Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека – понад усе!

Дата: 02.05.2024 13:40
Кількість переглядів: 41

Безпека – понад усе!

В умовах сьогодення важливість безпеки складно переоцінити, особливо, коли це стосується дітей. Саме тому, для рятувальників Київщини, навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності – пріоритет номер один.

Так на цьому тижні два навчальних заклади в Сквирській громаді, а саме Оріховецький та Горобіївський навчально-виховні комплекси радо зустрічали рятувальників, поліцейських та Мобільний клас безпеки.

Навчання – це завжди цікаво та корисно, але коли формат навчання переноситься від шкільної парти на іншу локацію, наприклад, шкільне подвір’я – дитячій радості немає меж.

Використовуючи мобільний клас безпеки, фахівці ДСНС та працівнки поліції проводять для школярів та дошкільнят заняття, на яких розповідають надважливі правила пожежної та мінної безпеки.

А щоб зацікавити маленьких слухачів, надзвичайники використовують різноманітні наочні матеріали, розроблені UNICEF Ukraine спільно з ДСНС України.

Проведення подібних занять є надзвичайно важливим та потрібним аспектом у формуванні культури безпечної поведінки дітей, адже прості правила можуть зберегти життя та здоров’я!

Тож і надалі Мобільний клас безпеки прокладатиме безпековий маршрут до інших навчальних закладів області та навчатиме наших діток навичкам безпеки, даруючи при цьому позитивні емоції, захват та дитячий сміх.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора