Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, Обґрунтування технічних та якісних характеристик очікуваної вартості предмета закупівлі по процедурі відкриті торги ( з особливостями) відповідно до

Дата: 14.05.2024 14:33
Кількість переглядів: 49

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетного призначення, Обґрунтування

технічних та якісних характеристик очікуваної вартості

предмета закупівлі по процедурі відкриті торги ( з особливостями) відповідно до пункту 41 Постанови

Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами та доповненнями))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Відділ капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради; 09001, м. Сквира, Київська область, вул. Карла Болсуновського, 28; код за ЄДРПОУ – 44153671; категорія замовника – орган державної влади.

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Пустоварівська в  м. Сквира Білоцерківського району Київської області» (код ДК 021:2015 - 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв»язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь) національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»)

 

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором : UA-2024-05-10-009086-а

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до проектно-кошторисної документації  на «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Пустоварівська в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» Відносно кошторисної частини вказаної документації виконано експертизу ТОВ « Інженерно-будівельне бюро» (договір № 03/0948 від 15.11.2023 року) та отримано за її результатами позитивний експертний звіт, що забезпечить в тому числі досягнення необхідних показників довговічності експлуатації дорожнього покриття. Робочим проектом передбачено відновити та підсилити  дорожній одяг наступною конструкцією:

ТИП1

- Частковий демонтаж існуючого а.б.покриття в місцях повної втрати несучої здатності з навантаженням та вивозом сміття;

-  Ліквідація глибоких вибоїн щебеневою сумішшю фр.0-40мм;

- Розігрів та розлив вяжучого;

- Вирівнювання профілю дрібнозернистим асфальтобетоном;

- Улаштуванням покриттів товщиною 5см із гарячих асфальтобетонних сумішей;

ТИП2

- Виправлення профілю основ щебеневих без додавання нового матеріалу;

- Улаштування підстильного шару із щебеневої суміші розрах. шаром 7см

- Улаштуванням покриттів товщиною 5см із гарячих асфальтобетонних сумішей

УЗБІЧЧЯ

-- Улаштування присипних узбіч із щебеневої суміші фр.0-40мм товщиною 8см

СУПУТНІ РОБОТИ:

- Підняття горловин колодязів на 1ряд

 

 

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Пустоварівська в м. Сквира Білоцерківського району Київської області»   відповідає розрахунку видатків до кошторису на 2024 рік згідно рішення 42-ї сесії Сквирської міської ради від  12.12.2023 року № 02-42-VIII  « Про бюджет» за (КЕКВ 3132 « Капітальний ремонт інших об»єктів»).

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі визначається відповідно до пункту 4 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 №275, який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». Очікувана вартість закупівлі робіт з капітального ремонту визначена з урахуванням кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво», затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 (далі — Настанови), відповідно до розробленої та затвердженої проектної документації.

При визначенні очікуваної вартості використовуємо зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 1 499,700  тис.грн.

Очікувана вартість робіт розрахована за виключенням суми глави 10 «Утримання служби замовника» та глави 12 «Проектно-вишукувальні роботи та авторський нагляд» зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва з урахуванням ПДВ.

 

Отже, очікувана вартість визначена проектно-кошторисною документацією по об’єкту закупівлі «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Пустоварівська в м. Сквира Білоцерківського району Київської області»   і складає  1 453 500,00 гривень з ПДВ ( Один  мільйон  чотириста п»ятдесят три тисячі п»ятсот гривень оо коп з ПДВ).

6.Процедура закупівлі : застосовується процедура відкриті торги з (особливостями)

 

 

Уповноважена особа                                         Лариса ПРИНДЮК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора