Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обдаровані діти – інтелектуальна еліта, гордість і надія України. Кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства

Дата: 31.05.2024 09:42
Кількість переглядів: 25

   Задля відзначення досягнень талановитої молоді Київщини 29 травня 2024 року в Боярському академічному ліцеї «Лідер» Боярської міської ради, Опорному закладі освіти «Софіївсько-Борщагівський ліцей» Борщагівської сільської ради Бучанського району, Новосілківському академічному ліцеї «Ерудит» Чабанівської селищної ради Фастівського району Київської області за організаційної ініціативи ректора та команди КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» відбулося масштабне святкове дійство «Дипломні перегони».

   Інтерактивний квест з елементами спортивного орієнтування об’єднав переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад у п’ятьох тематичних локаціях: «Енергетичний сюрприз», Дизайн студія «МИ – спільнота сили та надії», Патріотичне пісенне шоу «Музика вільного народу України», відеостудія «Історія мого успіху», технопарк «Єдиний механізм».

   Це захопливе новаторське святкування сприяло не лише підвищенню духу спільноти кожної зі шкіл, але й стимулювало розвиток та самовираження учнів у процесі виконання творчих та інтелектуальних завдань.

   Під час проходження квесту учасники активно спілкувалися та співпрацювали в командах, фотографувалися та знімали відео, що дозволило розкрити свої таланти і проявити креативність.

   Урочиста церемонія нагородження стала яскравим підсумком свята, де кожен переможець був відзначений дипломом, подякою та подарунками за свої високі досягнення. Також були відзначені на цьому святі і юні обдарування Сквирщини: Ілля Нюнькін, учень 10 класу Сквирського академічного ліцею, Максим Плівачук, учень 8 класу Сквирського академічного ліцею №3. Ця подія не лише підкреслила успіхи учасників, але й надихнула їх на подальші звершення, отримання досвіду, практичних навичок та знань, що знадобляться для обрання майбутньої професії й самопізнання.

   Безпека, яку надають Збройні Сили України, є безцінною і важливою для розвитку освіти та культури, підтримки молодіжних ініціатив. Висловлюємо вдячність нашим захисникам і захисницям за їхню службу та відданість українській державі.

   Окрема вдячність спонсорам за цінні подарунки для обдарованої молоді. Дякуємо усім, хто сприяв проведенню святкового дійства.

   Вітаємо наших розумників та розумниць! Пишаємося Вашими досягненнями і бажаємо нових перемог і творчих злетів!

   За матеріалами сайту КНЗ КОР "КОІПОПК"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора