Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 18.06.2024 13:58
Кількість переглядів: 34

 

 

 

 

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Міська голова ________ В. ЛЕВІЦЬКА

«  » червня 2024 року

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

 

 

м. Сквира                                                                             20.06.2024, 14-00

                                                                                        великий зал засідань

 

 

1. Про внесення змін до Стратегії розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 – 2027 роки.

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

2. Про затвердження "Програми із створення безбар`єрного простору на території Сквирської міської територіальної   громади" та Плану заходів на 2024 – 2030 роки з реалізації «Національної стратегії із створення безбар'єрного  простору в Україні на період до 2030 року» на території  Сквирської міської територіальної громади.

Доповідає: Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради.

 

3. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

3.1. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

3.2. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

3.3. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

3.4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні, за адресою: вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область.

3.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

3.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Квітнева, б/н у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області.

3.7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Золотуха Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ».

3.8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФССЕЛ».

3.9. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти орієнтовною площею 2,7000 га по вул. Центральна, 17 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

3.10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на землі «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053 за адресою: вул. Незалежності, 137 в м. Сквира Білоцерківський район  Київська область.

3.11. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 3224010100:01:095:0047 площею 13,3835 га з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства по вул.Незалежності, 137, м.Сквира, Білоцерківський район Київська область. 

3.12. Про відмову у розробці технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки цільовим призначенням 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з кадастровим номером 3224087501:01:010:0003 по вул. Сквирська, 42  с.Тхорівка Білоцерківського району Київської області.

3.13. Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

 

 

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва, промисловості, сільського

господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури                                         Віктор ДОРОШЕНКО

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора