Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Країна дитинства

Дата: 03.06.2024 15:44
Кількість переглядів: 32

Країна дитинства

03 червня 2024 року у перший день роботи пришкільних таборів з нагоди відзначення Дня захисту дітей на базі Сквирського академічного ліцею відбулася розважально-ігрова програма «Країна дитинства».

Учасниками заходу стали вихованці пришкільних таборів закладів освіти та Сквирського центру творчості. А це понад 300 дітей.

На урочистому відкритті дітей вітала Світлана Риченко, начальниця відділу освіти Сквирської міської ради

Позитив та гарний настрій дарували гурт «Liberty kids» та ансамбль «Дзвіночки» Сквирського академічного ліцею, Любов Ковальчук, вихованка Сквирського центру творчості та колектив наймолодших вихованців Центру творчості, команди з черліденгу «Black and wight» Сквирського академічного ліцею та «Skvira Super squirrels» Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива».

Під час заходу діти із захопленням працювали на 24 локаціях, організованих Сквирським ЦДЮТ, Сквирською ДЮСШ, представниками Служби порятунку Білоцерківського районного управління та Білоцерківського районного управління поліції.

А саме: «Країна майстрів», релакс з психологом, майстерки з боксу, карате, гандболу, велоспорту, шахів та тенісу настільного, спортивні естафети та рухливі ігри, «Рятівник» та «Авіамоделювання», аквагрим та малюнок на асфальті.

На завершення свята діти всі разом взяли участь у патріотичній руханці-флешмобі.

Найціннішим скарбом людства є діти. Вони є гордістю і надією кожної держави. Саме вони в своїх руках тримають ключі від нашого майбутнього. Кожна дитина – чистий струмок і щоб він залишався таким, його потрібно щоденно підживлювати джерелами любові, ніжності, добра. Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої Української держави і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя українського народу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора