Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Сквирської територіальної громади!

Дата: 01.10.2024 09:41
Кількість переглядів: 34

Відповідно до вимог пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Укрпрофради від 11.12.1984р. №470 (з наступними змінами), виконавчі комітети місцевих рад щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводять перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку,  в  ході  якої перевіряються їх облікові дані.

З огляду на викладене вище, особи, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Сквирської міської ради, зобов’язані подати до 31 грудня 2024р. документи для проведення перереєстрації квартирних справ.

 
Для перереєстрації необхідно надати:
  1. Копії паспорта всіх членів сім’ї.
  2. Копії ідентифікаційного коду.
  3. Витяги про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім’ї (ЦНАП).
  4. Витяг про зареєстрованих у житловому приміщенні (ЦНАП).
  5. Копії документів, що підтверджують право на пільги при взятті на квартирний облік.
  6. Копії документів, що підтверджують наявність родинних відносин між членами сім’ї (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження, тощо).

 7.  Довідки про наявність/відсутність права приватної власності на житло кожного члена сім’ї:

- інформаційну деталізовану довідку з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про наявність (відсутність) власності у заявника та членів сім’ї  (ЦНАП);

- копію витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (на власника житла, в якому зареєстрований заявник) або копію свідоцтва про право власності на житло (договору куплі-продажу, дарування, спадщини).

8. Довідку з місця роботи (для педагогічних працівників, працівників МВС).

 

Документи потрібно подати до Центру надання адміністративних послуг Сквирської міської ради, розташованого за адресою: пров. Георгія Якушкіна, 3А, каб. 2, м. Сквира.

Прийом документів проводиться з понеділка по суботу – 08:30 – 15:30.

Громадяни, які станом на 01.01.2025 р. не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, не вважатимуться такими, що потребують поліпшення житлових умов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора