Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб канікули пройшли безпечно: рятувальники ДСНС долучилися до відкриття пришкільних таборів

Дата: 04.06.2024 09:29
Кількість переглядів: 25

Діти нарешті можуть  насолоджуватися такими бажаними і тривалими канікулами. Саме у цей період, коли юні дослідники лишаються вдома самі, а також проводять багато часу на вулиці, рятувальники наголошують на неухильному дотриманні правил безпечної поведінки.

Аби убезпечити підростаюче покоління від надзвичайних подій в літній період, рятувальники проводять профілактичну роботу з вихованцями таборів.  Така зустріч із представниками Служби порятунку Білоцерківського районного управління відбулася на базі Сквирського академічного ліцею. В інтерактивній формі рятувальники розповіли дітям про правила безпечного поводження на вулиці, вдома та під час відпочинку та  про правила поведінки при виявленні підозрілих предметів, а також дітям нагадали ще й про тяжкі наслідки, до яких призводить нехтування правилами поведінки під час відпочинку на воді.

Хлопчики та дівчатка із задоволенням брали участь в різних іграх, активно підтримували бесіди, ділилися з рятувальниками своїми знаннями з основ безпеки життєдіяльності.

З метою недопущення трагічних наслідків та травмування неповнолітніх, рятувальники закликають вас не залишати малолітніх дітей без нагляду та змалечку навчати їх основам безпеки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора