Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП «Зворотня тяга» Сквирського академічного ліцею.

Дата: 07.05.2024 08:41
Кількість переглядів: 30

Сьогодні до рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП «Зворотня тяга» Сквирського академічного ліцею. Юні та невгамовні рухівці будь-якої пори року і часу доби чекають на зустріч зі своїми наставниками-рятувальниками.

І тому надзвичайники підготували насичену та цікаву програму для своїх підопічних. Спочатку рятувальники провели екскурсію та розповіли про діяльність пожежно-рятувального підрозділу. Початком екскурсії стало ознайомлення із диспетчерською діяльністю та життям підрозділу. Діти приміряли бойовий одяг пожежників, відчули себе рятувальниками, посидівши за кермом пожежного автомобіля. Під час даних заходів всі отримали масу позитивних емоцій, а учасники руху пообіцяли сприяти безпековому вихованню підростаючого покоління. 

В ході таких зустрічей юні ДЮРП-івці мають унікальну можливість зануритись у «надзвичайну» професію. Дізнатись багато тонкощів із світу рятувальників та спробувати «приміряти» на себе цей мужній образ на практиці.

Навчаючи правилам безпеки молодших учнів, а це в свою чергу може допомогти зберегти життя та запобігти небезпечним ситуаціям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора