Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 64 засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

Дата: 05.07.2024 13:56
Кількість переглядів: 41

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 64

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури

 

24.06.2024 року                                                                                 початок о 10-05

м. Сквира                                                                                          закінчено о 11-11

малий зал засідань

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури:

Голова комісії:                       Дорошенко Віктор Олександрович

Заступник голови комісії:   Тибулевич Вадим Вікторович

Секретар комісії:                   Головня Олексій Миколайович

                                                  Губський Віктор Григорович (зареєструвався при розгляді питання №1)

ВСЬОГО:                               4 депутати.

 

ВІДСУТНІЙ:

Член комісії:                          Коломієць Ігор Іванович

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., Сквирська міська голова;
  2. Сергієнко Л.В., заступниця міської голови;
  3. Ярковий І.О., заступник міської голови;
  4. Бачинська В.П., заступниця міської голови;
  5. Власюк Т.Г., секретар міської ради;
  6. Романюк С.В., провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;
  7. Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради;

8.       Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради;

9.       Редюк Олена Олександрівна, вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира Білоцерківський район Київська область;

10.     Гіптенко Роман Анатолійович, вул.Соборна, 11, м. Сквира Білоцерківський район Київська область;

11.     Покотило Сергій Анатолійович, представник ТОВ «СКН «Сучасна Комерційна Нерухомість»;

12.     Кузімович Наталія Олександрівна, м.Київ. (відсутня)

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року.»

 

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутні» - 2. (Губський В.Г., Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Розпочати засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. ознайомив присутніх з порядком денним засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року», який також всім роздано на руки:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2023 №02-42-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік» 1056100000 (код бюджету).

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

  1. Про внесення змін до Стратегії розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 – 2027 роки.

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

  1. Про затвердження «Програми із створення безбар`єрного простору на території Сквирської міської територіальної громади» та Плану заходів на 2024 – 2030 роки з реалізації «Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року» на території Сквирської міської територіальної громади.

Доповідає: Бачинська В.П., заступниця міської голови.

4. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ:

4.1. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

4.2. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

4.3. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

4.4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні, за адресою: вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область.

4.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

4.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Квітнева, б/н у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області.

4.7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Золотуха Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ».

4.8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФССЕЛ».

4.9. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти орієнтовною площею 2,7000 га по вул. Центральна, 17 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

4.10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на землі «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053 за адресою: вул. Незалежності, 137 в м. Сквира Білоцерківський район Київська область.

4.11. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 3224010100:01:095:0047 площею 13,3835 га з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства по вул.Незалежності, 137, м.Сквира, Білоцерківський район Київська область. 

4.12. Про відмову у розробці технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки цільовим призначенням 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з кадастровим номером 3224087501:01:010:0003 по вул. Сквирська, 42 с.Тхорівка Білоцерківського району Київської області.

4.13. Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року» - прийняти за основу».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутні» - 2. (Губський В.Г., Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року» - прийняти за основу».

 

ВНЕСЛА ПРОПОЗИЦІЮ Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради: «Внести до порядку денного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року - питання №4.14. «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці)». Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.»

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Доповнити порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року питанням №4.14. «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці)». Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутні» - 2. (Губський В.Г., Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Доповнити порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року питанням №4.14. «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці)». Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи доповнення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутні» - 2. (Губський В.Г., Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року» - затвердити в цілому, враховуючи доповнення».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. запропонував спочатку розглянути земельні питання, з розгляду яких запрошено громадян.

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні, за адресою: вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні, за адресою: вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Дорошенко В.О., Редюк О.О., Голуб О.М., Тибулевич В.В.

 

Зареєструвався депутат Губський В.Г.

Всього присутні - 4 депутати.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні, за адресою: вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянці Редюк Олені Олександрівні, за адресою: вул.Карла Болсуновського, 52, м.Сквира, Білоцерківський район, Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.13. Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)».

Також звернула увагу, що проєкт рішення не погодив відділ з питань юридичного забезпечення ради та діловодства міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію); щодо виготовлення громадянином Гіптенком Р.А. технічної документації на земельну ділянку під багатоквартирним будинком; щодо права забудови чужої земельної ділянки в межах законодавства України: Тибулевич В.В., Григоренко М.Л., Дорошенко В.О., Голуб О.М., Власюк Т.Г., Левіцька В.П., Гіптенко Р.А., Ярковий І.О.

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ депутат Головня О.М.: «Проєкт рішення «Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання до наступного засідання комісії».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію «Проєкт рішення «Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання до наступного засідання комісії».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про надання згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)» - повернути відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради на доопрацювання до наступного засідання комісії».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.12. Про відмову у розробці технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки цільовим призначенням 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з кадастровим номером 3224087501:01:010:0003 по вул. Сквирська, 42 с.Тхорівка Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про відмову у розробці технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки цільовим призначенням 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з кадастровим номером 3224087501:01:010:0003 по вул. Сквирська, 42 с.Тхорівка Білоцерківського району Київської області».

Дорошенко В.О. звернув увагу, що земельна ділянка знаходиться в державній власності відповідно до діючого Державного Акту на право постійного користування земельною ділянкою.

Покотило С.А. повідомив, що згідно Витягу з ДЗК - земельна ділянка перебуває в комунальній власності.

Дорошенко В.О. вбачає єдиний шлях щодо вирішення цього питання – це отримати лист від правонаступника ДП «Тхорівський спирт завод» про відмову від вищезазначеної земельної ділянки. На підставі цього листа буде право на скасування Державного Акту, а земельну ділянку буде передано у власність Сквирської територіальної громади.

Додав, що потім подається заява на отримання дозволу на виготовлення технічної документації, відповідно до якої земельну ділянку буде надано в оренду.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Григоренко М.Л., Голуб О.М., Дорошенко В.О., Покотило С.А., Тибулевич В.В., Власюк Т.Г.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про відмову у розробці технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки цільовим призначенням 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з кадастровим номером 3224087501:01:010:0003 по вул. Сквирська, 42 с.Тхорівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про відмову у розробці технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки цільовим призначенням 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, з кадастровим номером 3224087501:01:010:0003 по вул. Сквирська, 42 с.Тхорівка Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 1. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2023 №02-42-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік» 1056100000 (код бюджету).

ДОПОВІЛА: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2023 №02-42-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік» 1056100000 (код бюджету)».

Звернула увагу, що проєкт рішення пропонується доповнити пунктом 1.9, а саме: «Відповідно до висновку фінансового управління Сквирської міської ради від 29.01.2024 року №01-19/18, листа начальниці відділу освіти Сквирської міської ради від 17.06.2024 року №552 для здійснення поточного ремонту споруд цивільного захисту закладів освіти включити обсяг залишку бюджетних коштів в сумі 1 850 000,00 гривень, який склався станом на 01.01.2024 року по загальному фонду бюджету громади (за рахунок власних надходжень) та спрямувати його за головним розпорядником таким чином:

Відділ освіти Сквирської міської ради + 1 850 000,00 гривень

Збільшити бюджетні призначення загального фонду за КПКВК 0611010 «Надання дошкільної освіти» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 800 000,00 гривень, з них:

  • поточний ремонт споруди цивільного захисту кімнати №18 та коридор №5, №6 Сквирського ЗДО №6 «Ромашка») - 800 000,00 гривень.

Збільшити бюджетні призначення загального фонду за КПКВК 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на суму 950 000,00 гривень з них:

  • поточний ремонт споруди цивільного захисту Сквирського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5-ЗДО» (вул. Петра Сувчинського, 22) – 300 000,00 гривень;
  • поточний ремонт внутрішньої вбиральні (для дівчат) у споруді цивільного захисту Сквирського академічного ліцею (пров. Володимира Гапоненка, 4) – 300 000,00 гривень;
  • поточний ремонт споруди цивільного захисту Сквирського академічного ліцею «Перспектива» (ремонт відмостки, кімнати для ІРЦ, входу з підйомником) – 350 000,00 гривень.

Збільшити бюджетні призначення спеціального фонду (бюджету розвитку) за КПКВК 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» на суму 100 000,00 гривень (придбання електроручних вентиляторів ЕРВ в кількості 2 шт. для укриття Сквирського академічного ліцею «Перспектива»).»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2023 №02-42-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік» 1056100000 (код бюджету)», враховуючи доповнення - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2023 №02-42-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік» 1056100000 (код бюджету)», враховуючи доповнення - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 2. Про внесення змін до Стратегії розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 – 2027 роки.

ДОПОВІЛА: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

Ознайомила з проєктом рішення «Про внесення змін до Стратегії розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 – 2027 роки».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про внесення змін до Стратегії розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 – 2027 роки» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про внесення змін до Стратегії розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2021 – 2027 роки» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 3. Про затвердження «Програми із створення безбар`єрного простору на території Сквирської міської територіальної громади» та Плану заходів на 2024 – 2030 роки з реалізації «Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року» на території Сквирської міської територіальної громади.

ДОПОВІВ: Голуб О.М., начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури міської ради ознайомив з проєктом рішення «Про затвердження «Програми із створення безбар`єрного простору на території Сквирської міської територіальної громади» та Плану заходів на 2024 – 2030 роки з реалізації «Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року» на території Сквирської міської територіальної громади».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження «Програми із створення безбар`єрного простору на території Сквирської міської територіальної громади» та Плану заходів на 2024 – 2030 роки з реалізації «Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року» на території Сквирської міської територіальної громади» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження «Програми із створення безбар`єрного простору на території Сквирської міської територіальної громади» та Плану заходів на 2024 – 2030 роки з реалізації «Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року» на території Сквирської міської територіальної громади» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.1. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. зазначив, що на попередньому засіданні комісії було прийнято рішення відкласти це питання до наступного засідання, для того, щоб по кожному коду цільового призначення визначитись з відсотковими ставками орендної плати, які ввійдуть в дію з моменту прийняття рішення.

Звернув увагу, що по коду 01.01. «Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» ставка орендної плати 8%. Члени комісії вважають, що необхідно встановити  12%. Проте, було зазначено, що є Закон, що регулює встановлення відсоткової ставки.

Головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради Григоренко М.Л. інформувала, що відповідно до Закону України від 24.03.2022 №2145-ІХ  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану»  - «передача в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на строк до одного року земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності (крім тих, що перебувають у постійному користуванні осіб, які не належать до державних, комунальних підприємств, установ, організацій), а також земельних ділянок, що залишилися у колективній власності колективного сільськогосподарського підприємства, сільськогосподарського кооперативу, сільськогосподарського акціонерного товариства, нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) здійснюється на таких умовах:

а) розмір орендної плати не може перевищувати 8 відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області…»

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Ставку орендної плати доповнити і розділити таким чином: термін оренди до 1 року – 8%, термін оренди більше 1 року - 12%.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо внесеної пропозиції Дорошенком В.О.: Тибулевич В.В., Дорошенко В.О., Власюк Т.Г., Губський В.Г., Сергієнко Л.В.

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О.: «Ставки орендної плати за кодами видів цільового призначення викласти таким чином:

    1. «Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» - термін оренди до 1 року – 8%, термін оренди більше 1 року - 12%;
    2. «Для ведення фермерського господарства» - термін оренди до 1 року – 8%, термін оренди більше 1 року - 12%;
    3. «Для ведення особистого селянського господарства» (було 3%) - термін оренди до 1 року – 8%, термін оренди більше 1 року - 12%;
    4. «Для ведення підсобного сільського господарства» (було 3%) - до 1 року – 8%, термін оренди більше 1 року - 12%;
    5. «Для індивідуального садівництва» - 3% (без змін);
    6. «Для колективного садівництва» - 3% (без змін);
    7. «Для городництва» - 3% (без змін);
    8. «Для сінокосіння і випасання худоби» - 3% (без змін);
    9. «Для дослідних і навчальних цілей» -    - (без змін);
    10. «Для пропаганди передового досвіду ведення сільського господарства»» -    - (без змін);
    11. «Для надання послуг у сільському господарстві» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 5%;

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «не голосував» - 1; (Головня О.М.)

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для розміщення інфраструктури оптових ринків сільськогосподарської продукції» - 12% (без змін);
    2. «Для іншого сільськогосподарського призначення» - 12% (без змін);
    3. «Для цілей підрозділів 01.01-01.13, 01.15-01.19 та для збереження та використання земель природно-заповідного фонду» - 3% (без змін);
    4. «Земельні ділянки запасу під сільськогосподарськими будівлями і дворами» - 12% (без змін);
    5. «Земельні ділянки під полезахисними лісовими смугами» - 3% (без змін);
    6. «Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами)» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 12%;

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Земельні ділянки загального користування, які використовуються як польові дороги, прогони» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 12%;

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Земельні ділянки під громадськими сіножатями та громадськими пасовищами» - 3% (без змін);

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (відповідно до Закону – не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для колективного житлового будівництва» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для будівництва і обслуговування будівель тимчасового проживання» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для будівництва індивідуальних гаражів» (було 12%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для колективного гаражного будівництва» (було 12%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для іншої житлової забудови» (було 12%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для цілей підрозділів 02.01-02.07, 02.09-02.12 та для збереження та використання земель природно-заповідного фонду» (було 3%) - ПРОПОЗИЦІЯ Дорошенка В.О. – 0,03% (не менше, ніж ставка земельного податку)

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Дорошенка В.О.».

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

02.09. “Для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови” - 3% (без змін);

02.10. “Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури”- 3% (без змін); 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Тибулевич В.В., Сергієнко Л.В., Голуб О.М., Дорошенко В.О.,  Головня О.М., Власюк Т.Г., Григоренко М.Л.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. зазначив, що інших пропозицій та доповнень щодо розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади в нього не має.

 

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ щодо розміру орендної плати за земельні ділянки цільового призначення земель для експлуатації та догляду за водними об’єктами та для рибогосподарських потреб відповідно до законодавства України: Левіцька В.П., Власюк Т.Г., Григоренко М.Л., Тибулевич В.В., Дорошенко В.О., Сергієнко Л.В.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для рибогосподарських потреб» (було 7%) - ПРОПОЗИЦІЯ Тибулевича В.В. – 3%.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 1;  (Дорошенко В.О.)

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Тибулевича В.В.».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. продовжив розгляд розмірів орендної плати за земельні ділянки відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади (додаток №1):

    1. «Для експлуатації та догляду за водними об’єктами» (було 7%) - ПРОПОЗИЦІЯ Тибулевича В.В. – 3%.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3; (Тибулевич В.В., Головня О.М., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 1; (Дорошенко В.О.)

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Підтримати пропозицію Тибулевича В.В.».

 

Інших пропозицій до проєкту рішення не надходило.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області», враховуючи пропозиції та доповнення - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності відповідно до категорій та цільового призначення земель для юридичних та фізичних осіб на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області», враховуючи пропозиції та доповнення - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.2. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

Звернула увагу, що оскільки на даний час громадянка Кузімович Наталія Олександрівна перебуває за кордоном, тому на запрошення не змогла прибути на засідання комісії.

Інформувала, що громадянка Кузімович Наталія Олександрівна просила відкласти розгляд цього питання до її прибуття із-за кордону.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Розгляд проєкту рішення  «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)» - відкласти до прибуття громадянки Кузімович Наталії Олександрівни із-за кордону до наступного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Розгляд проєкту рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0000 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)» - відкласти до прибуття громадянки Кузімович Наталії Олександрівни із-за кордону до наступного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.3. Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)».

Звернула увагу, що оскільки на даний час громадянка Кузімович Наталія Олександрівна перебуває за кордоном, тому на запрошення не змогла прибути на засідання комісії.

Інформувала, що громадянка Кузімович Наталія Олександрівна просила відкласти розгляд цього питання до її прибуття із-за кордону.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Розгляд проєкту рішення  «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)» - відкласти до прибуття громадянки Кузімович Наталії Олександрівни із-за кордону до наступного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Розгляд проєкту рішення «Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кузімович Наталії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення колективної власності КСП «Раставиця» загальною площею 3,0002 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №6)» - відкласти до прибуття громадянки Кузімович Наталії Олександрівни із-за кордону до наступного засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Звернула увагу, що технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області – не встигли виготовити.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області» - зняти з розгляду засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Квітнева, б/н у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Квітнева, б/н у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Квітнева, б/н у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Квітнева, б/н у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Золотуха Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Золотуха Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ»».

Звернула увагу, що пропонується передати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ» земельну ділянку комунальної власності з цільовим призначенням: 13.01 Для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, загальною площею 0,0100 га, за адресою: с. Золотуха, Білоцерківський район, Київська область, кадастровий номер 3224082402:02:008:0015 строком на 49 (сорок дев’ять) років та встановити річний розмір орендної плати за земельну ділянку в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Золотуха Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ»» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Золотуха Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ»» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФССЕЛ».

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФССЕЛ»».

Звернула увагу, що пропонується передати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФСЕЛЛ» земельну ділянку комунальної власності з цільовим призначенням: 13.01 Для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, загальною площею 0,0100 га, за адресою: с. Селезенівка, Білоцерківський район, Київська область, кадастровий номер 3224086800:03:009:0004 строком на 49 (сорок дев’ять) років та встановити річний розмір орендної плати за земельну ділянку в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФССЕЛ»» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій загальною площею 0,0100 га в с. Селезенівка Білоцерківського району Київської області та передачу в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ЛАЙФССЕЛ»» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.9. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти орієнтовною площею 2,7000 га по вул. Центральна, 17 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти орієнтовною площею 2,7000 га по вул. Центральна, 17 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти орієнтовною площею 2,7000 га по вул. Центральна, 17 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти орієнтовною площею 2,7000 га по вул. Центральна, 17 у с. Рогізна Білоцерківського району Київської області» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на землі «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053 за адресою: вул. Незалежності, 137 в м. Сквира Білоцерківський район  Київська область.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на землі «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053 за адресою: вул. Незалежності, 137 в м. Сквира Білоцерківський район  Київська область».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Тибулевич В.В., Дорошенко В.О., Григоренко М.Л.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на землі «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053 за адресою: вул. Незалежності, 137 в м. Сквира Білоцерківський район  Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності із земель «01.04 Для ведення підсобного сільського господарства» на землі «03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» площею 4,4933 га, кадастровий номер 3224010100:01:088:0053 за адресою: вул. Незалежності, 137 в м. Сквира Білоцерківський район  Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.11. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 3224010100:01:095:0047 площею 13,3835 га з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства по вул.Незалежності, 137, м.Сквира, Білоцерківський район Київська область.

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 3224010100:01:095:0047 площею 13,3835 га з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства по вул.Незалежності, 137, м.Сквира, Білоцерківський район Київська область».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Тибулевич В.В., Григоренко М.Л., Дорошенко В.О.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 3224010100:01:095:0047 площею 13,3835 га з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства по вул.Незалежності, 137, м.Сквира, Білоцерківський район Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 3224010100:01:095:0047 площею 13,3835 га з цільовим призначенням 01.04 Для ведення підсобного сільського господарства по вул.Незалежності, 137, м.Сквира, Білоцерківський район Київська область» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

  1. СЛУХАЛИ: 4.14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці).

ДОПОВІЛА: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

Ознайомила з проєктом рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці)».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Тибулевич В.В., Григоренко М.Л., Дорошенко В.О.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: проєкт рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення».

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га, 12.11 Для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, кадастровий номер 3224083200:04:017:0035, розташована на території Сквирської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці)» - внести на розгляд 50 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії підтримати проєкт рішення»».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. оголосив, що розгляд питань порядку денного вичерпано.

Подякував членам постійної комісії та присутнім за плідну працю.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури Дорошенко В.О. поставив на голосування пропозицію: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року.»

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 4; (Дорошенко В.О., Головня О.М., Тибулевич В.В., Губський В.Г.)

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0;

                                      «відсутній» - 1. (Коломієць І.І.)

ВИРІШИЛИ: «Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури від 24.06.2024 року.»

 

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                Віктор ДОРОШЕНКО

 

Секретар постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва,

промисловості, сільського господарства,

землевпорядкування, будівництва та архітектури                Олексій ГОЛОВНЯ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора