Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 62. засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 27.05.2024 08:09
Кількість переглядів: 56

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 62.

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури

 

23.05.2024 року                                                                                 початок о 09-03

м. Сквира                                                                                          закінчено о 09-32

малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури:

Голова комісії:                      Дорошенко Віктор Олександрович

Секретар комісії:                  Головня Олексій Миколайович

Члени комісії:                       Губський Віктор Григорович

                                                  Коломієць Ігор Іванович (зареєструвався перед розглядом питання №2)

ВСЬОГО:                               4 депутати.

 

ВІДСУТНІЙ:

Заступник голови комісії:  Тибулевич Вадим Вікторович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., Сквирська міська голова;
  2. Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради;
  3. Кваша І.С., начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради;
  4. Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;
  5. Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;
  6. Рибак В.Ю., директор Сквирського психоневрологічного інтернату.

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року.»

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року», який також всім роздано на руки:

  1. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них рибогосподарськими технологічними водоймами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі - підприємцю Гуцалу Анатолію Павловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна).
  2. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Мовчанівка).
  3. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Горобіївка).
  4. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.
  5. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 14 лютого 2024 року №29.2-44-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».
  6. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.3-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».
  7. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
  8. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
  9. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
  10. Про встановлення особистого строкового сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 324010100:01:019:0041, площею 0,0032 га по вул. Шолом-Алейхема, в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області з фізичною особою-підприємцем Важалюк Тетяною Сергіївною.
  11. Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.
  12. Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року» - прийняти за основу».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року» - прийняти за основу».

Пропозицій до порядку денного не надходило.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року» - затвердити в цілому.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року» - затвердити в цілому.»

 

  1. СЛУХАЛИ: 1. Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них рибогосподарськими технологічними водоймами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі - підприємцю Гуцалу Анатолію Павловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна).

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них рибогосподарськими технологічними водоймами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі - підприємцю Гуцалу Анатолію Павловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)»».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. звернув увагу, що на минулому засіданні, 08.05.2024 року це питання вже розглядалося. Проте, при прийнятті рішення не було враховано, що передача в оренду земельних ділянок проводиться з урахуванням терміну дії рибогосподарського паспорту.

Пропонується передати фізичній особі – підприємцю Гуцалу Анатолію Павловичу в оренду земельні ділянки водного фонду в комплексі з розташованими на них рибогосподарськими технологічними водоймами з цільовим призначенням: 10.07 Для рибогосподарських потреб:

- загальною площею 15,3698 га, кадастровий номер 3224082300:04:004:0015;

- загальною площею 4,7137 га, кадастровий номер 3224082300:03:001:0035;

- загальною площею 7,5745 га, кадастровий номер 3224082300:03:001:0036;

що знаходяться на території Сквирської міської територіальної громади (с. Каленна) Білоцерківського району Київської області строком на 15 (п’ятнадцять) років, відповідно до абз. 2 п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України.

Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них рибогосподарськими технологічними водоймами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі - підприємцю Гуцалу Анатолію Павловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованими на них рибогосподарськими технологічними водоймами з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб фізичній особі - підприємцю Гуцалу Анатолію Павловичу на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (с. Каленна)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Зареєструвався депутат Коломієць І.І.

Всього присутніх: 4 депутати.

 

  1. СЛУХАЛИ: 2. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Мовчанівка).

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Мовчанівка)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. також звернув увагу, що на минулому засіданні, 08.05.2024 року це питання вже розглядалося. Проте, при прийнятті рішення не було враховано, що передача в оренду земельних ділянок проводиться з урахуванням терміну дії рибогосподарського паспорту.

Пропонується передати Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» в оренду земельну ділянку водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом загальною площею 14,4369 га, кадастровий номер 3224084901:01:009:0001, з цільовим призначенням “10.07 Для рибогосподарських потреб”, що знаходиться на території Сквирської міської територіальної громади (за межами с. Мовчанівка) Білоцерківського району Київської області, строком на 15 років, відповідно до абзацу 3 ч.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України.

Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Мовчанівка)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Мовчанівка)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 3. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Горобіївка).

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Горобіївка)».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. також звернув увагу, що на минулому засіданні, 08.05.2024 року це питання вже розглядалося. Проте, при прийнятті рішення не було враховано, що передача в оренду земельних ділянок проводиться з урахуванням терміну дії рибогосподарського паспорту.

Пропонується передати Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» в оренду земельну ділянку водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом загальною площею 22,2892 га, кадастровий номер 3224081501:01:033:0001, з цільовим призначенням “10.07 Для рибогосподарських потреб”, що знаходиться на території Сквирської міської територіальної громади (за межами с. Горобіївка) Білоцерківського району Київської області, строком на 15 років, відповідно до абзацу 3 ч.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 51 Водного кодексу України.

Встановити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду в розмірі 7 (сім) % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. У разі невизначеної нормативної грошової оцінки земельної ділянки розрахунок проводити від вартості одного гектара ріллі по Київській області. 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Горобіївка)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Товариству з обмеженою відповідальністю «Рибовод» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Горобіївка)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 5. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 14 лютого 2024 року №29.2-44-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 14 лютого 2024 року №29.2-44-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області»».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Григоренко М.Л., Дорошенко В.О., Власюк Т.Г.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 14 лютого 2024 року №29.2-44-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області»» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 14 лютого 2024 року №29.2-44-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 09.05 земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам) орієнтовною площею 6,0000 га у с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області»» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 6. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.3-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.3-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області»».

 

Головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Григоренко М.Л. звернула увагу, що виявились нові обставини, при яких не має потреби вносити зміни до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.3-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області», оскільки громада села Кривошиїнці вирішила, що бювет має бути в центрі села, тобто, на вулиці Сергія Пекліна, як планувалось раніше.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Власюк Т.Г., Григоренко М.Л.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.3-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області»» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.3-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області»» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

 

  1. СЛУХАЛИ: 7. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Директор Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. просила, щоб це питання відправили відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання, оскільки є Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, яка знаходиться в користуванні вже 50 років. Також є довідка про те, що підсобне господарство є структурним підрозділом Психоневрологічного інтернату (соціальна сфера) без права юридичної особи, займається вирощуванням сільськогосподарських культур, веденням молочного скотарства, тощо.

Звернула увагу, що відповідно до Земельного кодексу України – несільськогосподарським підприємствам надається сільськогосподарські угіддя для обслуговування нежитлових будівель і приміщень. На земельній ділянці знаходяться корівники, свинарники, підсобні господарства та земельна ділянка, на якій вирощують овочеві культури.

Секретар міської ради Власюк Т.Г. звернула увагу, що відповідно до чинного законодавства України – землі сільськогосподарського призначення передаються у постійне користування лише сільськогосподарським підприємствам. Для того, щоб передати ці землі Сквирському Психоневрологічному інтернату у постійне користування - необхідно змінити їх цільове призначення.

Начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради Кваша І.С. наголосила, що відповідно до Витягу з Єдиного державного реєстру (ЄДР) – вказані всі коди видів економічної діяльності за КВЕД. КВЕД щодо ведення підсобного господарства – відсутній.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. звернув увагу, що питання стоїть в тому, що необхідно передати в постійне користування земельну ділянку комунальної власності Сквирської міської ради Сквирському психоневрологічному інтернату, не порушуючи законодавство.

Необхідно Сквирському психоневрологічному інтернату внести відповідні зміни до Статуту та в Свідоцтво про державну реєстрацію.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 8. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Директор Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. звернула увагу, що на цій земельній ділянці знаходяться два спальні корпуси і найважливіше – необхідно будувати укриття.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Власюк Т.Г., Рибак В.Ю.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 9. Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Директор Сквирського психоневрологічного інтернату Рибак В.Ю. звернула увагу, що на цій земельній ділянці - рілля.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. звернув увагу, що Сквирському психоневрологічному інтернату необхідно спочатку внести відповідні зміни до Статуту та в Свідоцтво про державну реєстрацію.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:  Власюк Т.Г., Дорошенко В.О.,Рибак В.Ю.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про відмову у передачі в постійне користування земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 01.04. Для ведення підсобного сільського господарства, площею 26,0478 га у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

  1. СЛУХАЛИ: 10. Про встановлення особистого строкового сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 324010100:01:019:0041, площею 0,0032 га по вул. Шолом-Алейхема, в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області з фізичною особою-підприємцем Важалюк Тетяною Сергіївною.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про встановлення особистого строкового сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 324010100:01:019:0041, площею 0,0032 га по вул. Шолом-Алейхема, в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області з фізичною особою-підприємцем Важалюк Тетяною Сергіївною».

 

Головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Григоренко М.Л. звернула увагу, що оскільки від фізичної особи-підприємця Важалюк Тетяни Сергіївни надійшла заява від 16.04.2024 №09-2024/946 щодо встановлення особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 0,0032 га з цільовим призначенням 03.07 “Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі”, що розташована по вул. Шолом-Алейхема в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н в м.Сквира Білоцерківського району Київської області для ведення підприємницької діяльності терміном на 5 років та заява від 14.05.2024 №09-2024/1000 про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності, на яку поширюється право сервітуту площею 0,0032 га з цільовим призначенням 03.07 “Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована за адресою: вул. Шолом-Алейхема в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н в м.Сквира Білоцерківського району Київської області. Для ведення підприємницької діяльності терміном на 5 років ” - проєкт рішення  “Про встановлення особистого строкового сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 324010100:01:019:0041, площею 0,0032 га по вул. Шолом-Алейхема, в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області з фізичною особою-підприємцем Важалюк Тетяною Сергіївною” необхідно зняти з розгляду засідання комісії.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про встановлення особистого строкового сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 324010100:01:019:0041, площею 0,0032 га по вул. Шолом-Алейхема, в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області з фізичною особою-підприємцем Важалюк Тетяною Сергіївною» - зняти з розгляду постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за заявою заявника».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про встановлення особистого строкового сервітуту на частину земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 324010100:01:019:0041, площею 0,0032 га по вул. Шолом-Алейхема, в районі перехрестя з вул. Соборна, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області з фізичною особою-підприємцем Важалюк Тетяною Сергіївною» - зняти з розгляду постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури за заявою заявника».

 

  1. СЛУХАЛИ: 11. Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 4,4933 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

 

  1. СЛУХАЛИ: 12. Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду Сквирському психоневрологічному інтернату земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства, площею 13,3835 га по вул. Незалежності, 137 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо розробки проєкту землеустрою про відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої необхідно змінити з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області: Дорошенко В.О., Власюк Т.Г., Кваша І.С., Рибак В.Ю., Григоренко М.Л.

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ Власюк Т.Г.: за поданням міської голови Левіцької В.П. внести до порядку денного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури - питання «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: внести до порядку денного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури -питання «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Внести до порядку денного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури - питання «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

  1. СЛУХАЛИ: Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» загальною площею 4,4933 га Сквирському психоневрологічному інтернату по вул. Незалежності, 137, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. оголосив, що розгляд питань порядку денного вичерпано.

Подякував членам постійної комісії та присутнім за плідну працю.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 23.05.2024 року.»

 

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                Віктор ДОРОШЕНКО

 

Секретар постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури               Олексій ГОЛОВНЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора