.

Враховуючи вищезазначене, представлена технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, підлягає повторному поверненню на доопрацювання.»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Кобилінському Сергію Андрійовичу 1/2 частки, громадянину Соколівському Олегу Станіславовичу 9/50 та 1/5 частки, та громадянину Берлоусу Дмитру Костянтиновичу 3/25 частки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Кобилінському Сергію Андрійовичу 1/2 частки, громадянину Соколівському Олегу Станіславовичу 9/50 та 1/5 частки, та громадянину Берлоусу Дмитру Костянтиновичу 3/25 частки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Миколи Гоголя, 7 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання.

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шевчук Олені Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0763 га по вул. Чумацька, 108 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шевчук Олені Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0763 га по вул. Чумацька, 108 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шевчук Олені Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0763 га по вул. Чумацька, 108 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шевчук Олені Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0763 га по вул. Чумацька, 108 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 47 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Розуменко Н.І., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Розуменко Н.І.: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання в зв’язку з виявленою помилкою та обставинами.»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. оголосив, що розгляд питань порядку денного вичерпано.

Подякував членам постійної комісії та присутнім за плідну працю.

 

Секретар міської ради Власюк Т.Г. звернула увагу депутатів, що буде проведено ще одне засідання постійної комісії з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури, оскільки до чергової 47 сесії має розглянутись ще ряд питань.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 04.04.2024 року.»

 

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                Віктор ДОРОШЕНКО

 

Секретар постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                Олексій ГОЛОВНЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора