Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ  ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ  ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 13.09.2024 08:06
Кількість переглядів: 9

Звіт СЕО тут

Пояснювальна записка зонінг тут

Пояснювальна записка тут

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ  ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ  ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

 

Сквирська  міська рада повідомляє про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку в рамках розроблення проєкту документа державного планування – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області та початок процедури розгляду і урахування зауважень та пропозицій від громадськості щодо проєкту документа державного планування – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області».

 

         У відповідності до ст. 17 та ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», в порядку встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження порядку проведення слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні  виконавчий комітет Сквирської міської ради повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту документа державного планування – «Проєкт генерального плану та план зонування (зонінг) території м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» та «Звіту про стратегічну екологічну оцінку» щодо проєкту документа державного планування.

Розробник проєкту містобудівної документації та стратегічної екологічної оцінки – Консорціум «Архізем Україна» (м. Київ).

      Ознайомитись з повним текстом повідомлення та «Проєктом генерального плану та плану зонування (зонінгу) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» а також зі Звітом про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» можна на офіційній сторінці Сквирської міської ради в мережі Інтернет: skvira-rada.gov.ua в розділі «Доступ до публічної інформації», підрозділ «Громадські слухання та обговорення», а також на веб-ресурсі Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки (реєстр. номер документа в «ЕКОсистемі» № 02-08-8271-24).

Документи що надаються до розгляду громадськості:

  1. «Проєкт генерального плану та план зонування (зонінг) території м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» у вигляді графічних матеріалів (креслень);
  2. Пояснювальні записки до «Проєкту генерального плану та плану зонування (зонінгу) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» у вигляді текстових матеріалів;
  3. Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування – «Проєкт генерального плану та плану зонування (зонінгу) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» у вигляді текстових матеріалів.
  4. повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Проєкт генерального плану та плану зонування (зонінг) території м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області»

Проектом генерального плану передбачено наступні проектні рішення:

  • Проектом генерального плану передбачено наступні проектні рішення:
  • визначення основних напрямків розвитку населеного пункту з урахуванням відсутності територіальних ресурсів в існуючих межах;
  • упорядкування функціонально-планувальної організації території;
  • формування зручних комунікаційних та планувальних зв'язків, що поліпшують структуру населеного пункту, а також транспортну доступність до його структурних елементів;
  • комплексна організація системи центрів населеного пункту, організація соціального забезпечення та побутового обслуговування населення;
  • розвиток мережі рекреаційних закладів;
  • розвиток транспортної та інженерної інфраструктури;
  • поліпшення стану навколишнього середовища.
  1. орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: 
            Сквирська міська рада Білоцерківського району Київської області.

     
  2. передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:
     

а) дата початку та строки здійснення процедури: 
 

  • Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське  обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування – Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області розпочато з дня його оприлюднення, а саме з  « 12 » вересня 2024 року та триватиме до « 27 »  вересня  2024 р.
  • Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», в порядку, встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження порядку проведення слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні» громадське  обговорення містобудівної документації «Проєкт генерального плану та план зонування (зонінг) території м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» розпочато з дня його оприлюднення, а саме з  « 12 » вересня 2024 року та триватиме до « 14 » жовтня  2024 р. 
  •  

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

        Зауваження та пропозиції громадськості щодо бажаних змін у проєкті містобудівної документації «Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування – Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» та повноти проведення СЕО надаються в процесі громадського обговорення протягом 15 днів з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Сквирської міської ради в мережі Інтернет: skvira-rada.gov.ua в розділі «Доступ до публічної інформації», підрозділ «Громадські слухання та обговорення». Даний документ опубліковано в Єдиному державному реєстрі стратегічної екологічної оцінки за посиланням https://eco.gov.ua/  (реєстр. номер документа в «ЕкоСистемі» № 02-08-8271-24).

  •        Зауваження та пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування, подавати у письмовому вигляді до Сквирської міської ради протягом 15 (пятнадцяти) днів, включно до « 26 »  вересня  2024 року за адресою: 09001, Україна, Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, електронні адреси Сквирської міської ради:  09001@skvyrska–gromada.gov.ua          Зауваження і пропозиції від громадськості щодо бажаних змін у проєкті містобудівної документації  «Проєкт генерального плану та план зонування (зонінг) території м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» у вигляді графічних матеріалів (креслень) подаються до Сквирської міської ради протягом 30 (тридцяти) днів у письмовому вигляді за адресою: 09001, Україна, Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, електронні адреси Сквирської міської ради:  09001@skvyrska–gromada.gov.uaЗауваження та пропозиції, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

 

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):
          Проведення громадських слухань і обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області  (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» передбачається 27 вересня 2024 року о 10.00 годині за адресою: Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, малий зал Сквирської міської ради (третій поверх).

      

          Проведення громадських слухань і обговорення містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області  (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» передбачається 14 жовтня 2024 року о 10.00 годині за адресою: Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, малий зал Сквирської міської ради (третій поверх).

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

- відділ архітектури, містобудування та інфраструктури Сквирської міської ради, що розміщений за адресою: Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28,  (третій поверх, кабінет № 43).

 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

      Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування – «Генеральний план та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області (спільно з с. Кононівка) Білоцерківського району Київської області» який опублікований на офіційній сторінці Сквирської міської ради Київської області в мережі Інтернет: skvira-rada.gov.ua в розділі «Доступ до публічної інформації», підрозділ «Громадські слухання та обговорення», а також на веб-ресурсі Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки (реєстр. номер документа в «ЕКОсистемі» № 02-08-8271-24).

 

  1. необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:
              - Необхідність відсутня.

     

Відповідальна особа за прийняття пропозицій та зауважень від громадськості до проєкту документа державного планування:

  • Начальник відділу архітектури, містобудування та інфраструктури Сквирської міської ради Олександр Голуб.
  • Контактний телефон: 096-551-87-76.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора