Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

П Р О Т О К О Л № 10 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної гр

Дата: 30.04.2024 11:29
Кількість переглядів: 27

П Р О Т О К О Л  № 10

  засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та  приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади

 

29 квітня 2024 року                            м.Сквира                                     11 год.  

                                         

Місце проведення засідання: малий зал засідань Сквирської міської ради

 

Присутні:

 

Суслова

Оксана Володимирівна

  • начальниця відділу економічно – інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку міської ради, заступниця голови комітету;

 

Сиворакша

Інеса Євгеніївна

  • головна спеціалістка відділу економічно – інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку міської ради, секретар комітету;

 

 

Члени комітету:

 

 

 

Онищенко Людмила Юріївна

- головна спеціалістка відділу з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради;

 

Телятник

Олександр Миколайович

- Сквирська районна первинна ветеранська організація Київської обласної організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України» ;

 

Шеремет

Іван Григорович

- громадська організація «Спілка підприємців Сквирщини «Взаємопоміч Сквира»;

 

Гальчинська Світлана Миколаївна

- Сквирська районна громадська організація “Союз Чорнобиль України”;

 

Титарчук Кім  Васильович

- голова Київської обласної організації «УТМР» у Сквирському районі;

 

Костюк Оксана Анатоліївна

Сквирська організація Товариства Червоного Хреста України;

 

Цьопик Олексій Борисович

  • громадська організація «UA 105»

 

Лучинська

Валентина Костянтинівна

- громадська організація «Рада матерів учасників бойових дій Сквирщини»;

 

Завалецький Богдан Валентинович

начальник ВБДР батальйону 1полку патрульної поліції в м.Біла Церква та Білоцерківському районі;

 

Копа Василь Іванович

головний спеціаліст Відділу державного нагляду (контролю) у Київській області;

 

Відсутні члени конкурсного комітету:

Сергієнко Людмила Вікторівна

  • заступниця міської голови, голова комітету;

 

Редюк

Олена Олександрівна

  • Громадська організація «Спілка учасників АТО Сквирщини»;

 

представник територіального сервісного центру 3242 в Київській області (за згодою);

 

представник  Білоцерківської РВА

(за згодою)

 

Запрошені:

 

Шутенко Сергій Олександрович

в.о. директора КП «Сквираблагоустрій»

Засідання провела начальниця відділу економічно – інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку міської ради, заступниця голови комітету Суслова Оксана Володимирівна.

Порядок денний:

1. Про допущення претендента перевізника до участі у конкурсі з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади оголошеного в громадсько-політичній газеті «Вісник Сквирщини» від 29 березня 2024 року № 13 (11192).

2. Про визначення переможця конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади.

1.Слухали: Щодо допущення претендента перевізника до участі у конкурсі з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади оголошеного в громадсько-політичній газеті «Вісник Сквирщини» від 29 березня 2024 року № 13 (11192).

Доповідала: Суслова Оксана Володимирівна – начальниця відділу економічно – інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку міської ради, заступниця голови комітету (далі Суслова О.В.) проінформувала присутніх про те, що у громадсько-політичній газеті «Вісник Сквирщини»  29 березня 2024 року №13 (11192) оголошено конкурс з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади, на таких об’єктах конкурсу:

 

 

 

Перелік об’єктів конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах

 загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади

№ з/п

Назва маршруту

Траса слідування
(населені пункти)

№ рейсу

Протяжність маршруту

Періодичність виконання перевезень

Порядок здійснення рейсів

Клас автобусів

Мінімальна кількість автобусів для виконання рейсів (без врахування резерву)

Місць для сидіння пасажирів (від…)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1

Сквира АС –

с. Дулицьке

Сквира АС – с. В.Єрчики - с. Буки –с. Чубинці – с.Таборів - с.Дулицьке

01

23,0

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

2

Сквира АС –

с. Красноліси

Сквира АС – с. В.Єрчики – с. Буки – с. Рогізна – с. Красноліси

02

31,0

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

3

Сквира АС –

с. Нова Пустоварівка

Сквира АС – Дослідне господарство –с. Тхорівка – с. Пустоварівка –с. Тарасівка –с. Н.Пустоварівка

05

27,9

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

4

Сквира АС –

с. Кривошиїнці

Сквира АС – с.Селезенівка –

с. Цапіївка – с.Кривошиїнці

06

15,8

Постійно, щоденно

Самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

5

Сквира АС –

с. Пустоварівка

Сквира АС – с. Тхорівка – с.Пустоварівка

08

18,3

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

6

Міський кільцевий

Площа Героїв Небесної Сотні (Укртелеком) – вул.Соборна – вул.Липовецька – вул.Віктора Кібенка – вул. Партизанська – вул.Тараса Шевченка – вул.Київська (АС «Сквира») – вул.Незалежності (до заводу Будматеріалів) – вул.Карла Болсуновського (спортивна школа) – провул. Якушкіна (ЦНАП) – площа Героїв Небесної Сотні (Укртелеком)

10

15,3

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

7

Сквира -с.Квітневе

Сквира- с.Домантівка- с.Квітневе

11

9,5

Постійно, щоденно

самостійно

М2, М3, І,ІІ,ІІІ

1

18

 

 

Співдоповідала: Сиворакша Інеса Євгеніївна, головна спеціалістка відділу економічно – інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку міської ради, секретар комітету (далі Сиворакша І.Є.), яка повідомила, що кінцевим терміном прийняття документів для участі у конкурсі в оголошенні визначено 15.04.2024 року включно. Згідно журналу обліку вхідних документів, поданих на участь у конкурсі на перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади, зареєстровані документи такого перевізника-претендента для участі у конкурсі, оголошеному у районній газеті «Вісник Сквирщини» від 29 березня 2024 року № 13 (11192):

№ п/п 15 від 15.04.2024 – КП «Сквираблагоустрій».

З метою  проведення конкурсу Сквирською міською радою направлено запити та отримано  відомості від:

  • Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) про діяльність перевізника-претендента КП «Сквираблагоустрій»,  який подав документи для участі у конкурсі на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області;
  • Полку патрульної поліції у м.Біла Церква Департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції у Київській області по перевізнику – претенденту КП «Сквираблагоустрій» щодо кількості ДТП, скоєних з вини водія, у яких є загиблі, доведених у судовому порядку, які сталися протягом року до дати проведення конкурсу та щодо несплачених штрафів, накладених відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, не оскаржені в судовому порядку;
  • Територіального сервісного центру № 3242  Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС Головного сервісного центру МВС щодо транспортних засобів, що експлуатуються перевізником-претендентом КП «Сквираблагоустрій» (станом на 29.04.2024 відомості не отримано).

Суслова О.В. зазначила, що відповідно до інформації Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) про діяльність автомобільного перевізника-претендента, який подав документи для участі у конкурсі на автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Сквирської міської територіальної громади, за Комунальним підприємством «Сквираблагоустрій» згідно з переліком, наданими у додатку 1 до листа Сквирської міської ради, один автобус закріплений за перевізником, а автобус Рута 25 АІ1083МО не закріплений за підприємством. Ліцензія видана згідно з наказом Укртрансбезпеки від 22.11.2023 №747. Матеріально-технічна база, яка забезпечує виконання технологічних операцій – власна. Відсутні несплачені штрафні санкції, накладені Укртрансбезпекою.

Відповідно до інформації Полку патрульної поліції у м.Біла Церква Департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції у Київській області транспортні засоби перевізника – претендента КП «Сквираблагоустрій» за період часу з 01.11.2023 по 18.04.2024 до дорожньо-транспортних пригод причетні не були, порушення правил дорожнього руху зафіксовано не було.

Суслова О.В. запропонувала розпочати розгляд документів та визначитися щодо допущення конкурсанта до конкурсу.

Сиворакша І.Є. назвала перелік документів, які були в конверті 2(1). Відкрили конверт 1(1): перевізник-претендент подав заяву на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №10 «Міський кільцевий».

Суслова О.В. попросила перевізника-претендента пояснити, чому один із автобусів не закріплений за ним згідно з інформацією, наданою листом Відділу державного нагляду (контролю) у Київській області Укртрансбезпеки.

Шутенко С.О. - в.о. директора КП «Сквираблагоустрій» зауважив, що до Укртрансбезпеки подано повідомлення про зміну даних про транспортні засоби, але були виявлені недоліки. Станом на 29.04.2024 повторно подано всі документи для усунення недоліків.

Копа В.І. - головний спеціаліст Відділу державного нагляду (контролю) у Київській області, пояснив ситуацію та умови згідно з якими та коли за КП «Сквираблагоустрій» буде закріплено транспортний засіб. Зауважив, що перевізника можна допускати до участі в конкурсі та укласти з ним договір на перевезення пасажирів, оскільки основний транспортний засіб для перевезення пасажирів відповідає умовам конкурсу, а автобус Рута 25 АІ1083МО – резервний.

Суслова О.В. поставила на голосування питання щодо допущення до участі в конкурсі КП «Благоустрій».

Голосували: «За» - одноголосно («За» - 11 голосів, секретар – без права голосу).

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ:

Оксана Суслова – «за»

Василь Копа – «за»

Богдан Завалецький – «за»

Людмила Онищенко – «за»

Іван Шеремет – «за»

Кім Титарчук – «за»

Олександр Телятник – «за»

Валентина Лучинська – «за»

Світлана Гальчинська – «за»

Олексій Цьопик – «за»

Оксана Костюк – «за»

Вирішили: допустити претендента КП «Благоустрій» до участі в конкурсі з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади.

2.СЛУХАЛИ: Про визначення переможця конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Сквирської міської територіальної громади.

Суслова О.В. зазначила, що КП «Благоустрій» подає заяву на об’єкт конкурсу №10 - маршрут «Міський кільцевий» (додаток 1).

Та такий перелік документів:

- додаток 1 (конверт 1(1);

- додаток 2 Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті;

- додаток 3 Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту;

- додаток 4 Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору (дозволу);

- витяг про видачу ліцензії (внутрішні перевезення пасажирів автобусами);

- копії техталонів на транспортні засоби;

- копія Статуту КП «Сквираблагоустрій»;

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- витяг з реєстру платників податку на додану вартість;

- штатний розпис КП «Сквираблагоустрій»;

- накази про прийняття на роботу водіїв;

- відомість нарахування заробітної плати водіїв транспортних засобів;

- наказ про прийняття на роботу за основним місцем механіка;

- рішення сесії Сквирської міської ради від 18 травня 2022 року № 23-22-VIII «Про надання дозволу про передачу майна, що перебуває в господарському віданні та на балансі КП «СКГ» (код ЄДРПОУ 34921014), на баланс та в господарське відання КП «Сквираблагоустрій» (код ЄДРПОУ 43131772);

- витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію майнових прав;

- характеристика господарського будинку з господарськими  (допоміжними) будівлями та спорудами;

- технічний паспорт на громадський будинок  з господарськими  (допоміжними) будівлями та спорудами;

- оборотно-сальдова відомість по рахунку: 103 Місця зберігання; Необоротні активи за І квартал 2024 року;

- договір №138-А про надання послуг (з КНП СМР «Сквирська ЦМЛ»);

- договір №135-А надання послуг з дорейсового та післярейсового технічного огляду транспортних засобів.

Так як, в конкурсі бере участь один претендент-перевізник, тому можна переходити до голосування за визнання переможцем на маршруті № 10 «Міський кільцевий» - КП «Сквираблагоустрій».

Голосували: «За» - одноголосно («За» - 11 голосів, секретар – без права голосу).

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ:

Оксана Суслова – «за»

Василь Копа – «за»

Богдан Завалецький – «за»

Людмила Онищенко – «за»

Іван Шеремет – «за»

Кім Титарчук – «за»

Олександр Телятник – «за»

Валентина Лучинська – «за»

Світлана Гальчинська – «за»

Олексій Цьопик – «за»

Оксана Костюк – «за»

Вирішили:

1. Визнати переможцем конкурсу на маршруті №10 «Міський кільцевий» КП «Благоустрій».

2. Рекомендувати Міській голові укласти договір терміном на 5 років з переможцем конкурсу на маршруті №10 «Міський кільцевий» за умови усунення недоліків до підписання договору.

3.Комісією було запропоновано по об’єктах конкурсу – маршрути Сквира АС – с.Дулицьке, Сквира АС –с. Красноліси, Сквира АС – с.Нова Пустоварівка, Сквира АС – с.Кривошиїнці, Сквира АС – с.Пустоварівка, Сквира АС – с.Квітневе повторно оголосити конкурс.

 

Заступник голови конкурсного комітету                 Оксана СУСЛОВА              

 

Секретар конкурсного комітету                                  Інеса СИВОРАКША

 

Члени комітету:

Василь Копа

Богдан Завалецький

Людмила Онищенко

Іван Шеремет

Кім Титарчук

Олександр Телятник

Валентина Лучинська

Світлана Гальчинська

Олексій Цьопик

Оксана Костюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора