Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури 16.07.2024

Дата: 15.07.2024 13:50
Кількість переглядів: 20

 

 

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

VIIІ СКЛИКАННЯ

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Міська голова ________ В. ЛЕВІЦЬКА

«12» липня 2024 року

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань підприємництва, промисловості, сільського господарства, землевпорядкування, будівництва та архітектури

 

 

м. Сквира                                                                       16.07.2024, 14-00

                                                                                         великий зал засідань

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сквирської міської ради за І півріччя 2024 року.

 Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2023 №02-42-VІІІ «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2024 рік» 1056100000 (код бюджету).

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

  1. Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Сквирської міської територіальної громади у 2024 році.

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

  1. Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Сквирської міської територіальної громади у 2024 році.

Доповідає: Сергієнко Л.В., заступниця міської голови.

5.         ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

5.1.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування площею 0,1184 га за адресою вул. Слобідська, 96-А м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.2.      Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності громадянину Баранецькому Олександру Петровичу, за адресою: вул. Садова, 36, с. Самгородок, Білоцерківський район, Київська область.

5.3.      Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Фуголь Аліні Олегівні орієнтовною площею 2,0800 га, розташованої на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Кривошиїнці).

5.4.      Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки,  кадастровий номер 3224082300:04:004:0015 площею 15,3698 га, 10.07 Для рибогосподарських потреб, розташована на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Каленна).

5.5.      Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на земельні ділянці площею 0,0030 га за адресою вул. Київська, б/н (в районі 5-ти поверхового житлового будинку №11 по вул. Соборна) м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з фізичною особою-підприємцем Оганнісяном Арменом Павлушовичем.

5.6.      Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж частини земельної ділянки комунальної власності площею 0,0020 га, на яку поширюється право сервітуту розташованої в районі перехрестя  вул. Соборна з вул. Успенська м. Сквира Білоцерківського району Київської області, та встановлення земельного сервітуту з фізичною особою-підприємцем Оганнісяном Арменом Павлушовичем.

5.7.      Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб Приватному підприємству «Агроспілка Малолисовецька» на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Малі Єрчики).

5.8.      Про поновлення дії договору оренди на земельну ділянку комунальної власності 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, загальною площею 0,0027 га, за адресою: вул. Максима Рильського, б/н, м. Сквира, Білоцерківський район, Київська область фізичній особі - підприємцю Каюткіну Юрію Вікторовичу.

5.9.      Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 21 березня 2024 року №11.2-45-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови орієнтовною площею 0,0850 га по вул. Перемоги, 20-А у с. Миньківці Білоцерківського району Київської області».

5.10.    Про внесення змін в Додаток до рішення сесії Сквирської міської ради від 14 лютого 2024 року №29.1-44-VIII «Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності з цільовим призначенням 03.12 Для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

5.11.    Про відмову у розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність площею 2,0000 га з цільовим призначенням 01.03 Для ведення особистого селянського господарства на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області.

5.12.    Про відмову у наданні дозволу на  розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням «01.07 Для городництва» в оренду громадянці Бітнер Наталії Вікторівні по вул. Городище біля №87-А в с. Шамраївка Білоцерківського району Київської області.

5.13.    Про відмову у наданні згоди на передачу права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

5.14.    Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 27 липня 2023 року №31.66-37-VIII «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності (торгового павільйону №9 в складі групи тимчасових споруд), площею 0,0027 га в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська в м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі-підприємцю Головні Олексію Миколайовичу».

5.15.    Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 26 вересня 2023 року №26.10-39-VIII «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності (торгового павільйону №8 в складі групи тимчасових споруд), площею 0,0020 га в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська в м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі-підприємцю Жижку Леоніду Васильовичу».

5.16.    Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 26 вересня 2023 року №26.11-39-VIII «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту (вид використання – під розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності (торгового павільйону №7 в складі групи тимчасових споруд), площею 0,0020 га в районі перехрестя вул. Соборна з вул. Успенська в м. Сквира Білоцерківського району Київської області фізичній особі-підприємцю Куліковій Раді Леонідівні».

5.17.    Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради від 25 червня 2024 року №11.34-50-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рудій Ірині Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 102 в с. Безпечна Білоцерківського району Київської області».

5.18.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0500 га по вул. Сергія Пекліна, б/н у с. Кривошиїнці Білоцерківського району Київської області.

5.19.    Про розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою виправлення геометрії земельної ділянки по фактичних межах використання без зміни площі земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 3224010100:01:060:0047 по вул. Карла Болсуновського, б/н,  м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.20.    Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Кушнір Любов Андріївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 3,1512 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Шамраївка).

5.21.    Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Однорогу Олександру Сергійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 4,0997 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Пустоварівка).

5.22.    Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянину Рафаловському Юрію Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 5,7602 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (старостинський округ №4).

5.23.    Про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) громадянці Солодовиченко Валентині Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 7,0405 га на території Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області (за межами с. Великі Єрчики).

5.24.    Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди земельної ділянки комунальної власності.

5.25.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Ананьєвій Наталії Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0549 га по вул. Замкова, 32, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.26.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Венгер Ользі Самійлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Шкільна, 2 в с. Тхорівка Білоцерківського району Київської області.

5.27.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Віннік Анні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Садова, 3, с. Оріховець Білоцерківського району Київської області.

5.28.    Про затвердження технічної документації із Землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Гитченко Тетяні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0650 га по вул. Залізнична, 1, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.29.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянці Зеленській Ользі Іванівні 23/100 частки, громадянину Зеленському Юрію Миколайовичу 27/100 частки, громадянці Гевчук Людмилі Михайлівні 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0958 га по вул. Максима Рильського, 35  м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.30.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину  Іванчишину Павлу Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0305 га по пров. Фруктових садів, 58, м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.31.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці  Касюк Тетяні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Проектна, 64, м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.32.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Козаченку Михайлу Васильовичу та громадянці Поповіченко Надії Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га за адресою: вул. Садова, 37, с. Самгородок Білоцерківського району Київської області.

5.33.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Лисенко Яні Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Левка Симиренка, 50, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.34.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки  комунальної власності у власність громадянці  Лужиковій Ользі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Слобідська, 159 м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.35.    Про затвердження технічної документації із Землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Лук’янчук Ліні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Тараса Шевченка, 109, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.36.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці  Мельник Світлані Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0990 га по вул. Ярослава Мудрого, 3, м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.37.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці  Муравській Альоні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по пров. Каштановий, 14, м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.38.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Намовлюк Тамарі Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. В’ячеслава Чорновола, 29, м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.39.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Охріменко Інні Валентинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Вишнева, 5 с. Таборів, Білоцерківського району Київської області.

5.40.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Рачківській Людмилі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0935 га по вул. Євгена Гребінки, 18, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.41.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці  Рибак Аллі Олегівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0753 га по вул. Тараса Шевченка, 116, м.Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.42.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у спільну часткову власність громадянину Руденко Роману Степановичу 1/2 частки та громадянці Руденко Наталії Володимирівні 1/2 частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Тараса Шевченка, 63.  м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.43.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянину Сидорцю Ігорю Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0632 га по пров. Тараса Шевченка, 1, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.44.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Сологуб Олександрі Лаврентіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. Чумацька, 26, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

5.45.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Фатєєвій Ганні Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га по вул. Тараса Шевченка, 6 в с. Квітневе Білоцерківського району Київської області.

5.46.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шаваріній Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,2500 га по вул. Івана Франка, 88, с. Руда Білоцерківського району Київської області.

5.47.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки комунальної власності у власність громадянці Шендерівській Тетяні Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1000 га по вул. В’ячеслава Чорновола, 20, м. Сквира Білоцерківського району Київської області.

Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Голова постійної комісії Сквирської міської ради

з питань підприємництва, промисловості, сільського

господарства, землевпорядкування,

будівництва та архітектури                                         Віктор ДОРОШЕНКО

ВНОСИТЬСЯ:

5.48. Про прийняття земельної ділянки водного фонду з кадастровим номером: 3224087801:01:002:0007 (за межами с.Шаліївка) у комунальну власність Сквирської міської територіальної громади.

Доповідає: Григоренко М.Л., головний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та кадастру міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора