Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 63 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 02.07.2024 10:51
Кількість переглядів: 42

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 63

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури

 

11.06.2024 року                                                                                 початок о 14-00

м. Сквира                                                                                          закінчено о 15-45

малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури:

Голова комісії:                      Дорошенко Віктор Олександрович

Заступник голови комісії:  Тибулевич Вадим Вікторович

                                                  Губський Віктор Григорович

                                                  Коломієць Ігор Іванович Миколайович (зареєструвався о 14:06, перед розглядом питання №1)

 

ВСЬОГО:                               4 депутати.

 

ВІДСУТНІЙ:

Секретар комісії:                  Головня Олексій Миколайович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., Сквирська міська голова;
  2. Сергієнко Л.В., заступниця міської голови;
  3. Ярковий І.О., заступник міської голови;
  4. Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;
  5. Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;

 

ПРИСУТНІ ЗАПРОШЕНІ ГРОМАДЯНИ:

1. Закружний Валерій Володимирович, начальник відділу лісового господарства Філії «Білоцерківського лісового господарства» ДП «Ліси України»;

2.   Карбівська Марія Степанівна, вул.Незалежності, 30,   м.Сквира, Білоцерківського району, Київської області;

3.  Шевчук Галина Степанівна, вул.Шовковична, 18,   м.Сквира, Білоцерківського району, Київської області;

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О..

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року.»

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року.»

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Оскільки на засіданні відсутній секретар постійної комісії з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Головня О.М., пропоную обрати секретарем на цьому засіданні Тибулевича В.В.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Обрати секретарем на засіданні постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року Тибулевича В.В..»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року», який також всім роздано на руки:

 

1. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки.

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

 

 

2. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

2.1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «10.01 для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на землі «10.07 для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га, кадастровий номер 3224082301:01:033:0001 за адресою: вул. Весняна, б/н в с.Каленна Білоцерківський район  Київська область.

2.2. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

2.3. Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0100 га з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер 3224086800:03:009:0004 в с.Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

2.4. Про відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка)».

2.5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному акціонерному товариству «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі».

2.6. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

2.7. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №8).

2.8. Про внесення змін до договору оренди землі №07-16/61 від 09.01.2024 року укладеного з ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (код ЄДРПОУ 00954544).

2.9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право фізичній особі – підприємцю Важалюк Тетяні Сергіївні.

2.10. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту фізичній особі – підприємцю Мельнічук Галині Миоколаївні.

2.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,1519 га, кадастровий номер 3224010100:01:045:0040 по вул. Лівобережна, 32а у м. Сквира Білоцерківського району Київської області релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання «БЕТ ДАВІД» («НЕЗАЛЕЖНА»).

2.12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні.

2.13. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0040 га по вул. Замкова, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Салюку Юрію Вікторовичу.

2.14. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

2.15. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

2.16. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності площею 0,0802 га по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області у власність громадянці Карбівській Марії Степанівні, громадянці Бростовській Марії Антонівні.

2.17. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 23 травня 2024 року №14.17-48-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Власюк Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Квітнева, 14 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

2.18. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 28 лютого 2023 року №22.3-30-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнідець Олені Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Шкільна, 33 у с. Самгородок Білоцерківського району Київської області».

2.19. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу».

2.20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову в передачі земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задворному Анатолію Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лесі Українки, 11 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

2.22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Борисенко Інні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Левка Симиренка, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнатюк Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0275 га по вул. Незалежності, 11-А в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Горбачук Людмилі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0940 га по вул. Кобзаря, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Горобцю Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лісова, 24 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

2.26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Дружковій Марині Володимирівні 1/2 частки, та громадянину Полякову Матвію Ігоровичу 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров Максима Рильського, 22у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Жуковій Марії Олександрівні та громадянці Хоменко Ніні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул Миру, 155, с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області.

2.28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задерію Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 10 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

2.29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Зайвому Святославу Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Незалежності, 73 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Козенку Олегу Вікторовичу та громадянці Бондаренко Лесі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Лісова, 31, с. Красноліси Білоцерківського району Київської області.

2.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Коцюбі Ганні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 2а в с. Владиславка Білоцерківського району Київської області.

2.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кругляківській Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0710 га по пров. Карла Болсуновського, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Маційчук Таїсії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0906 га по вул. Академіка Кононського, 40 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Онофрійчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Зарічна, 31 в с. Самгородок Білоцерківського району Київської області.

2.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Пінішкевич Ользі Сергіївні, громадянину Пінішкевичу Анатолію Фабіяновичу та громадянці Лубківській Лесі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Карла Болсуновського, 87 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Порхуну Василю Іларіоновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0740 га по вул. Андрія Мельника, 56 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Розпутньому Юрію Михайловичу та громадянці Розпутній Олені Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Шкільна, 37, с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

2.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рудій Ірині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 102 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області.

2.39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Руссул Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Волоти, 95 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

2.40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Самелюку Олегу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 8 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області.

2.41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Семенчук Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Травнева, 6 в с. Каленна Білоцерківського району Київської області.

2.42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сергієнко Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0656 га по пров. Поштовий, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 в с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області.

2.44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Терновій Валентині Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Кузьміївська, 7 в с. Кам’яна Гребля Білоцерківського району Київської області.

2.45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальковичу Олегу Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 28 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області.

2.46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Фалькович Тетяні Вікторівні та громадянці Воронич Альоні Аркадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Чумацька, 70, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Цегельник Любов Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0060 га по вул. Миколи Гоголя, 15В в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Чернієнко Ларисіс Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0802 га по вул. Івана Кожедуба, 59 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2.49.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Швецю Сергію Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 33 в с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

2.50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Анатолію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Ордаша, 16 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області.

2.51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Олександру Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Городище, 114 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

2.52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дзізінській Світлані Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0587 га по вул. Карла Болсуновського, 63 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року затвердити в цілому».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року затвердити в цілому.»

 

14-06 - зареєструвався депутат Коломієць І.І.

Всього присутні - 4 депутати.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. задля того, щоб відпустити запрошених громадян, запропонував спочатку розглянути наступні питання:

2.4. Про відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка)».

2.16. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності площею 0,0802 га по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області у власність громадянці Карбівській Марії Степанівні, громадянці Бростовській Марії Антонівні.

2.20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову в передачі земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

 

Члени комісії підтримали голову постійної комісії Дорошенка В.О..

 

1. СЛУХАЛИ: 2.20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову в передачі земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову в передачі земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що пропонується:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з цільовим  призначенням “02.01 Для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд” площею 0,1000 га за адресою: вул. Шовковична, 18, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область.

2. Відмовити у передачі в приватну власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу земельної ділянки комунальної власності, зазначеної в п. 1 цього рішення, відповідно до ч. 4 ст. 116 Земельного кодексу України, а саме: передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах норм, визначених цим Кодексом, провадиться один раз по кожному виду використання, у зв’язку з тим, що громадянин Шевчук Дмитро Миколайович використав право на безоплатну приватизацію земельної ділянки з цільовим призначенням 02.01 Для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка).

3. Прийняти у комунальну власність Сквирської міської ради земельну ділянку з цільовим призначенням: «02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер 3224010 100:01 :026:0081, площею 0,1000 га за адресою: вул. Шовковична, 18, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область та зареєструвати право комунальної власності на вказану земельну ділянку за Сквирською міською радою згідно вимог чинного законодавства України.

4. Повідомити громадян Шевчука Миколу Семеновича та Шевчука Дмитра Миколайовича про те, що відповідно до ч. 11 ст. 120 Земельного кодексу України, якщо об’єкт нерухомого майна (жилий будинок (крім багатоквартирного), інша будівля або споруда), об'єкт незавершеного будівництва розміщений на земельній ділянці державної або комунальної власності, що не перебуває у користуванні, набувач такого об'єкта нерухомого майна зобов'язаний протягом 30 днів з дня державної реєстрації права власності на такий об’єкт звернутися до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування з клопотанням про передачу йому у власність a6o користування земельної ділянки, на якій розміщений такий об’єкт, що належить йому на праві власності, у порядку, передбаченому статтями 118, 123 або 128 Земельного кодексу України.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову в передачі земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову в передачі земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Шевчуку Миколі Семеновичу та громадянину Шевчуку Дмитру Миколайовичу для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Шовковична, 18 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

2. СЛУХАЛИ: 2.16. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності площею 0,0802 га по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області у власність громадянці Карбівській Марії Степанівні, громадянці Бростовській Марії Антонівні.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності площею 0,0802 га по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області у власність громадянці Карбівській Марії Степанівні, громадянці Бростовській Марії Антонівні.»

Звернула увагу, що пропонується:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з цільовим призначенням “02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” площею 0,0802 га, кадастровий номер 3224010100:01:061:0078 по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

2. Відмовити у передачі в приватну власність громадянці Карбівській Марії Степанівні 2/3 частки та громадянці Бростовській Марії Антонівні 1/3 земельної ділянки комунальної власності, зазначеної в п. 1 цього рішення, відповідно до ч. 4 ст. 116 Земельного кодексу України, а саме: передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах норм, визначених цим Кодексом, провадиться один раз по кожному виду використання, у зв’язку з тим, що громадянка Карбівська Марія Степанівна використав право на безоплатну приватизацію земельної ділянки з цільовим призначенням 02.01 Для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка).

3. Прийняти у комунальну власність Сквирської міської ради земельну ділянку з цільовим призначенням: «02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер 3224010100:01:061:0078, площею 0,0802 га за адресою: вул. Незалежності, 30 в м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область та зареєструвати право комунальної власності на вказану земельну ділянку за Сквирською міською радою згідно вимог чинного законодавства України.

4. Повідомити громадянам Карбівській Марії Степанівні та Бростовській Марії Антонівні про те, що відповідно до ч. 11 ст. 120 Земельного кодексу України, якщо об’єкт нерухомого майна (жилий будинок (крім багатоквартирного), інша будівля або споруда), об'єкт незавершеного будівництва розміщений на земельній ділянці державної або комунальної власності, що не перебуває у користуванні, набувач такого об'єкта нерухомого майна зобов'язаний протягом 30 днів з дня державної реєстрації права власності на такий об’єкт звернутися до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування з клопотанням про передачу йому у власність a6o користування земельної ділянки, на якій розміщений такий об’єкт, що належить йому на праві власності, у порядку, передбаченому статтями 118, 123 або 128 Земельного кодексу України.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності площею 0,0802 га по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області у власність громадянці Карбівській Марії Степанівні, громадянці Бростовській Марії Антонівні» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності площею 0,0802 га по вул. Незалежності, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області у власність громадянці Карбівській Марії Степанівні, громадянці Бростовській Марії Антонівні» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

3. СЛУХАЛИ: 2.4. Про відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка)».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка)».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо відмови у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка): Левіцька В.П., Дорошенко В.О., Губський В.Г., Тибулевич В.В..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка- внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21.03.2024 №11.9-45-VIII «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг орієнтовною площею 11,0550 га державному спеціалізованому господарському підприємству «Ліси України» на території Сквирської міської територіальної громади (с.Тхорівка - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

4. СЛУХАЛИ: 1 Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки.

ДОПОВІЛА: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

Ознайомила з проєктом рішення про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки: Левіцька В.П., Дорошенко В.О., Губський В.Г., Тибулевич В.В., Коломієць І.І..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної  ділянки» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

5. СЛУХАЛИ: 2.1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «10.01 для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на землі «10.07 для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га, кадастровий номер 3224082301:01:033:0001 за адресою: вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківський район  Київська область.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «10.01 для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на землі «10.07 для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га, кадастровий номер 3224082301:01:033:0001 за адресою: вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківський район  Київська область».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «10.01 для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на землі «10.07 для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га, кадастровий номер 3224082301:01:033:0001 за адресою: вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківський район  Київська область : Тибулевич В.В., Григоренко М.Л., Дорошенко В.О..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «10.01 для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на землі «10.07 для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га, кадастровий номер 3224082301:01:033:0001 за адресою: вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківський район  Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «10.01 для експлуатації та догляду за водними об’єктами» на землі «10.07 для рибогосподарських потреб» площею 11,6194 га, кадастровий номер 3224082301:01:033:0001 за адресою: вул. Весняна, б/н в с. Каленна Білоцерківський район  Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

6. СЛУХАЛИ: 2.2. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області: Тибулевич В.В., Дорошенко В.О., Коломієць І.І., Губський В.Г., Левіцька В.П., Сергієнко Л.В., Григоренко М.Л..

ВНІС ПРОПОЦИЦІЮ депутат Губський В.Г.: запропонував вивчити дане питання і винести на наступну комісію, яку зібрати  20.06.2024 року на 14:00.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - вивчити і винести на розгляд постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури 20.06.2024 року на 14:00.

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» - вивчити і винести на розгляд постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури 20.06.2024 року на 14:00.

 

7. СЛУХАЛИ: 2.3. Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0100 га з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер 3224086800:03:009:0004 в с.Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0100 га з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер 3224086800:03:009:0004 в с.Селезенівка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0100 га з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер 3224086800:03:009:0004 в с.Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0100 га з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, кадастровий номер 3224086800:03:009:0004 в с.Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

8. СЛУХАЛИ: 2.5 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному акціонерному товариству «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному акціонерному товариству «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі»».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному акціонерному товариству «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі»» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному акціонерному товариству «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі»» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

9. СЛУХАЛИ: 2.6. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7»».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо відмови у передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7»: Губський В.В., Дорошенко В.О., Левіцька В.П., Тибулевич В.В., Коломієць І.І..

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: Змінити назву проєкту рішення на «Про передачу в оренду земель комунальної власності 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під роєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7»»і надати в оренду під 12% терміном на 5 років.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земель комунальної власності 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під роєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7»» під 12% терміном на 5 років - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                               «проти» -0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про передачу в оренду земель комунальної власності 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під роєктними польовими дорогами) на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області товариству з обмеженою відповідальністю «Софія «7»» під 12% терміном на 5 років - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

10. СЛУХАЛИ: 2.7. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №8).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №8)».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №8)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення.

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №8)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

11. СЛУХАЛИ: 2.8. Про внесення змін до договору оренди землі №07-16/61 від 09.01.2024 року укладеного з ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (код ЄДРПОУ 00954544).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до договору оренди землі №07-16/61 від 09.01.2024 року укладеного з ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (код ЄДРПОУ 00954544)».

Депутат Дорошенко В.О. заявив про конфлікт інтересів при розгляді питання № 2.8 «Про внесення змін до договору оренди землі №07-16/61 від 09.01.2024 року укладеного з ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (код ЄДРПОУ 00954544)». Також повідомив, що в голосуванні участі не братиме. (заява додається)

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до договору оренди землі №07-16/61 від 09.01.2024 року укладеного з ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (код ЄДРПОУ 00954544)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «не голосував» - 1 (Дорошенко В.О.).

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до договору оренди землі №07-16/61 від 09.01.2024 року укладеного з ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (код ЄДРПОУ 00954544)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

12. СЛУХАЛИ: 2.9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право фізичній особі – підприємцю Важалюк Тетяні Сергіївні.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право фізичній особі – підприємцю Важалюк Тетяні Сергіївні».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право фізичній особі – підприємцю Важалюк Тетяні Сергіївні: Дорошенко В.О., Губський В.Г., Тибулевич В.В., Левіцька В.П..

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ депутат Губський В.Г.: запропонував в проєкті рішення дописати адресу земельної ділянки.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право фізичній особі – підприємцю Важалюк Тетяні Сергіївні», враховуючи пропозиції - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право фізичній особі – підприємцю Важалюк Тетяні Сергіївні», враховуючи пропозиції - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

13. СЛУХАЛИ: 2.10 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту фізичній особі – підприємцю Мельнічук Галині Миколаївні.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту фізичній особі – підприємцю Мельнічук Галині Миколаївні».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту фізичній особі – підприємцю Мельнічук Галині Миколаївні» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту фізичній особі – підприємцю Мельнічук Галині Миколаївні» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

15:10 депутат Тибулевич В.В. залишив зал засідання, залишилося 3 депутати.

 

14. СЛУХАЛИ: 2.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,1519 га, кадастровий номер 3224010100:01:045:0040 по вул. Лівобережна, 32а у м. Сквира Білоцерківського району Київської області релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання «БЕТ ДАВІД» («НЕЗАЛЕЖНА»).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,1519 га, кадастровий номер 3224010100:01:045:0040 по вул. Лівобережна, 32а у м. Сквира Білоцерківського району Київської області релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання «БЕТ ДАВІД» («НЕЗАЛЕЖНА»)».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,1519 га, кадастровий номер 3224010100:01:045:0040 по вул. Лівобережна, 32а у м.Сквира Білоцерківського району Київської області релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання «БЕТ ДАВІД» («НЕЗАЛЕЖНА»)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій площею 0,1519 га, кадастровий номер 3224010100:01:045:0040 по вул. Лівобережна, 32а у м. Сквира Білоцерківського району Київської області релігійній організації «Релігійна громада іудейського віросповідання «БЕТ ДАВІД» («НЕЗАЛЕЖНА»)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

15. СЛУХАЛИ: 2.12 Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні: Дорошенко В.О., Левіцька В.П., Коломієць І.І., Григоренко М.Л., Губський В.Г..

Вніс пропозицію депутат Коломієць І.І.: даний проєкт рішення повернути на доопрацювання, так як для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в житловому масиві (приватні будинки) потрібна згода сусідів.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні» - повернути на доопрацювання».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні» -повернути на доопрацювання».

 

16. СЛУХАЛИ: 2.13. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0040 га по вул. Замкова, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Салюку Юрію Вікторовичу.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0040 га по вул. Замкова, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Салюку Юрію Вікторовичу».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0040 га по вул. Замкова, б/н у м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Салюку Юрію Вікторовичу»- внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0040 га по вул. Замкова, б/н у м.Сквира, Білоцерківського району Київської області фізичній особі - підприємцю Салюку Юрію Вікторовичу» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

17. СЛУХАЛИ: 2.14. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо  виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6): Дорошенко В.О., Губський В.Г., Левіцька В.П., Коломієць І.І., Григоренко М.Л..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6). - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - ;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., КоломієцьІ.І.).

РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО

 

18. СЛУХАЛИ: 2.15. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6): Дорошенко В.О., Григоренко М.Л., Губський В.Г., Коломієць І.І..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Синявській Катерині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0974 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)» - внести на розгляд 48 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 0;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., КоломієцьІ.І.).

РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО

 

19. СЛУХАЛИ: 2.17. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 23 травня 2024 року №14.17-48-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Власюк Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Квітнева, 14 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 23 травня 2024 року №14.17-48-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Власюк Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Квітнева, 14 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ  щодо внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 23 травня 2024 року №14.17-48-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Власюк Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Квітнева, 14 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області: Дорошенко В.О., Григоренко М.Л., Губський В.Г..

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 23 травня 2024 року №14.17-48-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Власюк Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Квітнева, 14 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 23 травня 2024 року №14.17-48-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Власюк Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по вул. Квітнева, 14 у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

20. СЛУХАЛИ: 2.18. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 28 лютого 2023 року №22.3-30-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнідець Олені Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Шкільна, 33 у с. Самгородок Білоцерківського району Київської області».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 28 лютого 2023 року №22.3-30-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнідець Олені Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Шкільна, 33 у с. Самгородок Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 28 лютого 2023 року №22.3-30-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнідець Олені Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Шкільна, 33 у с. Самгородок Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., Коломієць І.І.);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 28 лютого 2023 року №22.3-30-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнідець Олені Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,2500 га по вул. Шкільна, 33 у с. Самгородок Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

21. СЛУХАЛИ: 2.19. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу»».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу: Дорошенко В.О.,  Левіцька В.П., Григоренко М.Л., Губський В.Г.., Коломієць І.І.

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: відмовити у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: Про  відмову у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3 (Дорошенко В.О., Губський В.Г., Коломієць І.І.) ;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Відмовити у внесенні змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 квітня 2024 року №30.23-47-VIII «Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням 01.02 Для ведення селянського (фермерського) господарства загальною площею 50,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади громадянину Петровському Сергію Володимировичу».

 

15:30 – зайшов депутат Тибулевич В.В. (всього 4 депутати).

 

22. СЛУХАЛИ: 2.21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задворному Анатолію Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лесі Українки, 11 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задворному Анатолію Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лесі Українки, 11 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області».

Звернула увагу, що пропонується:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з цільовим призначенням “02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” площею 0,2500 га за адресою: вул. Лесі Українки, 11 с. Селезенівка Білоцерківський район Київська область (додається).

2. Відмовити у передачі в приватну власність громадянину Задворному Анатолію Федоровичу земельної ділянки комунальної власності зазначеної в п. 1 цього рішення, відповідно до ч. 4 ст. 116 Земельного кодексу України, а саме: передача земельних ділянок безоплатно у власність громадян у межах норм, визначених цим Кодексом, провадиться один раз по кожному виду використання, у зв’язку з тим, що громадянин Задворний Анатолій Федорович використав право на безоплатну приватизацію земельної ділянки з цільовим призначенням 02.01 Для будівництва i обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка).

3. Прийняти у комунальну власність Сквирської міської ради земельної ділянки з цільовим призначенням: «02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка)», кадастровий номер 3224086801:01:035:007851, площею 0,2500 га за адресою: вул. Лесі Українки, 11 с. Селезенівка, Білоцерківський район, Київська область та зареєструвати право комунальної власності на вказану земельну ділянку за Сквирською міською радою згідно вимог чинного законодавства України.

4. Повідомити громадянина Задворного Анатолія Федоровича про те, що відповідно до ч. 11 ст. 120 Земельного кодексу України, якщо об’єкт нерухомого майна (жилий будинок (крім багатоквартирного), інша будівля або споруда), об'єкт незавершеного будівництва розміщений на земельній ділянці державної або комунальної власності, що не перебуває у користуванні, набувач такого об'єкта нерухомого майна зобов'язаний протягом 30 днів з дня державної реєстрації права власності на такий об’єкт звернутися до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування з клопотанням про передачу йому у власність a6o користування земельної ділянки, на якій розміщений такий об’єкт, що належить йому на праві власності, у порядку, передбаченому статтями 118, 123 або 128 Земельного кодексу України.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задворному Анатолію Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лесі Українки, 11 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та відмову у передачі земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задворному Анатолію Федоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лесі Українки, 11 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

23. СЛУХАЛИ: 2.22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Борисенко Інні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Левка Симиренка, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Борисенко Інні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Левка Симиренка, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Борисенко Інні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Левка Симиренка, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Борисенко Інні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Левка Симиренка, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

24. СЛУХАЛИ: 2.23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнатюк Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0275 га по вул. Незалежності, 11-А в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнатюк Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0275 га по вул. Незалежності, 11-А в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнатюк Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0275 га по вул. Незалежності, 11-А в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гнатюк Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0275 га по вул. Незалежності, 11-А в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

25. СЛУХАЛИ: 2.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Горбачук Людмилі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0940 га по вул. Кобзаря, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Горбачук Людмилі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0940 га по вул. Кобзаря, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Горбачук Людмилі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0940 га по вул. Кобзаря, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Горбачук Людмилі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0940 га по вул. Кобзаря, 48 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

26. СЛУХАЛИ: 2.25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Горобцю Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лісова, 24 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Горобцю Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лісова, 24 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Горобцю Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лісова, 24 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Горобцю Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Лісова, 24 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

27. СЛУХАЛИ: 2.26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Дружковій Марині Володимирівні 1/2 частки, та громадянину Полякову Матвію Ігоровичу 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров Максима Рильського, 22у м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Дружковій Марині Володимирівні 1/2 частки, та громадянину Полякову Матвію Ігоровичу 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров Максима Рильського, 22у м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Дружковій Марині Володимирівні 1/2 частки, та громадянину Полякову Матвію Ігоровичу 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров Максима Рильського, 22у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Дружковій Марині Володимирівні 1/2 частки, та громадянину Полякову Матвію Ігоровичу 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га по пров Максима Рильського, 22у м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

28. СЛУХАЛИ: 2.27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Жуковій Марії Олександрівні та громадянці Хоменко Ніні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Миру, 155, с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Жуковій Марії Олександрівні та громадянці Хоменко Ніні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Миру, 155, с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Жуковій Марії Олександрівні та громадянці Хоменко Ніні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Миру, 155, с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Жуковій Марії Олександрівні та громадянці Хоменко Ніні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Миру, 155, с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

29. СЛУХАЛИ: 2.28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задерію Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 10 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задерію Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 10 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: : проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задерію Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 10 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Задерію Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 10 в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

30. СЛУХАЛИ: 2.29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Зайвому Святославу Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Незалежності, 73 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Зайвому Святославу Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Незалежності, 73 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Зайвому Святославу Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Незалежності, 73 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Зайвому Святославу Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул. Незалежності, 73 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

31. СЛУХАЛИ: 2.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Козенку Олегу Вікторовичу та громадянці Бондаренко Лесі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Лісова, 31, с. Красноліси Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Козенку Олегу Вікторовичу та громадянці Бондаренко Лесі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Лісова, 31, с. Красноліси Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Козенку Олегу Вікторовичу та громадянці Бондаренко Лесі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Лісова, 31, с. Красноліси Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Козенку Олегу Вікторовичу та громадянці Бондаренко Лесі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Лісова, 31, с. Красноліси Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

32. СЛУХАЛИ: 2.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Коцюбі Ганні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 2а в с. Владиславка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Коцюбі Ганні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 2а в с. Владиславка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Коцюбі Ганні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 2а в с. Владиславка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Коцюбі Ганні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Польова, 2а в с. Владиславка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

33. СЛУХАЛИ: 2.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кругляківській Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0710 га по пров. Карла Болсуновського, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кругляківській Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0710 га по пров. Карла Болсуновського, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кругляківській Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0710 га по пров. Карла Болсуновського, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Кругляківській Олені Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0710 га по пров. Карла Болсуновського, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

34. СЛУХАЛИ: 2.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Маційчук Таїсії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0906 га по вул. Академіка Кононського, 40 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Маційчук Таїсії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0906 га по вул. Академіка Кононського, 40 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Маційчук Таїсії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0906 га по вул. Академіка Кононського, 40 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Маційчук Таїсії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0906 га по вул. Академіка Кононського, 40 в м.Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

35. СЛУХАЛИ: 2.34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Онофрійчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Зарічна, 31 в с.Самгородок Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Онофрійчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Зарічна, 31 в с.Самгородок Білоцерківського району Київської області.».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Онофрійчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Зарічна, 31 в с.Самгородок Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Онофрійчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Зарічна, 31 в с.Самгородок Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

36. СЛУХАЛИ: 2.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Пінішкевич Ользі Сергіївні, громадянину Пінішкевичу Анатолію Фабіяновичу та громадянці Лубківській Лесі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Карла Болсуновського, 87 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Пінішкевич Ользі Сергіївні, громадянину Пінішкевичу Анатолію Фабіяновичу та громадянці Лубківській Лесі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Карла Болсуновського, 87 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Пінішкевич Ользі Сергіївні, громадянину Пінішкевичу Анатолію Фабіяновичу та громадянці Лубківській Лесі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Карла Болсуновського, 87 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Пінішкевич Ользі Сергіївні, громадянину Пінішкевичу Анатолію Фабіяновичу та громадянці Лубківській Лесі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Карла Болсуновського, 87 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

37. СЛУХАЛИ: 2.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Порхуну Василю Іларіоновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0740 га по вул. Андрія Мельника, 56 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Порхуну Василю Іларіоновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0740 га по вул. Андрія Мельника, 56 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Порхуну Василю Іларіоновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0740 га по вул. Андрія Мельника, 56 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Порхуну Василю Іларіоновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0740 га по вул. Андрія Мельника, 56 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

38. СЛУХАЛИ: 2.37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Розпутньому Юрію Михайловичу та громадянці Розпутній Олені Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Шкільна, 37, с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Розпутньому Юрію Михайловичу та громадянці Розпутній Олені Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Шкільна, 37, с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Розпутньому Юрію Михайловичу та громадянці Розпутній Олені Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Шкільна, 37, с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» » - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»..

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

 

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянину Розпутньому Юрію Михайловичу та громадянці Розпутній Олені Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Шкільна, 37, с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

39. СЛУХАЛИ: 2.38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рудій Ірині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 102 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рудій Ірині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 102 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області.».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рудій Ірині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 102 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рудій Ірині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 102 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

40. СЛУХАЛИ: 2.39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Руссул Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Волоти, 95 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Руссул Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Волоти, 95 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Руссул Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Волоти, 95 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Руссул Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Волоти, 95 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

41. СЛУХАЛИ: 2.40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Самелюку Олегу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 8 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Самелюку Олегу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 8 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Самелюку Олегу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 8 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Самелюку Олегу Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 8 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

42. СЛУХАЛИ: 2.41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Семенчук Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Травнева, 6 в с. Каленна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Семенчук Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Травнева, 6 в с. Каленна Білоцерківського району Київської області.».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Семенчук Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Травнева, 6 в с. Каленна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Семенчук Галині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Травнева, 6 в с. Каленна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

43. СЛУХАЛИ: 2.42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сергієнко Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0656 га по пров. Поштовий, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сергієнко Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0656 га по пров. Поштовий, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сергієнко Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0656 га по пров. Поштовий, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сергієнко Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0656 га по пров. Поштовий, 30 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

44. СЛУХАЛИ: 2.43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 в с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 в с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 в с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сподіній Марії Ульянівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Дружби, 29 в с. Дулицьке Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

45. СЛУХАЛИ: 2.44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Терновій Валентині Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Кузьміївська, 7 в с. Кам’яна Гребля Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Терновій Валентині Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Кузьміївська, 7 в с. Кам’яна Гребля Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Терновій Валентині Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Кузьміївська, 7 в с. Кам’яна Гребля Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Терновій Валентині Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Кузьміївська, 7 в с. Кам’яна Гребля Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

46. СЛУХАЛИ: 2.45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальковичу Олегу Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 28 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальковичу Олегу Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 28 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальковичу Олегу Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 28 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Фальковичу Олегу Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Анатолія Коноплястого, 28 в с. Великі Єрчики Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

47. СЛУХАЛИ: 2.46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Фалькович Тетяні Вікторівні та громадянці Воронич Альоні Аркадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Чумацька, 70, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Фалькович Тетяні Вікторівні та громадянці Воронич Альоні Аркадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Чумацька, 70, м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Фалькович Тетяні Вікторівні та громадянці Воронич Альоні Аркадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Чумацька, 70, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність  громадянці Фалькович Тетяні Вікторівні та громадянці Воронич Альоні Аркадіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га за адресою: вул. Чумацька, 70, м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

48. СЛУХАЛИ: 2.47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Цегельник Любов Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0060 га по вул. Миколи Гоголя, 15В в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Цегельник Любов Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0060 га по вул. Миколи Гоголя, 15В в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Цегельник Любов Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0060 га по вул. Миколи Гоголя, 15В в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Цегельник Любов Павлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0060 га по вул. Миколи Гоголя, 15В в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

49. СЛУХАЛИ: 2.48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Чернієнко Ларисі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0802 га по вул. Івана Кожедуба, 59 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Чернієнко Ларисі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0802 га по вул. Івана Кожедуба, 59 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Чернієнко Ларисі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0802 га по вул. Івана Кожедуба, 59 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Чернієнко Ларисі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0802 га по вул. Івана Кожедуба, 59 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

50. СЛУХАЛИ: 2.49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Швецю Сергію Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 33 в с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Швецю Сергію Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 33 в с. Рогізна Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Швецю Сергію Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 33 в с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Швецю Сергію Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 33 в с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

51. СЛУХАЛИ: 2.50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Анатолію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Ордаша, 16 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Анатолію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Ордаша, 16 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Анатолію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Ордаша, 16 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Анатолію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Ордаша, 16 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

52. СЛУХАЛИ: 2.51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Олександру Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Городище, 114 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Олександру Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Городище, 114 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Олександру Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Городище, 114 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Щипському Олександру Семеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Городище, 114 в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

53. СЛУХАЛИ: 2.52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дзізінській Світлані Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0587 га по вул. Карла Болсуновського, 63 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дзізінській Світлані Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0587 га по вул. Карла Болсуновського, 63 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дзізінській Світлані Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0587 га по вул. Карла Болсуновського, 63 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Дзізінській Світлані Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0587 га по вул. Карла Болсуновського, 63 в м. Сквира Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. оголосив, що розгляд питань порядку денного вичерпано.

Подякував членам постійної комісії та присутнім за плідну працю.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4 (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г., Коломієць І.І);

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 11.06.2024 року.»

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства, 

землевпорядкування, будівництва та архітектури                       Віктор ДОРОШЕНКО

 

Секретар (заступник) постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                          Вадим ТИБУЛЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора