Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

16 Вересня, 2024 р., 16:31
Ми вчимо дітей завжди дивитися під ноги, бути уважними та обережними. Особливо під час війни поведінка має бути НЕ ризикованою, а безпечною!
16 Вересня, 2024 р., 16:28
У новій реальності безпечна поведінка для дитини має стати такою ж звичкою, як чистити зуби. Розповідайте і нагадуйте їй про небезпеку вибухових предметів, — це та нагальна тема, яка може врятувати життя
16 Вересня, 2024 р., 16:26
Працівники Білоцерківського РУ щодня з метою попередження кількості пожеж у природних екосистемах проводять рейдові відпрацювання населених пунктів Сквирської громади. Під час заходу рятувальники радили громадянам не розпалювати багать у зелених зонах, на відкритих територіях та поблизу сільгоспугідь, адже ці дії можуть призвести до негативних наслідків.
16 Вересня, 2024 р., 16:25
Увечері 14 вересня підрозділи ДСНС двічі залучалися до ліквідації наслідків негоди на території Сквирської громади Білоцерківського району.
16 Вересня, 2024 р., 16:23
Працівники Білоцерківського РУ спільно з представниками Сквирського лісництва ДП «Ліси України» провели відпрацювання лісових зон на території Сквирської МТГ Білоцерківського району. Під час заходу закликали громадян на необхідністі суворого дотримання вимог пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах. Варто нагадати, що згідно законодавства, Правила пожежної безпеки в лісах України є обов’язковими для виконання всіма громадянами. А їх порушення тягне за собою адміністративну або навіть кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків. На завершення розмови усім було роздано застережні листівки з порадами, яких необхідно суворо дотримуватися під час перебування поблизу лісонасаджень.
13 Вересня, 2024 р., 16:20
Рятувальники Білоцерківського РУ продовжують проводити рейди щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах у територіальних громадах Білоцерківського району.
13 Вересня, 2024 р., 10:58
РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо пристосування об'єктів фонду захисних споруд цивільного захисту до потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення завантажити ТУТ
11 Вересня, 2024 р., 09:56
   Рятувальники провели навчально-виховну бесіду з школярами про різноманітні надзвичайні ситуації, причини їх виникнення та шляхи запобігання. Окрему увагу було приділено ознайомленню дітей з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці. Дітям пояснили, що в такій ситуації необхідно попередити перехожих про можливу небезпеку, а головне, в жодному разі не чіпати знахідку, нагадали про дії під час сигналу «Повітряна тривога». Крім того, рятувальники звернули увагу дітей на те, яким службам слід телефонувати у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора