Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

25 Червня, 2024 р., 15:36
   З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Оріховець. Працівники ДСНС провели бесіди з громадянами, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
25 Червня, 2024 р., 15:35
о 13 год. 11 хв. до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання по вул..М.Рильського в місті СКвира Білоцерківського району, Сквирська міська територіальна громада.
25 Червня, 2024 р., 15:33
З метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах, а також задля роз’яснення відпочивальникам правил безпечного поводження на воді рятувальники Білоцерківського РУ провели профілактичний рейд на водоймах Сквирської громади Білоцерківського району. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники пояснили людям, у чому небезпека купання у не відведених для цього місцях, застерегли від пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані. Також фахівці ДСНС звернули увагу дорослих на постійний нагляд за дітьми й наголосили, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега. Співробітники ДСНС роздали пам’ятки попереджувального характеру з основними правилами безпечного поводження на воді.
24 Червня, 2024 р., 11:29
Працівники Білоцерківського районного управління разом з членами добровільної пожежної команди ТОВ «Шамраївський цукор» поспілкувались з громадянами та застерегли від провокування пожеж в побуті при використанні альтернативних джерел живлення та щодо заборони спалювання сухої рослинності в екосистемах. Громадяни вручили відповідні брошури та листівки, а ті зі свого боку, запевнили рятувальників у тому, що постійно дотримуються правил пожежної безпеки.
20 Червня, 2024 р., 08:28
У спекотні літні дні найкращим засобом охолодження є купання у водоймах. Але, на жаль, такого роду відпочинок часто може завершитись трагічно.
20 Червня, 2024 р., 08:27
Літні канікули — найкращий час для пригод, але безпека завжди має бути на першому місці! Коли діти залишаються вдома самі, важливо нагадувати їм основні правила пожежної безпеки.
20 Червня, 2024 р., 08:26
До надзвичайної ситуації ніколи не можна бути готовим. У стресових ситуаціях дуже важко зорієнтуватися та вибудувати чіткий алгоритм дій.
17 Червня, 2024 р., 08:30
   Рятувальники Білоцерківсього РУ  провели профілактичну роботу у сільськогосподарських підприємствах Сквирщини. Першочерговим завданням для рятувальників є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Фахівці оглянули транспортні засоби, які будуть задіяні у зернозбиральній кампанії. Під час обстеження техніки акцентовано значну увагу на обладнанні необхідним комплектом первинних засобів пожежогасіння. Під час профілактичної роботи з працівниками підприємства був проведений інструктаж та здійснено закріплення знань з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі у вигляді реагування на пожежу працівниками підприємства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора