Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

11 Січня, 2024 р., 15:57
   Рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 2 «Малятко».
10 Січня, 2024 р., 15:12
   З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з представниками Національної поліції та міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-профілактичні заходи серед мешканців села Великі Єрчики. Працівники ДСНС відвідали оселі громадян, щоб нагадати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. В ході відпрацювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення з основ пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей, розповсюджено листівки на протипожежну тематику та вручено пропозиції про усунення порушень вимог пожежної безпеки. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
05 Січня, 2024 р., 12:50
   Підлітки проводять багато часу на вулиці. Часто зустрічі і прогулянки з друзями тривають до вечора. Тож важливо памʼятати про безпеку в темний час доби!
05 Січня, 2024 р., 12:48
   О 08.30 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання по вул..Миру в селі Кривошиїнці Білоцерківського району, Сквирська міська територіальна громада.
04 Січня, 2024 р., 15:56
   Працівниками Білоцерківського районного управління для колективу Сквирської дитячої школи мистецтв проведено протипожежний інструктаж. Коллектив дізнався про найпоширеніші причини виникнення пожеж, серед яких: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електробладнання та альтернативних джерел живлення тощо. Окрему увагу фахівці ДСНС звернули на послідовність дій у разі виникнення пожежі, нагадали алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників. Під час бесіди зі співробітниками установи розповіли як правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння у закритих приміщеннях та на прилеглій території об’єкту.
04 Січня, 2024 р., 10:05
   З метою попередження пожеж у житловому секторі фахівці ДСНС Білоцерківського районного управління  провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міста Сквира Сквирської МТГ щодо правил безпеки під час опалювального сезону.
04 Січня, 2024 р., 09:59
   Незабаром українці святкуватимуть велике свято Хрещення Господнього. Традиційно, в цей день проводиться обряд купання у водоймищах. Нажаль, багато громадян нехтують загальними правилами безпечного відпочинку біля води, незалежно від пори року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора