Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захід «Вишиваємо Перемогу».

Дата: 17.05.2024 14:40
Кількість переглядів: 44

   Наші  предки залишили нам у  спадок  величезний скарб. І ми   зобов'язані не тільки, не  втратити  його, а й примножити  та передати у спадок нашим нащадкам. 

   16 травня в парку імені Максима Рильського у місті Сквира відбувся захід «Вишиваємо Перемогу». Цьогоріч цей день надзвичайно важливий та особливий для кожного українця. Бо сьогодні наша велика українська родина у запеклих боях із ворогом продовжує виборювати свободу, незалежність та право вільно жити на своїй українській землі. Хвилиною мовчання вшанували світлу память всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

   На заході кожен міг відвідати цікаві локації: виставку рушників майстринь з усіх куточків нашої громади «Навіки з'єдналось червоне і чорне – мого народу радість і журба»; книжкову виставку  «Любов'ю квітнуть вишиванки»; малюнок на асфальті  «Вишиваємо Перемогу». Взяти участь   у різноманітних майстер – класах. Любителів  активного відпочинку запрошували на спортивні розваги. На згадку про чудовий  захід можна було сфотографуватися в яскравих фотозонах «Стилізоване українське село», «Калиновий цвіт», «Вишивана карта «Україна».  Супроводжувався захід найкращими  творчими колективами  та солістами Сквирської громади.

   В рамках свята відбувся благодійний ярмарок та акція «Вишиваємо воїну Перемогу», метою якої було спільно вишити  оберіг  для наших захисників.  На всіх локаціях учасники свята могли зробити донат для ідеї , яку започаткували бібліотекарі громади - придбати дрон для військових.

   Всього, на благодійному заході, було зібрано 5 535.00 грн. Тепер «маленька пташка», разом з оберегами, буде передана нашим захисникам. Збір на підтримку ЗСУ продовжується і кожен може зробити свій внесок перерахувавши кошти на благодійний рахунок (реквізити тут)  тим самим наблизити Перемогу! 

 Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора