Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! ТРИВАЄ ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:

Дата: 07.10.2024 12:34
Кількість переглядів: 37

УВАГА!

ТРИВАЄ ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:

«Розробка генерального плану міста Сквира (коригування) та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області», в цифровому та графічному форматі із застосуванням геоінформаційних технологій з внесенням отриманих графічних матеріалів до геоінформаційного порталу»

Сквирська міська рада ставить до відома громадськість м. Сквира, дослідної станції (с. Кононівка) та с. Кононівка, що включно до 16 години 11 жовтня можна подати зауваження та пропозиції до містобудівної документації - «Розробка генерального плану міста Сквира (коригування) та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області». Виконавець містобудівної документації – Консорціум «АРХІЗЕМ УКРАЇНА».

Зауваження та пропозиції до містобудівної документації надаються в письмовому вигляді до Сквирської міської ради за адресою: 09001, Україна, Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28 (безпосередньо або поштою), або надсилаються в письмовому вигляді на електронні адреси Сквирської міської ради: 09001@skvyrska–gromada.gov.ua та [email protected].

Громадські слухання з розгляду містобудівної документації - «Розробка генерального плану міста Сквира (коригування) та план зонування території (зонінг) м. Сквира (спільно з с. Кононівка) Сквирської міської ради Білоцерківського району Київської області» відбудуться: 14 жовтня 2024 року о 10.00 годині, за адресою: Київська область, м. Сквира, вул. Карла Болсуновського, 28, великий зал Сквирської міської ради (третій поверх).

З техніко-економічними показниками проекту змін до генерального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись на офіційному вебсайті Сквирської міської ради в мережі Інтернет: skvira-rada.gov.ua в розділі «Доступ до публічної інформації», підрозділ «Громадські слухання та обговорення».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора