Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ази професії та безпекове навчання для молоді

Дата: 30.05.2024 13:13
Кількість переглядів: 26

   Сьогодні до рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП Сквирського академічного ліцею № 2 разом зі своїми однокласниками. Юні та невгамовні рухівці будь-якої пори року і часу доби чекають на зустріч зі своїми наставниками-рятувальниками.

   І тому вогнеборці підготували насичену та цікаву програму для своїх підопічних. Спочатку рятувальники провели екскурсію та розповіли про діяльність пожежно-рятувального підрозділу. Початком екскурсії стало ознайомлення із диспетчерською діяльністю та життям підрозділу. Діти приміряли бойовий одяг пожежників, відчули себе рятувальниками, посидівши за кермом пожежного автомобіля. Поряд з цим хлопці та дівчата взяли участь у гасінні умовної пожежі.

   Під час даних заходів всі отримали масу позитивних емоцій, а учасники руху пообіцяли сприяти безпековому вихованню підростаючого покоління. 

   В ході таких зустрічей юні ДЮРП-івці мають унікальну можливість зануритись у «надзвичайну» професію. Дізнатись багато тонкощів із світу рятувальників та спробувати «приміряти» на себе цей мужній образ на практиці.

   Зустріч учнів із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

   Для рятувальників безпека дітей – це одне з найголовніших завдань, адже навички безпечної поведінки формуються з дитинства!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора