Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ Про проведення громадського обговорення  заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування: «Генеральний план та Генеральний план та План зонування території м. Сквира

Дата: 17.06.2024 11:26
Кількість переглядів: 33

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про проведення громадського обговорення  заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування: «Генеральний план та Генеральний план та План зонування території м. Сквира (спільно з селом Кононівка) Білоцерківського району Київської області»

 

          Сквирська міська рада Білоцерківського району Київської області повідомляє про проведення громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування: «Генеральний план та План зонування території м. Сквира (спільно з селом Кононівка) Білоцерківського району Київської області».

Ознайомитись з повним текстом Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна у приміщенні СЕО можна у Сквирській міській раді Білоцерківського району Київської області та на офіційному сайті Сквирської міської територіальної громади в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції надаються до Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області за адресою: інд. 09001, Київська область,  Білоцерківський район, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28; у письмовому вигляді особисто, або на електрону адресу Сквирської міської ради, e-mail: [email protected].

         Згідно з вимогами Закону «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення триватиме:

               від 13.06.2024 року по 27.06.2024 року, включно

 

Зауваження та пропозиції, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

 

Відповідальна особа за прийняття зауважень: Голуб Олександр Михайлович.

 

 

 

Міська голова                                                       Валентина ЛЕВІЦЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора