Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про повідомлення громадськості про оприлюднення проекту документа державного планування - звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації «Детальний план території будівництва індустріального парку на земельній

Дата: 03.07.2024 15:32
Кількість переглядів: 72

Оголошення

про повідомлення громадськості  про оприлюднення проекту документа державного планування - звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації «Детальний план території будівництва індустріального парку на земельній ділянці з кадастровим номером 3224010100:03:022:0021, площею 31,9999 га, що знаходиться за межами міста Сквира, на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» 

 

У відповідності до ст. 12 "Громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки" Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», та відповідно до порядку, встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження порядку проведення слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні» відділ архітектури, містобудування та інфраструктури Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області повідомляє громадськість міста Сквира та жителів усієї Сквирської міської територіальної громади про оприлюднення проекту документа державного планування та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації «Детальний план території будівництва індустріального парку на земельній ділянці з кадастровим номером 3224010100:03:022:0021, площею 31,9999 га, що знаходиться за межами міста Сквира, на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» та про громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації «Детальний план території будівництва індустріального парку на земельній ділянці з кадастровим номером 3224010100:03:022:0021, площею 31,9999 га, що знаходиться за межами міста Сквира, на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» з метою урахування громадських, державних та приватних інтересів при розробці вищезазначеного документа державного планування:

  • Процедура громадського обговорення розпочинається з дати публікації повідомлення громадськості  про оприлюднення проекту документа державного планування та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту містобудівної документації «Детальний план території будівництва індустріального парку на земельній ділянці з кадастровим номером 3224010100:03:022:0021, площею 31,9999 га, що знаходиться за межами міста Сквира, на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області» на офіційному вебсайті Сквирської міської ради в розділі «Доступ до публічної інформації», підрозділ «Громадські слухання та обговорення»;  
  • Дата початку процедури 08.07.2024 року.
  • Дата закінчення процедури 08.08.2024 року.
  • Публічні громадські слухання відбуватимуться 12 серпня 2024 року о 10.00 годині за адресою: Київська область, Білоцерківський район, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, малий зал засідань Сквирської міської ради.
  • Замовник документа державного планування – Сквирська міська рада Білоцерківського району Київської області.
  • Розробник документа державного планування – ТОВ «А2 ПРОЕКТ» (м. Київ).
  • Підстава для розробки документа державного планування - Рішення Сквирської міської ради від 26.09.2023 р. №33-39-VIII «Про надання згоди на розробку «Детального плану території для будівництва виробничої забудови індустріального парку на власній земельній ділянці Гуненкова Дениса Валерійовича, кадастровий номер: 3224010100:03:022:0021, площею 31,9999 га, що знаходиться за межами м. Сквира, на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».
  • Ознайомитись з документом державного планування в електронній формі можливо на офіційному вебсайті Сквирської міської ради в розділі «Доступ до публічної інформації», підрозділ «Громадські слухання та обговорення», а у паперовому форматі за адресою: 09001, Україна, Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28 у відділі архітектури, містобудування та інфраструктури  міської ради (каб. № 43).
  • Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду зауважень та пропозицій від громадськості щодо документа державного планування - начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Сквирської міської  ради - Олександр Голуб.
  • Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником і вносяться ним до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються. Зауваження і пропозиції від громадськості подавати за адресою: 09001, Україна, Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28.

ДПТ_Сквира_Індустріальний парк_СЕО

ДПТ_Сквира_Індустріальний парк_Записка_Додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора