Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

12 Червня, 2024 р., 15:12
   Увага! За прогнозами Український гідрометеорологічний центр, до кінця доби 12 червня утримається значний дощ, а також очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності).
11 Червня, 2024 р., 15:56
   Триває пора літнього відпочинку та розваг. Однак не потрібно забувати про дотримання правил безпечної поведінки відпочинку дітей.
11 Червня, 2024 р., 15:32
   Рятувальники Білоцерківсього РУ  провели профілактичну роботу у сільськогосподарських підприємствах Сквирщини. Першочерговим завданням для рятувальників є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Фахівці оглянули транспортні засоби, які будуть задіяні у зернозбиральній кампанії. Під час обстеження техніки акцентовано значну увагу на обладнанні необхідним комплектом первинних засобів  пожежогасіння. Під час профілактичної роботи з працівниками підприємства був проведений інструктаж та здійснено закріплення знань з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі у вигляді реагування на пожежу працівниками підприємства.
10 Червня, 2024 р., 10:08
Рятувальники ДСНС закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час використання альтернативних джерел живлення
10 Червня, 2024 р., 10:06
   Триває пора літнього відпочинку та розваг. Однак не потрібно забувати про дотримання правил безпечної поведінки відпочинку дітей.
06 Червня, 2024 р., 16:13
   Щоб не наражати себе не небезпеку, дотримуйтеся правил:
05 Червня, 2024 р., 10:59
   Уроки з безпечної поведінки — мастхев для школярів і підлітків цілий рік, а напередодні літа — особливо
04 Червня, 2024 р., 15:16
   З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Шаліївка. Працівники ДСНС провели бесіди з громадянами, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
04 Червня, 2024 р., 15:13
Нагадаємо, що на цих вихідних в місті Сквира Сквирської МТГ втонув чоловік  1976 року народження… Тому під час проведення бесід з громадянами звернуто увагу на правила безпечної поведінки громадян які відпочивають біля водойм та під час здійснення риболовлі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора