Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА»

Дата: 30.09.2024 16:49
Кількість переглядів: 28

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА» (далі Фонд) є некомерційною організацією, яка з 2003 року є виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні. Діяльність організації спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав вразливих груп: біженців, шукачів захисту, внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від бойових дій.

     Наразі Фондом впроваджується програма для осіб зі статусом ВПО. Програма полягає у наданні будівельних матеріалів для ВПО, які проживають в межах Київської області.

     Скориставшись цією програмою, постраждале населення зі статусом ВПО має можливість безкоштовно отримати будівельні матеріали для ремонту пошкодженого житла. Пріоритет надається відновленню таких важливих частин будинку як: вікна, двері та дах. У разі нагальної необхідності також можливі і інші ремонтні роботи.

Умовами програми передбачено, що ВПО можуть отримати допомогу, якщо:

- придбали житло;

- орендують житло на довгий термін;

- проживають у будинку наданому громадою безкоштовно.

     Наголошуємо, що будівельні матеріали надаються на безоплатній основі. У зв’язку з цим умовами програми передбачено, що надані будівельні матеріали повинні бути використані за призначенням протягом 2-3 місяців після їх отримання.

     Нижче додаємо посилання на гугл-форму для ВПО для участі у програмі:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflK-pQ93Zfw4Ghiz7imClQ0gyXdc7j6bLaOFLVHvUzLQ_-qg/viewform

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора