Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

28 Серпня, 2024 р., 11:41
о 18 год. 19 хв. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу по вул.. Незалежності в місті Сквира.
27 Серпня, 2024 р., 16:11
З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Малі Лисовці. Працівники ДСНС провели бесіди з громадянами, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
27 Серпня, 2024 р., 10:42
   Працівники Білоцерківського районного управління з повітря здійснюють моніторинг загорянь в природних екосистемах та на сміттєзвалищах. Для охоплення більшої кількості оглянутої території та покращення оперативності за допомогою квадрокоптеру здійснено обліт територій Сквирської територіальної громади та полігону твердих побутових відходів. Саме в ході таких заходів виявляються місця горіння, спалювання сухої рослинності та потенційні порушники - паліїї.
27 Серпня, 2024 р., 10:37
Після ракетних обстрілів на землі залишається багато уламків, що становлять небезпеку для життя й здоров’я.
21 Серпня, 2024 р., 14:51
У більшості випадків пожежі, в екосистемах виникають через необережне поводження громадян з вогнем, навмисне випалювання сухої рослинності, сміття та стерні.
21 Серпня, 2024 р., 14:50
З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Кривошиїнці. Працівники ДСНС провели бесіди з громадянами, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
15 Серпня, 2024 р., 15:56
Рятувальники Білоцерківського районного управління проводять комісійні обстеження навчальних закладах освіти Сквирської територіальної громади.
15 Серпня, 2024 р., 15:26
Пожежна та мінна безпека, правила відпочинку на водоймах та в екосистемах – про все це розповіли сьогодні маленьким спортсменам секції боротьби Всеукраїнської асоціації спортивної боротьби Київської області білоцерківські рятувальники, завітавши до них у гості.
13 Серпня, 2024 р., 16:20
З метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах, а також задля роз’яснення відпочивальникам правил безпечного поводження на воді рятувальники Білоцерківського РУ провели профілактичний рейд на водоймах Сквирської громади Білоцерківського району. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники пояснили людям, у чому небезпека купання у не відведених для цього місцях, застерегли від пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані. Також фахівці ДСНС звернули увагу дорослих на постійний нагляд за дітьми й наголосили, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега. Співробітники ДСНС роздали пам’ятки попереджувального характеру з основними правилами безпечного поводження на воді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора