Сквирська міська громада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

08 Березня, 2024 р., 12:50
   Працівниками Білоцерківського РУ проведено протипожежний інструктаж для працівників ТОВ «Наджуд». Трудовий колектив дізнався про найпоширеніші причини виникнення пожеж, серед яких: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації систем опалення, електрообладнання тощо. Окрему увагу фахівці ДСНС звернули на послідовність дій у разі виникнення пожежі, нагадали алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння.
08 Березня, 2024 р., 12:47
   Працівники Білоцерківського РУ щодня з метою попередження кількості пожеж у природних екосистемах проводять рейдові відпрацювання населених пунктів Сквирської громади. Під час заходу рятувальники радили громадянам не розпалювати багать у зелених зонах, на відкритих територіях та поблизу сільгоспугідь, адже ці дії можуть призвести до негативних наслідків.
08 Березня, 2024 р., 12:46
Ворог став розкидати з БПЛА протипіхотні осколочні міни. Зводиться в бойове положення, коли летить з неба. В даному боєприпасі встроєний сейсмічний датчик, який реагує на рух. Радіус ураження осколками 6-10 метрів. Робимо репост, щоб попередити батьків та дітей, щоб в ніякому разі не підходили близько, коли побачать щось подібне!!!
08 Березня, 2024 р., 12:45
 А ще, обов’язково дивіться світлини, які зробили наші сапери.
01 Березня, 2024 р., 14:54
   Сквира – невеличке містечко на Білоцерківщині, де містяни разом з рятувальниками докладають багато зусиль для безпеки своєї малечі і відкриття чергового Класу безпеки тому підтвердження.
01 Березня, 2024 р., 12:50
   Працівниками Білоцерківського РУ проведено протипожежний інструктаж для працівників ТОВ Сквирська круп'яна компанія '. Трудовий колектив дізнався про найпоширеніші причини виникнення пожеж, серед яких: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації систем опалення, електрообладнання тощо. Окрему увагу фахівці ДСНС звернули на послідовність дій у разі виникнення пожежі, нагадали алгоритм використання первинних засобів пожежогасіння.
27 Лютого, 2024 р., 16:21
   Працівники Білоцерківського районного управління провели рейдові профілактичні відпрацювання з мешканцями Сквирської громади. Рятувальники закликали громадян бути обережними з вогнем на відкритій території: не палити суху рослинність, очерет та сміття, особливо поблизу житлового сектору та лісів. При цьому наголошувалось, що палії можуть бути притягнуті до адміністративної або кримінальної відповідальності.
26 Лютого, 2024 р., 08:44
   Сьогодні, о 12 год. 34 хв. до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення  з проханням про допомогу пораненому лебедю в м. Сквира по вул. Дюканова. На місце виклику було направлено особовий склад 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира. По прибуттю рятувальниками встановлено, що лебідь знаходиться в очереті та заплутаний в мотузці. Рятувальники відразу приступили до порятунку птаха, зловивши його доставили на берег, розплутали з мотузки та  на велике здивавуння працівники ДСНС виявили в лебеді поранення чотирьма стрілами, ймовірно дитячими. Пораненого птаха передали працівникам Українського товариства мисливців і рибалок Сквирщини.
26 Лютого, 2024 р., 08:43
На Сквирщині 24 лютого виникло дві пожежі в екосистемах

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора