Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

04 Червня, 2024 р., 09:29
Діти нарешті можуть  насолоджуватися такими бажаними і тривалими канікулами. Саме у цей період, коли юні дослідники лишаються вдома самі, а також проводять багато часу на вулиці, рятувальники наголошують на неухильному дотриманні правил безпечної поведінки.
03 Червня, 2024 р., 14:06
У зв’язку зі спекотною погодою на території України почастішали випадки загибелі людей на воді. Так на Сквирщині втонув ще один чоловік, а від початку року це вже 4 людина в громаді, яку забрала водна стихія.
03 Червня, 2024 р., 09:42
   Рятувальники ДСНС закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час використання альтернативних джерел живлення
03 Червня, 2024 р., 08:42
   Рятувальники Білоцерківського району разом з командою Руху юних рятувальників Сквирського ліцею інформаційних технологій «Перспектива» Сквирської міської ради провели урок безпеки з дітьми свого навчального закладу. ДЮРПівцями було продемонстровано гасіння умовної пожежі за допомогою вогнегасників та чудово впоралися із дорученнями своїх наставників – фахівців Служби порятунку. Під час уроку юні рятувальники разом з надзвичайниками розповідали слухачам про правила поводження під час сигналу «повітряна тривога», правила пожежної безпеки в побуті та під час навчання, а також під час відпочинку на водних об’єктах. Доступно та коротко старші школярі розповіли меншим про заходи пожежної безпеки.
30 Травня, 2024 р., 13:13
   Сьогодні до рятувальників Сквирщини завітала команда ДЮРП Сквирського академічного ліцею № 2 разом зі своїми однокласниками. Юні та невгамовні рухівці будь-якої пори року і часу доби чекають на зустріч зі своїми наставниками-рятувальниками.
30 Травня, 2024 р., 08:37
   Працівники Білоцерківського районного управління провели профілактичні рейди у Сквирській громаді. Саме у населених пунктах зосереджено дуже багато закладів, які на період відключення світла користуються генераторами. Щоб нагадати правила безпечного використання та встановлення даного приладу, рятувальники поспілкувалися з власниками закладів, продавцями та перехожими.
30 Травня, 2024 р., 08:34
   Рятувальники Білоцерківського РУ продовжують проводити рейди щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах у територіальних громадах Білоцерківського району.
29 Травня, 2024 р., 16:01
   Рятувальники Білоцерківсього РУ  провели профілактичну роботу у сільськогосподарських підприємствах Сквирщини. Першочерговим завданням для рятувальників є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Фахівці оглянули транспортні засоби, які будуть задіяні у зернозбиральній кампанії. Під час обстеження техніки акцентовано значну увагу на обладнанні необхідним комплектом первинних засобів  пожежогасіння. Під час профілактичної роботи з працівниками підприємства був проведений інструктаж та здійснено закріплення знань з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі у вигляді реагування на пожежу працівниками підприємства.
28 Травня, 2024 р., 15:52
Рятувальники ДСНС закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час використання альтернативних джерел живлення
28 Травня, 2024 р., 13:23
   Річки та озера — топмісця для дітей. Вони проводять там час, навіть якщо вода занадто холодна для того, щоб купатися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора